• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🤰Eylül & Ekim & Kasım & Aralık Gebeliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
="Akbltt, post: 61018939, member: 936258"]
Teşekkür ederim canım 😊 Beklemicez inşallah Rabbim hepimize hayırlı zamanda hayırlı bebişler nasip edecek inş.
[/QUOTE]
Batlarimiz aynı zamanmış cnm 17eylul inşallah olmayiz

="Akbltt, post: 61018939, member: 936258"]
Teşekkür ederim canım 😊 Beklemicez inşallah Rabbim hepimize hayırlı zamanda hayırlı bebişler nasip edecek inş.
Batlarimiz aynı zamanmış cnm 17eylul inşallah olmayiz
[/QUOTE]
İnş olmayız canım temennimiz o Rabbim ol derse olacak inş. ❤ seni de listeye ekliyorum ozaman 😍

Son düzenleme:
Hadi bakalım Anne adayları 2020 ye son 4 ay.
Allah ın izni ile hepimiz bebişlerimize kavuşalım inşallah
💑👨‍👩‍👧👨‍👩‍👧‍👦

GÜZEL ANNE ADAYLARI
TOPİC ' İMİZ HAYIR VE UĞUR GETİRSİN!...

Beklenmeyen Adet Tarihi
listesi 😎

@Ogrtmnanne : 12.09.2019

Cansinsenn Cansinsenn : 17.09.2019
@Mrs terazi : 27.09.2019

Topigin hayırlı olsun cnm uğur getirsin hepimize bat 19eylül cnm

Teşekkür ederim canım senle ben hala bekliyoruz ama bu topic bize şan getirecek inş. Ekliyorum hemen seni de 😍😘
İnşâllah kuzum ya 3 5 kişi kaldık orda zaten iyi olmuş yenisini açman burasıda bize uğurlu gelir Eylül bizim ayımız olur bakarsın çok aminnnn 😍

15yusra11 15yusra11 sende gel kuzum 2 Ekim Di dimi bat senide yazsın heryere beraber o bebek bu göbüşlere girecek 😍

İnşâllah kuzum ya 3 5 kişi kaldık orda zaten iyi olmuş yenisini açman burasıda bize uğurlu gelir Eylül bizim ayımız olur bakarsın çok aminnnn 😍

15yusra11 15yusra11 sende gel kuzum 2 Ekim Di dimi bat senide yazsın heryere beraber o bebek bu göbüşlere girecek 😍
Hoş geldin sen de canım😍😍

İnşâllah cnm az kalmış kız senin var mı belirti 😍
Aynen ya az kaldı ama çok bi belirti Yok akıntı var saçma bişey ya sarı şekilde bilmiyorum iltihap mı oldu diye 🤷‍♀️ Belim iş yapınca ağrıyo kasıklarım ağrıyordu ama adet olunca oluyo karıştım anlayacağın en güzeli bekleyecem Pazar günü test yapcam inşallah hamişlik vardır 🙏🙏 biz de sevinelim artık yaaa🙏🙏🙏🙏😍😍😍😍

Allah ne etmesin seni 😀 o bebek korkacak şimdiden tehdit etme kız 😀😀

Aynen ya az kaldı ama çok bi belirti Yok akıntı var saçma bişey ya sarı şekilde bilmiyorum iltihap mı oldu diye 🤷‍♀️ Belim iş yapınca ağrıyo kasıklarım ağrıyordu ama adet olunca oluyo karıştım anlayacağın en güzeli bekleyecem Pazar günü test yapcam inşallah hamişlik vardır 🙏🙏 biz de sevinelim artık yaaa🙏🙏🙏🙏😍😍😍😍
Gebelik belirtisi diye okumuştum sarı akıntıyı cnm ayyy çok çok amin ilk hamişimiz sen olursun inşallah cnm ❤️

Back