Gebeliğe Hazırlık 🤰Eylül & Ekim & Kasım & Aralık Gebeliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım istersen sen bi konu aç biz seve seve geliriz istersen de bu konu içerisinde farklı bi konu aç o konu ile ilgili konuşalım bana uyar

Bu konu içinde devam edelim
Hangi il
İş

Ankara
31
6 sene
Mali müşavir

Merhaba bu ateş mevzusunu biraz daha açabilir misiniz. Benim yumurtlamam iki gün önce oldu bugün ateşim 36.8 kaç olmalı mesela

Eşimin 2 dükkan yan yanaydı 1 tanesini halamlara kiraya vermişti 1 tanesinde kendi bende halamların yanına yardıma gidip geldikçe tanıştık öyle

Görücü usulü demişsin canım memnun musun öyle olmasından
Tanışmamız öyleydi canım zaten ya bi arkadaş aracılığıyla tanışırsın yada herhangi bişeyin aracılığıyla bizde tanıştıktan sonra hemen evlemedik hatta 8 aylık nişanlılık sürecimizde oldu memnunun çok sıkıntım olmadı

Bi soru daha evlenince ilişkiniz değişti mi yani sevgililik yaşadığınız dönemde kalmak ister miydiniz Özlediğiniz zamanlar oluyor mu adamlar değişti mi

Dimi ya mesela sinemaya gidersin daha çok vakit geçirirsin özlersin falan evlendik aynı evde vakit geçiremez olduk

Bursa ,26yaş
Çalışmıyorum
6 yıllık evliyim
1 kızım var hamd olsun
2 şefaatçim var ebedi
Aşk evliliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…