- 12 Ağustos 2014
- 2.712
- 2.478
- 133
- Konu Sahibi Cansinsenn
-
- #1.041
düzenli olsa daCanım bozma moralini yumurtlama gününü tam biliyomuydun belki hemen adet bitiminde yumurtan çatlamıştır o yzden erken gelmiştir. Bak benim temmuz ayında adetimin 6.günü yumurtam 23ml di dr o gece iğne yaptırdı muhtemelen iğneden önce çatlamış 36 saat sonra aşılama yapıldı 9 gün önce adet oldum
ben de şu an o duruma gelmiş olmaktan korkuyorum. Ben de 2 aylık evliyim. Çok istiyoruz. Ama çok düşününce de olmuyo hakkaten galibaCanım hoşgeldin. Çok erken başlamışsın bebek düşünmeye daha 2 aylık evlisin. beni sakın yanlış anlama kuzum çünkü nekadar çok düşünürsen ne kadar çok strese girersen o kadar erteliyosun bebek mevzusunu. Evlendim tutturdular bebek bebek yav korunmuyoruz ama aklımızda da yok olursa olur 5. Ayımızda oldu ama düşük oldu. Üzerinden 1 buçuk yıl geçti ve birdaha olmadı düşünmediğim takmadığım o 5 ayımı çok arıyorum. Umarım belirtilerin psikolojik değildir canım inş. Hamilesindir çünkü eğer hamile değilsen bundan sonraki ayların katkat daha fazla düşünceyle geçireceksin. Tecrübeyle sabittir
Spermin yumurta çatlamadan içeride olması daha iyi sen yumurta çatladıktan sonra ki 48 saatten bahsediyosan canım tabi ihtimal ama düşük bi ihtimal. Birde muhtemelen hesapladığın tarihten önce çatlamış yumurtan yani adet bitimine yakın. Bişey daha söylemek istiyorum evlenince adet döngüm hiç değişmedi ama adet kanamam 7 gün sürerken üstelik ilk iki günü çok yoğun geçerken bir anda 4 güne düştü ve yoğunluğu azaldı merak edip dr a gitmiştim adetin 2 güne kadar normal olduğunu söyledi dr yoğunluğunu muhtemelen anlatamadığım için test yaptı hamile değildim 24 gün sonra hamile kalmıştım. Evlendikten sonra bu tür şeyler normal yumurtanın erken çatlaması gibi çünkü hormonlar değişiyoTakip etmeye çalışmıştım ama aksilik hesapladığım o 1-2 günde ilişki olmamıştı belki ucundan yakalamıştır diye düşünmüştüm 48 saat hesabıyla. Ama olmadı. Üstüne erken adet oldum. Yerleşme kanaması gibi başladı adete döndü.
İnnovita ya da bir gebenin günlüğü sayfasındaki testlerden alabilirsinYa kızlar 2 gün önce bitti benim adet .ama kasık ağrım akıntım var yumurtlamadaki gibi sanırım dönemdeyim yada ayda iki defa yumurtluyom ben .önerebileceğiniz test var mı .
hayırlısı canım Kasımda AŞK başkadır olacak demek ki :)Kan verdim kızlar ne olur ne olmaz diye <0.5 yani negatif
hayırlısı canım Kasımda AŞK başkadır olacak demek ki :)
Bende 2 aylık evliyim ama genç kizligimdan beri hayalim anne olmak yaşımiz 32 eşimle o yüzde o kadar tanıyorum ki adetim de tam gününde geliyor özellikle yumurtlama haftası ve öncesi sonrası degerlendryrim ama tık yok artık bu ay da umudum yokdüzenli olsa da
ben de şu an o duruma gelmiş olmaktan korkuyorum. Ben de 2 aylık evliyim. Çok istiyoruz. Ama çok düşününce de olmuyo hakkaten galiba
Benim de geçen ay 1 gün eksik oldu adetim, 1 gün de geç başladı. Bu ay tam bi hafta erken başladı. Kaç gün sürecek bilmem artık. Raydan çıkmış gibi göründüğüne göre yumurtlama falan takip edesim de kalmadı. Düzenli diye uygulamayla bakıyodum.Spermin yumurta çatlamadan içeride olması daha iyi sen yumurta çatladıktan sonra ki 48 saatten bahsediyosan canım tabi ihtimal ama düşük bi ihtimal. Birde muhtemelen hesapladığın tarihten önce çatlamış yumurtan yani adet bitimine yakın. Bişey daha söylemek istiyorum evlenince adet döngüm hiç değişmedi ama adet kanamam 7 gün sürerken üstelik ilk iki günü çok yoğun geçerken bir anda 4 güne düştü ve yoğunluğu azaldı merak edip dr a gitmiştim adetin 2 güne kadar normal olduğunu söyledi dr yoğunluğunu muhtemelen anlatamadığım için test yaptı hamile değildim 24 gün sonra hamile kalmıştım. Evlendikten sonra bu tür şeyler normal yumurtanın erken çatlaması gibi çünkü hormonlar değişiyo
Gecikme olmasa bile adet gününde olurduBenim de geçen ay 1 gün eksik oldu adetim, 1 gün de geç başladı. Bu ay tam bi hafta erken başladı. Kaç gün sürecek bilmem artık. Raydan çıkmış gibi göründüğüne göre yumurtlama falan takip edesim de kalmadı. Düzenli diye uygulamayla bakıyodum.
Bi de sanki bu adetim normalden biraz daha koyu renk. Acaba tutunamamış bi embriyoyu mu atıyorum şu an. Ama öyle olsa adetin gecikmesiyle olurdu değil mi
Ben de öyleBende 2 aylık evliyim ama genç kizligimdan beri hayalim anne olmak yaşımiz 32 eşimle o yüzde o kadar tanıyorum ki adetim de tam gününde geliyor özellikle yumurtlama haftası ve öncesi sonrası degerlendryrim ama tık yok artık bu ay da umudum yok
Özellikle de düzenli birlikteligim var hormonlarada bakıldı gayet temiz tek şey kilom fazla o mu sebep diyorum eşimin ailesi şimdiden gözümün içine bakıyor kayinvalidem 38 ten sonra zor diyorBen de öyle
Niye böyle oldu acaba ya. Böyle bi de dengesizlik heralde adet görmemin ilk yıllarında yaşamışımdır sadeceGecikme olmasa bile adet gününde olurdu
Takınca da olmuyomuş. Düğümlemeye çalışcam buraya da girmiycem. Hobi falan edineyim düşünce zamanlarım için bari.Özellikle de düzenli birlikteligim var hormonlarada bakıldı gayet temiz tek şey kilom fazla o mu sebep diyorum eşimin ailesi şimdiden gözümün içine bakıyor kayinvalidem 38 ten sonra zor diyor
Canım çok takılma evlilik sonrası olabilecek durum düzelir yani bi sürece alışmaya çalışıyo hormonlarınNiye böyle oldu acaba ya. Böyle bi de dengesizlik heralde adet görmemin ilk yıllarında yaşamışımdır sadece
Bende aynısını düşünüyorum burası çok takıntı haline sokuyorTakınca da olmuyomuş. Düğümlemeye çalışcam buraya da girmiycem. Hobi falan edineyim düşünce zamanlarım için bari.
Canım bende 32 yaşındayım kimsenin sözünü aldırış etme bi defa oldu düşük yaptım bi defa daha olur hep umudum var tabi her ay canımız sıkılıyo ama Allahın bildiği bişey var elbetÖzellikle de düzenli birlikteligim var hormonlarada bakıldı gayet temiz tek şey kilom fazla o mu sebep diyorum eşimin ailesi şimdiden gözümün içine bakıyor kayinvalidem 38 ten sonra zor diyor
Öyle tabi ama insan kendini kötü hissediyor ne kadar zaman beklenmeli bilmiyoruz zaman acımasız geciyorCanım bende 32 yaşındayım kimsenin sözünü aldırış etme bi defa oldu düşük yaptım bi defa daha olur hep umudum var tabi her ay canımız sıkılıyo ama Allahın bildiği bişey var elbet
Biz bilmiyoruz belki ama Allah biliyo sıkma canınıÖyle tabi ama insan kendini kötü hissediyor ne kadar zaman beklenmeli bilmiyoruz zaman acımasız geciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?