- 23 Mart 2019
- 1.005
- 1.896
- 83
- 38
- Konu Sahibi Cansinsenn
-
- #1.061
Canım istersen sen bi konu aç biz seve seve geliriz istersen de bu konu içerisinde farklı bi konu aç o konu ile ilgili konuşalım bana uyarArkadaşlar içinde gebelik yumurtlama gibi konuların olmadığı başka bi konu başlığı açsak bu ekiple sohbet etsek mesela sorunlarımız hobiler güzellik falan filan aklınıza ne geliyosa arada bat ları da bekleriz elbet ufak konuşmalar takıldığımız sormak istediğimiz konular olur konuşuruz ama böyle sırf bebek odaklı konuşma olunca bizi strese sokuyo sanırım takıntı haline getiriyoruz. başka konu başka uğraş bulmuş oluruz hem ne dersiniz. Evet birsürü konularda açılmış başlıklar var isteyen oraya gidip takip edebilir ama ben bu ekip güzel diye biz yapalım diyorum
Hahaha iyiymiş bu bak :) Düzce ben de yaş 31 ,5 ay olacak evleneli.Mühendis :)Bu konu içinde devam edelim
Hangi il
İş
Ankara
31
6 sene
Mali müşavir
BursaBu konu içinde devam edelim
Hangi il
İş
Ankara
31
6 sene
Mali müşavir
Kızlar biyerde okudum denemeniniz oldu mu bilmiyorum ama denemekte fayda var
ateş ölçmeyi yöntemi şöyle adetin ilk gününden itibaren her sabah aynı saatte yataktan kalkmadan dil altından ateşini ölçüyosun bir sabah yarın derecelik bir düşüş olursa ateşinde o gün yumurtlama oluyor evet yumurtlama olup döllenme olduysa ertesi gün ateşin normalden yarım derece kadar yüksek oluyor ve adet tarihine kadar düşmesse hamilesin demektir eğer adete 1 veya 2 gün kala düşüş olursa hamile degilsindir
Eşim mardinli :)Mardin
27
10 aylık evliyim
Öğretmen
Görücü usulü demişsin canım memnun musun öyle olmasındanBursa
32 yaşındayım
2 yıllık evliyim
İşletmeci yim şuan çalışmıyorum
Eşimle görücü usulü tanıştık
Tanışmamız öyleydi canım zaten ya bi arkadaş aracılığıyla tanışırsın yada herhangi bişeyin aracılığıyla bizde tanıştıktan sonra hemen evlemedik hatta 8 aylık nişanlılık sürecimizde oldu memnunun çok sıkıntım olmadıGörücü usulü demişsin canım memnun musun öyle olmasından
Olmaz mı sevgiliyken dikkat edilen ne varsa saldık çayıraBi soru daha evlenince ilişkiniz değişti mi yani sevgililik yaşadığınız dönemde kalmak ister miydiniz ☺ Özlediğiniz zamanlar oluyor mu adamlar değişti mi
Şimdide özlüyoruz kuzum aynı evde ayrı gibi ikimizn elinde de telefon yok gibiyizDimi ya mesela sinemaya gidersin daha çok vakit geçirirsin özlersin falan evlendik aynı evde vakit geçiremez olduk
İlahi yaa valla çok doğruŞimdide özlüyoruz kuzum aynı evde ayrı gibi ikimizn elinde de telefon yok gibiyiz
Eşim mardinli :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?