Gebeliğe Hazırlık 🤰Eylül & Ekim & Kasım & Aralık Gebeliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağol canm.Nasıl kaptırmışsam bir gün bile geçmeyen adetim beş gün gecikti ama çok fena kanamam oldu. bugün bile lekelenmelerim var. artık kasım ayına bakcaz.

Benimde bat ekim 11 ekleyin beni de merhaba 3 yaşında oğlum var kardeş istiyoruz pko vardı ama sanırım emzirmeden dolayıydı daha mayısta düzene girdim diyebilirim 26 28 28 29 günde bir oldum bu ay da muhtemelen 29 a uzar en çok depremden dolayı 2 gün atladık umudum yok ama 13. Günü değerlendirdik bu ay batma kramp ve 2 gün süren tek tarflı kasık ve bel agrısı dışında belirgin belirtim yok

Sağol canm.Nasıl kaptırmışsam bir gün bile geçmeyen adetim beş gün gecikti ama çok fena kanamam oldu. bugün bile lekelenmelerim var. artık kasım ayına bakcaz.
Ilk denedigimizde benim de 6 gün geçmişti mide bulantisından baş dönmesine ne arasanız vardı kan baktırdım işyeri hastanesinde doktor var nasılsa diye ama negatifti doktora gösteremeden geldi

Hayırlısıyla istediginiz gibi olur inşallah

Eve yeni geldim alt karın agrım bel agrım kasıklarda batma ve baş agrım var gün boyu da kafamın arkası ağrıdı şimdi alnıma gecti

Arkadaşlar günaydın biraz uzun olacak şimdiden kusura bakmayın. benim adetim 26 eylül başladı 2 ekim bitti. döngünün 12. günü yoğun akıntı geldi ama bir gün öncesi gece ilişki olmuştu. kalan spermler de gelmiş olabilir dedim. 13. gün biraz akıntım vardı. 14. gün akıntım kesildi. ama karnımda hafif ağrı var gaz gibi. kullandığım uygulama bugün yumurtlama günü gösteriyor. döngü uzunluğuna bakınca da dün ya da bugün yumurtlama günüm olması gerekiyor ama akıntım yok. hafif ağrı. hiç bir anlam veremedim yardımcı olur musunuz

Kızımda hicbir şey bilmeden araştırmadan hamile kalmıştım. Şimdi istiyorum ama olmayınca takvim indirdim onda hamile kalma durumuna göre orta yüksek günler vermiş biz hepsinde denedik sadece yumurtlama gösterdiği tarihten 2 gün sonrası boş geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…