Gebeliğe Hazırlık 🤰Eylül & Ekim & Kasım & Aralık Gebeliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
demek ki senin bebişin nazlı :) kendi istediğinde gelecek annesi :) ben bu ay ovulasyon testi falan yapmıyorum. takip etmiyorum hiç bir şey. ne zaman istersek o zaman olur ilişki düşüncesindeyim. bir de öyle mi denesen acaba. kafanı dağıtacak bir şeyler bulsan falan. ve istediğin için birlikte olsan görev gibi çocuk için değilde.

Kuzum bırı bana oyle yap demıstı yaktım hatta 3 ay tatıle gıttım ama yıne olmadı hatta gebelık testı bıle yapmadım oldu mu dıye bıraktım resmen testlerı ama olmadı . Benım bebıs nazlı annesını de çok üzüyorr ama bir gelecek pir gelecek ınsallah saglıklı oldun da Belkıde saglıklı olmayayacaj rabbım o nedenle vermıuor. Hayırlısı ınsaklaj Rabbım senelerce bekletmez

amin canım inşallah tez zamanda hayırlısıyla sağlıklı bebişler nasip eder Allah tüm isteyenlere. sen sanırım bir gebenin günlüğü ebruyu takip ediyorsun dimi. o çok yardımcı oluyor görüyorum instagramda onu. bir sürü takip ettiği kadınların hamilelik haberlerini yayınlıyor falan. o sana yardımcı olmuş muydu?

Evet canım Allah razı olsun ondan hiç sıkılmadan cevap verıyor. Cok yardımcı oluyor bazen yerı gelir moralım bozuk oluyor hemen umutlandıryor ben 1 senedır onu takıp edıyorum 7.denememız su anda Bana pes etme 8.9 olan bıle var dıyor hep

ilişki günlerin nası oluyor canım özel olacak ama

Benim 2 gün gecikti çok heveslendim belirtilerde vardı . Bugün sabah kan tahlili verdim eve geldim kırmızıları gördüm çok üzgünüm, yarın sonuçlarımı almak istemiyorum

Eşinde sperm sorunu varsa gün aşırı olur camım yoksa eğer hergun Cubku yumurta 24 saat canlı kalabiliyor. Bız hergun yapıyoruz
Kız can mı dayanır hergün hem hergün spermin kalitesi düşüyo. 1 gün arayla en sağlıklsı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…