Gebeliğe Hazırlık 🤰Eylül & Ekim & Kasım & Aralık Gebeliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar benim sat 12 ekim . Yumurtlama gününden sonraki 9. Gun bugun karin agrisi ishal vs vardi onun icin hastaneye gidince beta hcg yede baktirdim. Adete 5 gün var ve değer 4. 28 bakalım nolacak . Sizce bu değer gününe göre normal mi

Normal canım sıkıntı yapma sanırım bikaç gün geç yumurtlamışsın ondandır

Normal canım sıkıntı yapma sanırım bikaç gün geç yumurtlamışsın ondandır
Bakalim 2 güne bir vericem yada adet gününü bekleyeyim diyorum artış görürsem yazarım dua edin şuan da ne hissedeceğim bilemedim. Bir de gündüz hamilelik testi yapmıştım 2. Çizgi silik çıkınca açıkçası biraz şüphelendim . Dr ishal için ilaç yazarsa ona gore kullanayim diye beta hcg yede baktirdim

İstersen bekle canım az kalmış ama önlem herzamn iyidir takip edersen daha iyi benim düşüncem tabi

İstersen bekle canım az kalmış ama önlem herzamn iyidir takip edersen daha iyi benim düşüncem tabi
Yaptırmak ve beklemek çok zormus ilk defa kan testi verdim ben kendimi kaptirmayim diyorum ya varsa diyorum epey düşünceler var kafamda sabredebilirsem beklerim ama sanmıyorum 2 gün sonra giderim herhalde bakalım sonucu paylaşırım

Aminn Rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin benim 2. Olacak eğer kısmet olursa yaklaşık 1 yıldır istiyoruz ama olmuyor
benim de 1 oğlum var. 5 yaşında. birkaç aydır ikinci bebiş için denemeler yapıyoruz :) hakkımızda hayırlısı

Malesef gebelık yok kızlar çok üzgünüm ve kötüyüm. 0.100 çıktı çok sasırıyroum ya belırtıler o kadar cok ki
üzülme canım kısmet bir sonraki aya demekki. bende geçen ay aklına ne kadar belirti geliyorsa hepsini yaşamıştım. akıntı sık idrara çıkma bacak kasık bel ağrısı mide yanması bulantı uyku üşüme ishal kabızlık ovulasyon testinin adetten bir kaç gün önce koyu çıkması hatta o kadar kendimi şartladım ondan mı bilmem hiç olmaz ama adetim de 1 gün gecikmişti. yani kendimizi kaptırıyoruz belirti arayıp buluyoruz sonuç hüsran oluyor :) kafaya takmamak lazım aslında. mesela benim ilk bebiş evlendik 6 ay sonra hamile olduğumu öğrendim sürpriz oldu bize olsun diye yapmadık istedik ilişki oldu. ne yumurtlama ne takvim hiç bir şey yapmamıştık. bi ilişkiyle kaldım. hatta çok iyi hatırlıyorum o ilişki gününü (tahminim öyle) ilişkiden sonra kalktım bi de temizlendim yani yatmak ayak dikmek falan yok :) yani olacaksa zamanı gelmişse her türlü oluyor. ama işte elimizde değil dimi :)

Sizinle belirtilerimiz aynı ama ben onları adet öncesi de yaşadığım için umutlanamıyorum pek

Çok haklısın canım ınan ısteyınce olmuyor ama ben geçen rahım fılmı cekıldım esımde de hıcbır sorun çıkmayınca ıcım o kadar rahattı ki çok mutluydum. Hatta 2 kere yumurtlama gördüm . Ve kıpkırmızıydı yumurtam çok güzel büyümüş ve çatlamıştı. Ama sonrası oylesıne yaptım testı belırtı olunca hafif çizgi gördüm . Kan verdım malesef hüsrannn... smdı yıne basa döndüm. Hem adet olamadım çok duzensız benım ilacsız olamıuorum yarın gıdecem doktora yıne ılac verecek. Diyeceğim o ki.. olmuyorsa olmuyor ıstersen hıcbır sorunun olmasın..

2 ekimdi yanı dün kan verdim dün adetimin bitmesi gerekiyordu
Şimdi senin bat 2 ekimdi öyle mi yani adetinin kaçıncı günüydü bat ın geç döllenme olabilir düşük değil iki güm sonra bir daha kan ver iki katına çıkması lazım

Şimdi senin bat 2 ekimdi öyle mi yani adetinin kaçıncı günüydü bat ın geç döllenme olabilir düşük değil iki güm sonra bir daha kan ver iki katına çıkması lazım
Aynen canım bat 2 ekimdi SAT 7 eylül yarın bir daha vericem inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…