- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
- Konu Sahibi Cansinsenn
Yarın bakalım nasip olursa canm son şansım. Olmazsa kasıma kaldıkAsıl çatlama günü onemlı canım bence bugunu değerlendirmeye bakın bugun ve yarın degerlendırsenız yeter![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın bakalım nasip olursa canm son şansım. Olmazsa kasıma kaldıkAsıl çatlama günü onemlı canım bence bugunu değerlendirmeye bakın bugun ve yarın degerlendırsenız yeter![]()
Normal canım sıkıntı yapma sanırım bikaç gün geç yumurtlamışsın ondandırArkadaşlar benim sat 12 ekim . Yumurtlama gününden sonraki 9. Gun bugun karin agrisi ishal vs vardi onun icin hastaneye gidince beta hcg yede baktirdim. Adete 5 gün var ve değer 4. 28 bakalım nolacak . Sizce bu değer gününe göre normal mi
Bakalim 2 güne bir vericem yada adet gününü bekleyeyim diyorum artış görürsem yazarım dua edinNormal canım sıkıntı yapma sanırım bikaç gün geç yumurtlamışsın ondandır
İstersen bekle canım az kalmış ama önlem herzamn iyidir takip edersen daha iyi benim düşüncem tabiBakalim 2 güne bir vericem yada adet gününü bekleyeyim diyorum artış görürsem yazarım dua edinşuan da ne hissedeceğim bilemedim. Bir de gündüz hamilelik testi yapmıştım 2. Çizgi silik çıkınca açıkçası biraz şüphelendim . Dr ishal için ilaç yazarsa ona gore kullanayim diye beta hcg yede baktirdim
Yaptırmak ve beklemek çok zormus ilk defa kan testi verdim ben kendimi kaptirmayim diyorum ya varsa diyorum epey düşünceler var kafamdaİstersen bekle canım az kalmış ama önlem herzamn iyidir takip edersen daha iyi benim düşüncem tabi
OlurCanım şöyle yapalımmı zaten yarın adet tarihin HAMİŞ kalırsan inş kalırsın hamiş listemize yazarız seni eğer adet olursan da bi sonraki adet tarihini yazarız uğurlu listemize olur mu kuzum ❤
benim de 1 oğlum var. 5 yaşında. birkaç aydır ikinci bebiş için denemeler yapıyoruz :) hakkımızda hayırlısıAminn Rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin benim 2. Olacak eğer kısmet olursa yaklaşık 1 yıldır istiyoruz ama olmuyor
Amin Rabbim çok beklemeden isteyen herkese nasip etsinbenim de 1 oğlum var. 5 yaşında. birkaç aydır ikinci bebiş için denemeler yapıyoruz :) hakkımızda hayırlısı
üzülme canım kısmet bir sonraki aya demekki. bende geçen ay aklına ne kadar belirti geliyorsa hepsini yaşamıştım. akıntı sık idrara çıkma bacak kasık bel ağrısı mide yanması bulantı uyku üşüme ishal kabızlık ovulasyon testinin adetten bir kaç gün önce koyu çıkması hatta o kadar kendimi şartladım ondan mı bilmem hiç olmaz ama adetim de 1 gün gecikmişti. yani kendimizi kaptırıyoruz belirti arayıp buluyoruz sonuç hüsran oluyor :) kafaya takmamak lazım aslında. mesela benim ilk bebiş evlendik 6 ay sonra hamile olduğumu öğrendim sürpriz oldu bize olsun diye yapmadık istedik ilişki oldu. ne yumurtlama ne takvim hiç bir şey yapmamıştık. bi ilişkiyle kaldım. hatta çok iyi hatırlıyorum o ilişki gününü (tahminim öyle) ilişkiden sonra kalktım bi de temizlendim yani yatmak ayak dikmek falan yok :) yani olacaksa zamanı gelmişse her türlü oluyor. ama işte elimizde değil dimi :)Malesef gebelık yok kızlar çok üzgünüm ve kötüyüm. 0.100 çıktı çok sasırıyroum ya belırtıler o kadar cok ki
Sizinle belirtilerimiz aynı ama ben onları adet öncesi de yaşadığım için umutlanamıyorum peküzülme canım kısmet bir sonraki aya demekki. bende geçen ay aklına ne kadar belirti geliyorsa hepsini yaşamıştım. akıntı sık idrara çıkma bacak kasık bel ağrısı mide yanması bulantı uyku üşüme ishal kabızlık ovulasyon testinin adetten bir kaç gün önce koyu çıkması hatta o kadar kendimi şartladım ondan mı bilmem hiç olmaz ama adetim de 1 gün gecikmişti. yani kendimizi kaptırıyoruz belirti arayıp buluyoruz sonuç hüsran oluyor :) kafaya takmamak lazım aslında. mesela benim ilk bebiş evlendik 6 ay sonra hamile olduğumu öğrendim sürpriz oldu bize olsun diye yapmadık istedik ilişki oldu. ne yumurtlama ne takvim hiç bir şey yapmamıştık. bi ilişkiyle kaldım. hatta çok iyi hatırlıyorum o ilişki gününü (tahminim öyle) ilişkiden sonra kalktım bi de temizlendim yani yatmak ayak dikmek falan yok :) yani olacaksa zamanı gelmişse her türlü oluyor. ama işte elimizde değil dimi :)
Çok haklısın canım ınan ısteyınce olmuyor ama ben geçen rahım fılmı cekıldım esımde de hıcbır sorun çıkmayınca ıcım o kadar rahattı ki çok mutluydum. Hatta 2 kere yumurtlama gördüm . Ve kıpkırmızıydı yumurtam çok güzel büyümüş ve çatlamıştı. Ama sonrası oylesıne yaptım testı belırtı olunca hafif çizgi gördüm . Kan verdım malesef hüsrannn... smdı yıne basa döndüm. Hem adet olamadım çok duzensız benım ilacsız olamıuorum yarın gıdecem doktora yıne ılac verecek. Diyeceğim o ki.. olmuyorsa olmuyor ıstersen hıcbır sorunun olmasın..üzülme canım kısmet bir sonraki aya demekki. bende geçen ay aklına ne kadar belirti geliyorsa hepsini yaşamıştım. akıntı sık idrara çıkma bacak kasık bel ağrısı mide yanması bulantı uyku üşüme ishal kabızlık ovulasyon testinin adetten bir kaç gün önce koyu çıkması hatta o kadar kendimi şartladım ondan mı bilmem hiç olmaz ama adetim de 1 gün gecikmişti. yani kendimizi kaptırıyoruz belirti arayıp buluyoruz sonuç hüsran oluyor :) kafaya takmamak lazım aslında. mesela benim ilk bebiş evlendik 6 ay sonra hamile olduğumu öğrendim sürpriz oldu bize olsun diye yapmadık istedik ilişki oldu. ne yumurtlama ne takvim hiç bir şey yapmamıştık. bi ilişkiyle kaldım. hatta çok iyi hatırlıyorum o ilişki gününü (tahminim öyle) ilişkiden sonra kalktım bi de temizlendim yani yatmak ayak dikmek falan yok :) yani olacaksa zamanı gelmişse her türlü oluyor. ama işte elimizde değil dimi :)
Yok bence iyi bat ne zamandı canımCanım benim sonuç 550 çıkmış düşük mü ya D Deryakadir
2 ekimdi yanı dün kan verdim dün adetimin bitmesi gerekiyorduYok bence iyi bat ne zamandı canım
Şimdi senin bat 2 ekimdi öyle mi yani adetinin kaçıncı günüydü bat ın geç döllenme olabilir düşük değil iki güm sonra bir daha kan ver iki katına çıkması lazım2 ekimdi yanı dün kan verdim dün adetimin bitmesi gerekiyordu
Aynen canım bat 2 ekimdi SAT 7 eylül yarın bir daha vericem inşAllahŞimdi senin bat 2 ekimdi öyle mi yani adetinin kaçıncı günüydü bat ın geç döllenme olabilir düşük değil iki güm sonra bir daha kan ver iki katına çıkması lazım![]()
Daha yeni çıktı sonuç netten baktım canım zaten Aişe hekimliğinde yaptırdım yarın gidicem tekrarDoktor ne dedi canımFloraa12
Tamam canım inşallah artacak sen gönlünü ferah tutDaha yeni çıktı sonuç netten baktım canım zaten Aişe hekimliğinde yaptırdım yarın gidicem tekrar