Gebeliğe Hazırlık 🤰Eylül & Ekim & Kasım & Aralık Gebeliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkese merhaba, beni de aranıza alın :) Allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah

İnş canım o olmazsa artık 17 kasımı beklerim o da eşimin doğum günü
aynen canım Rabbim ne zaman vereceğini biliyor hiç düşünme o gün bugün diye bence daha iyi olur ama o günlere denk gelse daha güzel olur tabiki

İnş vardır canım en güzel hediye olur heralde
inşallah canım hayırlısı bakalım. bir şey sormak istiyorum. ilişkide pozisyon önemli mi acaba hamile kalmada. bir kaç yerde okudum kimi pozisyon önemli değil diyor kimi önemli diyor ama.

inşallah canım hayırlısı bakalım. bir şey sormak istiyorum. ilişkide pozisyon önemli mi acaba hamile kalmada. bir kaç yerde okudum kimi pozisyon önemli değil diyor kimi önemli diyor ama.
tabiki önemli pozisyon dikkat etmek gerek

Canım bu benim fikrim bence önemi yok biçok şeyin çünkü ben ilk hamileliğimde ne bir pozisyon denedim ne ayaklarımı diktim ne de sabaha kadar duş almadan bekledim hani bebek istiyoduk ama öyle çok takıntım da yoktu hamile kalmıştım. 1 buçuk yıldır benimde yapmadığım şey kalmadı ama olmuyo çünkü artık takıntı haline geldi. Bence aklından çıkarmak gerekiyo gerisi boş

aslında doğru söylüyorsun. bende ilk hamilelikte daha önceleri de bahsetmiştim hiç bişi yapmamıştım. aklımda yoktu çünkü. bi ilişkiyle tutmuş oğluşum. :)

aslında doğru söylüyorsun. bende ilk hamilelikte daha önceleri de bahsetmiştim hiç bişi yapmamıştım. aklımda yoktu çünkü. bi ilişkiyle tutmuş oğluşum. :)
Allah bağışlasın canım takma kafana demek kolay biliyorum ama ne yazıkki biz insanoğlu bunu yapamıyoruz inş bi kızında olur kuzum

Allah bağışlasın canım takma kafana demek kolay biliyorum ama ne yazıkki biz insanoğlu bunu yapamıyoruz inş bi kızında olur kuzum
amin canım cümlemizin evladını. ayy inşallah bi kızım olur yaa bu ay ovulasyon testi falan kullanmadım. takvim yarın yumurtlama gösteriyor. 15. gün yarın. 11. gün gece ilişki oldu bide 13. gün gece ilişki oldu. 20. güne kadar bu şekilde ilişki gün aşırı olsun diye düşünüyorum ama bugün 14. gün sizce 14 15 16. günler olmalı mı ya da nasıl yapayım bi akıl verin.

Canım benim dr bi ay gün aşırı ilişki öneriyosa 2. Ay üst üste 4 sonra gün aşırı devam edin diyodu sen geçen ay nasıl denedin gün aşırıysa eğer bu ay da 4 gün üst üste dene

çoğu yerde 10.12.14.16.gün diyo ama ben ters yaptım heralde 11.gün gece 13.gün gece

Merhaba kızlar size bi sorum var ilk çocuğumda adetimin geçtiği 1. Gün test yaptım koyu çizgi çıktı. Şimdi adete 3 gün varken test yaptım tek çizgi çıktı diğeri hiç yoktu. Dün adet olmam gerekiyodu ama olmadım. Bazen böyle geciktiği oluyor. Ben şimdi testi sizce ne zaman yapayım?

canım benimde ilk gebelikte adet olmam gereken günün akşamı test yapmıştım silik çıkmıştı. geçen ay da adetten önce ve olmam gereken gün yaptım tertemizdi. :) ve adetim 1 gün geçti yine yaptım yine negatif. ertesi gün de olmuştum zaten. diyeceğim o ki varsa gebelik silikte olsa çıkıyo. ama 3 gün önce yapmışsın testlerde gecikmeden sonra yapın yazıyo. gerçi 5 gün kala öğrenen de çok insan var. değişiyo kişiye göre. sen bu akşama kadar sabredebilirsen sabret yarın ilk idrarla sabah yaparsın olmazsan.

Bugün mecbur sabredicem çünkü işten çıkana dek eczaneler kapanır

doğru senin bat 8 ekimdi dimi. belirti farklılık falan var mı

Ben adet oldum kızlarr. 2 sinde oldum 4-5 gün gecikmeli. kasım ayına benide ekleyin .

Ben adet oldum kızlarr. 2 sinde oldum 4-5 gün gecikmeli. kasım ayına benide ekleyin .
hayırlısı canım. önümüzdeki ay inşallah. gerçi üzülüyor insan da değil mi görünce kırmızıları hele bir de kaptırmışsan kendini geçen ay benim öyle oldu mesela inanmak istememiştim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…