• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🤰Eylül & Ekim & Kasım & Aralık Gebeliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aminn aminn inşAllah canm inşAllah Rabbim bizim içinde ol desin de olsun artık inşAllah hayırlısıyla. Bide bu topikte bekleyim bakalım ne zaman adet gelmiycek banada 🙂❤❤
Bu topicte beklemek yok bu topic te vakit geçirmek var . Allah ın izniyle beklemeden hamile kalırsın canım inş. 😉

Merhabalar arkadaşlar. 3 ay önce düşük yaptım. Dinlenme vermişti doktor bu ay doldu. Ama tam yumurtlama döneminde eşimin nöbetleri iş yoğunluğu sürecine denk geldi sadece 1 gün ovulasyon dönemini değerlendirebildik. Bu aydan çok ümitli değilim bakalım. Hayırlısı hepimiz hakkında. Topiğimiz uğurlu gelsin hepimize 🙏🌼
Hoşgeldin canım. öncelikle geçmiş olsun inş uğurlu gelecek hepimiz burada kucağımızda bebişlerimizle fotoğraf paylaşırız 😀😀 ümit her zaman var canım bu topic te ilk kural ümitsizlik yok. Sağlıklı bir sperm sağlıklı bir yumurta tek ilişki bile olsa pozitif sonuç alabiliriz. Olumsuz düşünmek yok ❤

Doktor ne dedi ?herhangi bir ilaç verdi mi ?
Beni de doktor adetliyken çağırdı
Bat 12 Eylül 🙂
İnşallah gerek kalmadan kese görmek.icin giderim 🙂🙂
Ben sağlık ocağında yaptırmıştım adetim yeni bitmişti adetin 3.günü yine gidicem yüksek çıkarsa kadın doğuma gitcem hemen aile hekimi oraya yönlendirdi kendimi adet olmaya hazırladım ben hamileliğe değil 🙂

Hoşgeldin canım. öncelikle geçmiş olsun inş uğurlu gelecek hepimiz burada kucağımızda bebişlerimizle fotoğraf paylaşırız 😀😀 ümit her zaman var canım bu topic te ilk kural ümitsizlik yok. Sağlıklı bir sperm sağlıklı bir yumurta tek ilişki bile olsa pozitif sonuç alabiliriz. Olumsuz düşünmek yok ❤
En olmazı dolduran rabbimden ümidim kesmedim hiçbir zaman kuzum ama insan bazen üzülüyor. Özellikle de özel günlerdeki insanların bebek yokmu sözleri yıpratıyor..

En olmazı dolduran rabbimden ümidim kesmedim hiçbir zaman kuzum ama insan bazen üzülüyor. Özellikle de özel günlerdeki insanların bebek yokmu sözleri yıpratıyor..
Evet bazen üzülüyoruz bazen çok fazla yıpranıyoruz ama napıyoruz hiç bir söze kulak asmıyoruz. Kimse Allahtan iyi bilemez ne zamn bebeğinin olacağını sakın üzme kendini canım en güzel zamanda bebeğinin bir tekmesiyle herşeyi unutacaksın sabret biraz hepimiz birbirimize dua edersek burda bebişsiz kimse kalmaz 😉😍

Evet bazen üzülüyoruz bazen çok fazla yıpranıyoruz ama napıyoruz hiç bir söze kulak asmıyoruz. Kimse Allahtan iyi bilemez ne zamn bebeğinin olacağını sakın üzme kendini canım en güzel zamanda bebeğinin bir tekmesiyle herşeyi unutacaksın sabret biraz hepimiz birbirimize dua edersek burda bebişsiz kimse kalmaz 😉😍
Maşşallah ne güzel pozitif bir enerjiniz var sanırım bu topikte vakit geçireceğim 🌼 Allahım inşallah sağlıkla hep birlikte bebek alışverişlerimizi doğumlarımızı konuşacağımız günler de sağlıkla hayırlısıyla tez vakitte 🙏🙏

Maşşallah ne güzel pozitif bir enerjiniz var sanırım bu topikte vakit geçireceğim 🌼 Allahım inşallah sağlıkla hep birlikte bebek alışverişlerimizi doğumlarımızı konuşacağımız günler de sağlıkla hayırlısıyla tez vakitte 🙏🙏
Zaman herşeyin ilacıdır derler ama ben bu söze inanmıyorum bence moral herşeyin ilacıdır sağlığımız için morale ihtiyacımız var moral için pozitif düşünmeye ihtiyacımız var biz güzel düşünürsek herşey güzel olur Allah inancımızı kalbimizden silmesin.😉 patik örecem senin bebişe 😀😍

Zaman herşeyin ilacıdır derler ama ben bu söze inanmıyorum bence moral herşeyin ilacıdır sağlığımız için morale ihtiyacımız var moral için pozitif düşünmeye ihtiyacımız var biz güzel düşünürsek herşey güzel olur Allah inancımızı kalbimizden silmesin.😉 patik örecem senin bebişe 😀😍
Ahhh güzel teyzoşumuz inşallah o günler gelir de bende yeğenime yelek örerim 🙏🌼😍

Back