- 7 Temmuz 2019
- 2.217
- 1.434
- 83
- 27
- Konu Sahibi Cansinsenn
-
İnşAllah canım hakkımızda hayırlısıTamam canım inşallah artacak sen gönlünü ferah tut
senin bugündü heralde dimi günü. oldun mu peki canımSizinle belirtilerimiz aynı ama ben onları adet öncesi de yaşadığım için umutlanamıyorum pek
demek ki senin bebişin nazlı :) kendi istediğinde gelecek annesi :) ben bu ay ovulasyon testi falan yapmıyorum. takip etmiyorum hiç bir şey. ne zaman istersek o zaman olur ilişki düşüncesindeyim. bir de öyle mi denesen acaba. kafanı dağıtacak bir şeyler bulsan falan. ve istediğin için birlikte olsan görev gibi çocuk için değilde.Çok haklısın canım ınan ısteyınce olmuyor ama ben geçen rahım fılmı cekıldım esımde de hıcbır sorun çıkmayınca ıcım o kadar rahattı ki çok mutluydum. Hatta 2 kere yumurtlama gördüm . Ve kıpkırmızıydı yumurtam çok güzel büyümüş ve çatlamıştı. Ama sonrası oylesıne yaptım testı belırtı olunca hafif çizgi gördüm . Kan verdım malesef hüsrannn... smdı yıne basa döndüm. Hem adet olamadım çok duzensız benım ilacsız olamıuorum yarın gıdecem doktora yıne ılac verecek. Diyeceğim o ki.. olmuyorsa olmuyor ıstersen hıcbır sorunun olmasın..
Kuzum bırı bana oyle yap demıstı yaktım hatta 3 ay tatıle gıttım ama yıne olmadı hatta gebelık testı bıle yapmadım oldu mu dıye bıraktım resmen testlerı ama olmadı . Benım bebıs nazlı annesını de çok üzüyorr ama bir gelecek pir gelecek ınsallah saglıklı oldun da Belkıde saglıklı olmayayacaj rabbım o nedenle vermıuor. Hayırlısı ınsaklaj Rabbım senelerce bekletmezdemek ki senin bebişin nazlı :) kendi istediğinde gelecek annesi :) ben bu ay ovulasyon testi falan yapmıyorum. takip etmiyorum hiç bir şey. ne zaman istersek o zaman olur ilişki düşüncesindeyim. bir de öyle mi denesen acaba. kafanı dağıtacak bir şeyler bulsan falan. ve istediğin için birlikte olsan görev gibi çocuk için değilde.
Kuzum bırı bana oyle yap demıstı yaktım hatta 3 ay tatıle gıttım ama yıne olmadı hatta gebelık testı bıle yapmadım oldu mu dıye bıraktım resmen testlerı ama olmadı . Benım bebıs nazlıannesını de çok üzüyorr ama bir gelecek pir gelecek ınsallah saglıklı oldun da Belkıde saglıklı olmayayacaj rabbım o nedenle vermıuor. Hayırlısı ınsaklaj Rabbım senelerce bekletmez
amin canım inşallah tez zamanda hayırlısıyla sağlıklı bebişler nasip eder Allah tüm isteyenlere. sen sanırım bir gebenin günlüğü ebruyu takip ediyorsun dimi. o çok yardımcı oluyor görüyorum instagramda onu. bir sürü takip ettiği kadınların hamilelik haberlerini yayınlıyor falan. o sana yardımcı olmuş muydu?Kuzum bırı bana oyle yap demıstı yaktım hatta 3 ay tatıle gıttım ama yıne olmadı hatta gebelık testı bıle yapmadım oldu mu dıye bıraktım resmen testlerı ama olmadı . Benım bebıs nazlı annesını de çok üzüyorr ama bir gelecek pir gelecek ınsallah saglıklı oldun da Belkıde saglıklı olmayayacaj rabbım o nedenle vermıuor. Hayırlısı ınsaklaj Rabbım senelerce bekletmez
Evet canım Allah razı olsun ondan hiç sıkılmadan cevap verıyor. Cok yardımcı oluyor bazen yerı gelir moralım bozuk oluyor hemen umutlandıryor ben 1 senedır onu takıp edıyorum 7.denememız su andaamin canım inşallah tez zamanda hayırlısıyla sağlıklı bebişler nasip eder Allah tüm isteyenlere. sen sanırım bir gebenin günlüğü ebruyu takip ediyorsun dimi. o çok yardımcı oluyor görüyorum instagramda onu. bir sürü takip ettiği kadınların hamilelik haberlerini yayınlıyor falan. o sana yardımcı olmuş muydu?
Yumurtlama günü ve ardından gelen 4 gün canımilişki günlerin nası oluyor canım özel olacak ama
Daha bi şey yok ama benimki bikac gün gecikir geneldesenin bugündü heralde dimi günü. oldun mu peki canım
Yumurtlama öncesi başlayıp gün aşırı diyolar ondan sordum nasıl diyeYumurtlama günü ve ardından gelen 4 gün canım
Eşinde sperm sorunu varsa gün aşırı olur camım yoksa eğer hergunYumurtlama öncesi başlayıp gün aşırı diyolar ondan sordum nasıl diye
Benim 2 gün gecikti çok heveslendim belirtilerde vardı . Bugün sabah kan tahlili verdim eve geldim kırmızıları gördümglerknglerkn ...............: 04.10.2019
M mihrimahayse .............: 04.10.2019
LaMademoiselle .........: 04.10.2019
silgimavisi ..................: 04.10.2019
Dahanelerr ..................: 04.10.2019
Kızlar adet gününüz geçmiş durumlar nasıl var mı güzel haberler
Kız can mı dayanır hergünEşinde sperm sorunu varsa gün aşırı olur camım yoksa eğer hergunCubku yumurta 24 saat canlı kalabiliyor. Bız hergun yapıyoruz
Canım üzülme hayırlısı buymuş önümüzdeki ay olur sıkma canınıBenim 2 gün gecikti çok heveslendim belirtilerde vardı . Bugün sabah kan tahlili verdim eve geldim kırmızıları gördümçok üzgünüm, yarın sonuçlarımı almak istemiyorum
Canım sen ne durumdasın bat ne zamandıCanım üzülme hayırlısı buymuş önümüzdeki ay olur sıkma canını
Canım 13 ü ama ben test yapmamak için 15 i diyorum kendimce 15 i benim doğum günüm kendime süpriz olsun istiyorum inş olurCanım sen ne durumdasın bat ne zamandı
İnşallah canım inşallahCanım üzülme hayırlısı buymuş önümüzdeki ay olur sıkma canını
İnşAllah canım sana doğum günü sürprizi olurCanım 13 ü ama ben test yapmamak için 15 i diyorum kendimce 15 i benim doğum günüm kendime süpriz olsun istiyorum inş olur
İnş canım o olmazsa artık 17 kasımı beklerim o da eşimin doğum günüİnşAllah canım sana doğum günü sürprizi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?