- 31 Temmuz 2014
- 360
- 782
- 103
- Konu Sahibi Cansinsenn
-
Hayırlısı olsun kuzum önümüzdeki ay inş.
En kısa zamanda hayırlısıyla olsun inşallah
Üzülüyor insan elbette... ilk denemede 6 gün adetim geçti kendi kendimi hamile hissetmekten adetin günü geçmiş resmen.. ama Rabbim nasip ettikten sonra olmayacak yok dua et birlikte dua edelim inşallah olacak sıkma canınıMalesef gebelık yok kızlar çok üzgünüm ve kötüyüm. 0.100 çıktı çok sasırıyroum ya belırtıler o kadar cok ki
O testler hakkında hiç bilgim yok benim bi arkadaş önerdi ama almadım nasıl yapılıyo bunlar?İnşallah canlarOvulasyon testlerine devam Allahtan kocaman paket almıştım
Dıger aya kaldı zaten Çarşamba da doktora gıdecem yumurta gelıstırıcı falan verır büyük ıhtımalle canım hayırlısı hakkımızda Rabbım herkese Çifter Çifter nasıp etsınÜzülüyor insan elbette... ilk denemede 6 gün adetim geçti kendi kendimi hamile hissetmekten adetin günü geçmiş resmen.. ama Rabbim nasip ettikten sonra olmayacak yok dua et birlikte dua edelim inşallah olacak sıkma canını
CAnım ınstagram kullanıyorsan Birgebeningünlüğü diye sayfa var oraya gir Ebru abla takıp yapıyorO testler hakkında hiç bilgim yok benim bi arkadaş önerdi ama almadım nasıl yapılıyo bunlar?
O testler hakkında hiç bilgim yok benim bi arkadaş önerdi ama almadım nasıl yapılıyo bunlar?
Çok teşekkür ederim girdim inceledim biraz mesaj da yazdimCAnım ınstagram kullanıyorsan Birgebeningünlüğü diye sayfa var oraya gir Ebru abla takıp yapıyorBen 7 denemedır ona yaptırıyorum test de satıyor her ay alıyorum ben ondan test 20 tane yetıyor ban cNım tavsıye ederım bır bak sayfasına bana da biri demıstı sımdı dua edıyormm
Rica ederım canım yardımcı olduysam ne alaÇok teşekkür ederim girdim inceledim biraz mesaj da yazdim
Ben varımKızlar varsa bat ını kaçırmış olup eklemediğim beni etiketleyin lütfen bazen sayfa gerisinde kalabiliyo
Çok teşekkür ederimYumurtlama zamanını gösteren testlerdir. yani yumurtanın yumurtalıklardan kanala geçişini tahmini olarak belli eden testlerdir. aynı gebelik testi gibi LH hormonunun yüksek olduğu zamanı gösteriyor. Düzenli adet dönemi olanlar için adetin ilk gününden itibaren 14. gün oluyor genelde. Ama daha net olsun diye her gün bu testler yapılır. çift çizginin koyu olduğu gün ve ertesi günü çalışmalar yoğunlaşır ki yumurta ile sprem karşılaşma şansı daha çok artsın. ekim ayında denedim ama nasip olmadı bakalım kısmet artık kasıma. :)
ben gittigidiyordan aldım 5 erken gebelik testi + 50 ovulasyon testi 75 e falan aldım gayet iyidi fiyatı
Benımde 4 gun geçti ama ben ılacsız olamıyorum adet keşke sızın gibi düzenli olabılsem en büyük hayalımKızlar varsa bat ını kaçırmış olup eklemediğim beni etiketleyin lütfen bazen sayfa gerisinde kalabiliyo
Canım şöyle yapalımmı zaten yarın adet tarihin HAMİŞ kalırsan inş kalırsın hamiş listemize yazarız seni eğer adet olursan da bi sonraki adet tarihini yazarız uğurlu listemize olur mu kuzum ❤Ben varım8 ekim
Ama bikac gün gecikme olabiliyor
Canım inş düzene girer ama bana bi tarih vermen lazım listeye yazabilmem içinBenımde 4 gun geçti ama ben ılacsız olamıyorum adet keşke sızın gibi düzenli olabılsem en büyük hayalım
Hamıle kalmayan lıstesıne yaz canım bugun kan tahlıl negatıfCanım inş düzene girer ama bana bi tarih vermen lazım listeye yazabilmem için
Ozamn 7 kasım yazayımmı canımHamıle kalmayan lıstesıne yaz canım bugun kan tahlıl negatıfkasıma kaldık artık ınsallhhhhh
Asıl çatlama günü onemlı canım bence bugunu değerlendirmeye bakın bugun ve yarın degerlendırsenız yeterBizim bu ay olmayacak gibi değerlendiremedik yumurtlama günümdü dün ve olmadı 3 gündür misafir, kızım, eşimin yorgunluğu derken Bi daha ki aya kaldık
Tama canımYaz kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?