- 27 Eylül 2019
- 2.615
- 2.220
- 133
- Konu Sahibi Cansinsenn
-
Yani bu gecikmeye göre değil önceki düzene göre yumurtlamamı takip edeyim öyle miCanım adet hep düzenliymiş yine öyle olacaktır muhtemelen fitil yüzünden gecikmiş olabilirsin bu ay ve önümüzdeki aylarda da kaç günlük döngün varsa ona göre hareket et gecikmiş olduğun aya göre değil.
Aynen canım genelde düzenliymiş adetin arada böle gecikmeler herhangi bi sebepten oluyo işteYani bu gecikmeye göre değil önceki düzene göre yumurtlamamı takip edeyim öyle mi
dün de lekelenmem vardı bugün bitti adetim. o zaman yumurtlama haftam bugün başlıyor eskiye göreyse.Aynen canım genelde düzenliymiş adetin arada böle gecikmeler herhangi bi sebepten oluyo işte
Adetinin kaçıncı günü bu gün canım bir de adet döngün nedirdün de lekelenmem vardı bugün bitti adetim. o zaman yumurtlama haftam bugün başlıyor eskiye göreyse.
adet döngüm 30 31 günde bir oluyorum. 28 eylülde olmam lazımdı ama 2 ekimde başladı adetim bu ay.7 yada 8 gün sürrüyor son iki üç gün lekelenme tarzı genelde olur.yani dün de lekelenmem vardı bugün bitti. ama akıntım var kasıklarda ağrı yumurtlamam mı acaba. döngüm değiştiği için bende ki takvim yumurtlamamı 14 ekim ve 20 arası gösteriyor. aama eski döngüye göre ise bugün başlıyor yumurtlama haftam.Adetinin kaçıncı günü bu gün canım bir de adet döngün nedir
2 ekime göre hesap yapın yani aşağı yukarı adete 14 kLa yumurtlama oluyo ya o şekildeadet döngüm 30 31 günde bir oluyorum. 28 eylülde olmam lazımdı ama 2 ekimde başladı adetim bu ay.7 yada 8 gün sürrüyor son iki üç gün lekelenme tarzı genelde olur.yani dün de lekelenmem vardı bugün bitti. ama akıntım var kasıklarda ağrı yumurtlamam mı acaba. döngüm değiştiği için bende ki takvim yumurtlamamı 14 ekim ve 20 arası gösteriyor. aama eski döngüye göre ise bugün başlıyor yumurtlama haftam.
Canım daha adetinin 8. Günündesin döngün 30 31 ise yumurtlama için erken daha yani takvimin hemen hemen doğru gösteriyo ama sen 14 ile 20 değil de 13 ile 21 arasını değerlendir erken olur geç olur şansa bırakmaadet döngüm 30 31 günde bir oluyorum. 28 eylülde olmam lazımdı ama 2 ekimde başladı adetim bu ay.7 yada 8 gün sürrüyor son iki üç gün lekelenme tarzı genelde olur.yani dün de lekelenmem vardı bugün bitti. ama akıntım var kasıklarda ağrı yumurtlamam mı acaba. döngüm değiştiği için bende ki takvim yumurtlamamı 14 ekim ve 20 arası gösteriyor. aama eski döngüye göre ise bugün başlıyor yumurtlama haftam.
Aynen öyle yapim teşekkür ederim canım.Canım daha adetinin 8. Günündesin döngün 30 31 ise yumurtlama için erken daha yani takvimin hemen hemen doğru gösteriyo ama sen 14 ile 20 değil de 13 ile 21 arasını değerlendir erken olur geç olur şansa bırakma
Her şeyin hayırlısı insan elbette olsun istiyor inşallah olmuştur da ve müjdelersin biziAkıntımın kesilmesi Kafamı karıştırdı üzüldüm de açıkcası takvime göre 14 15 günler diye hesap yapıyodum öncesi olduysa yumurtlama ve kaçırmışsam
Test yapsaydın keşke canım 2 gün geçti sanırım seninKızlar 8inde olmam lazımdı normalde gecikmem olur hep. Adet olacakmka gibi kasık batmalarim devam bas agrim biraz hafifledi idrarda renk değişimi olur yazmışlar hep benimki sıvı çamaşır suları oluyor ya aynı o renk
Bide adama üst üste 4 gün yaptırmış olacam bugün ve yarın da yaparsamHer şeyin hayırlısı insan elbette olsun istiyor inşallah olmuştur da ve müjdelersin bizi
Dün işten geç çıktım eczaneler kapanmıştı şimdi giderken bakıcam. Ben adete 3 gün kala yaptigimda sabah ilk idrarla yapmamistim şimdi alabilirsem sabah yaparimTest yapsaydın keşke canım 2 gün geçti sanırım senin
Çift çizgiyi görünce ne yapacak önemli olan oBide adama üst üste 4 gün yaptırmış olacam bugün ve yarın da yaparsamyumurtlama bittiyse boşa yormuş olacam bak sen gör ozaman napiyo beni
Canım idrar da gerçekten belli ediyor benim idrarın koyu oluyor bu da bi hamilelik belirtisi benceKızlar 8inde olmam lazımdı normalde gecikmem olur hep. Adet olacakmka gibi kasık batmalarim devam bas agrim biraz hafifledi idrarda renk değişimi olur yazmışlar hep benimki sıvı çamaşır suları oluyor ya aynı o renk
Canım benimde gecikmem vardı ve idrarım koyuydu büssürü belirtide yaşadım ama hasta oldum . inşallah sizinki belirtilerdir gerçekten.Canım idrar da gerçekten belli ediyor benim idrarın koyu oluyor bu da bi hamilelik belirtisi bence
Bugün alırsan akşam bile yapsan çıkar canım ben ilk hamilelikte regl olmam gereken gün akşam geç saatte yapmıştım silik çıkmıştı. Ben heyecan yaptım valla al da yapDün işten geç çıktım eczaneler kapanmıştı şimdi giderken bakıcam. Ben adete 3 gün kala yaptigimda sabah ilk idrarla yapmamistim şimdi alabilirsem sabah yaparim
Akıntım yok ama Kasık ağrım var anlayamadım valla noluyoÇift çizgiyi görünce ne yapacak önemli olan o
Ben şuan hamileyim zaten de arkadaş yazınca bende var o yüzden söyledimCanım benimde gecikmem vardı ve idrarım koyuydu büssürü belirtide yaşadım ama hasta oldum . inşallah sizinki belirtilerdir gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?