- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
- 53
- Konu Sahibi Cansinsenn
-
İyi yaptın canım bizim de öyle 15 gün sonraya veriyor da ama onu da bulamıyoruz işte Van dayımNerde yaşıyorsun canım sen bizim burda erken tarihlere yok ama biraz erken alırsan bulabiliyorsun bende o yüzden erken aldım.
Hadi bakalım Anne adayları 2020 ye son 4 ay.
Allah ın izni ile hepimiz bebişlerimize kavuşalım inşallah
GÜZEL ANNE ADAYLARI
TOPİC ' İMİZ HAYIR VE UĞUR GETİRSİN!...
Beklenmeyen Adet Tarihi
listesi
Papatya1610 .......................: 05.10.2019
@almora34 ....................: 08.10.2019
@Ipek8006 ....................: 11.10.2019
@gmz613 ......................: 12.10.2019
@eskigramafon .............: 12.10.2019
@Gurbetfr ......................: 15.10.2019
@Semamusti .................: 15.10.2019
@m_aslicim ....................: 16.10.2019
@Eslem91 ......................: 17.10.2019
@Algernonya ..................: 20.10.2019
@Elizan1 ........................: 20.10.2019
Semaknc .....................: 21.10.2019
@karadenizkizi1982 .......: 22.10.2019
@MoonfacedMom ..........: 22.10.2019
@Ahenfatma ..................: 23.10.2019
EsrDG .......................: 24.10.2019
@Damla1989 ..................: 25.10.2019
@Srks .............................: 25.10.2019
@Aslihanugur .................: 26.10.2019
@Guloos .........................: 27.10.2019
@nimesota .....................: 31.10.2019
@Peripellas ....................: 04.10.2019
@baby0101 ....................: .../10/2019
Cansinsenn ..........................: ../../2019
@Caglass ......................: HAMİŞEYLÜL HAMİŞLERİ
@Ogrtmnanne ...............: HAMİŞ
@bsrkbl .........................: HAMİŞ
@beren20 ......................: HAMİŞ
D Deryakadir ..................: HAMİŞEKİM HAMİŞLERİ
@Floraa12 ......................: HAMİŞ
Bat 23.09.2019.. Ama hala testlerde negatif cikiyor.
Amin canım amin inşallah kimse hasret kalmasın o duyguya. Sen ne zamandır istiyodunİnş canım adetime 7 gün var nasıl sabredicem bilmiyorum inş bu yaşadıklarım psikolojik değildir. Burdaki herkesin sırayla değil toplu hamile kalmasını istiyorum komik belki ama ya biri sevinirken biri üzülüyo ve ben buna çok üzülüyorum Allah hepimize yardım etsin inş kuzum❤
Canım 2 yıl oldu evleneli hiç korunmadım 5.ayımda hamile kaldım düşükle sonuçlandı sonra birbuçuk yıl geçti hiç olmadı sen canımAmin canım amin inşallah kimse hasret kalmasın o duyguya. Sen ne zamandır istiyodun
9.aydayım bende canım 8 ay bomboş geçti ben hiç hamile kalamadımCanım 2 yıl oldu evleneli hiç korunmadım 5.ayımda hamile kaldım düşükle sonuçlandı sonra birbuçuk yıl geçti hiç olmadı sen canım
Olacak canım inş biraz sabırlı olup aklımızdan çıkarmak gerekiyo ama yapamıyoruz işte9.aydayım bende canım 8 ay bomboş geçti ben hiç hamile kalamadım
Oldum canım çok hastaydım buraya da yazamadım gaz sancim vardı :/ bat 4 kasım. Ovulasyon testiyle deneyeceğim bu ayPapatya1610 canım adet tarihin 1 gün geçmiş adet oldun mu
Geçmiş olsun canım.Oldum canım çok hastaydım buraya da yazamadım gaz sancim vardı :/ bat 4 kasım. Ovulasyon testiyle deneyeceğim bu ay
Inşallah canım benim hayırlısıyla gelsin güzel haberlerGeçmiş olsun canım.
Bu ay olmadıysa önümüzde ki ay olur canım üzme kendini
canm eğer çizgide en ufak pembelik varsa hamilesindir beyaz ise değilsindir inşallah vardırKızlar merhaba adetım gectı göğüs agrısı ve ishal olunca test yaptım yumurtlamanın 10. Günü ve negatıf çıktı sonra çöpe attım 2 saat sonda baktığımda çizgi belırmıs ti acaba varmı sızce hamılelık ne olur yardımmmm
Attım foto canım baksana bi pembe cızgı benımkı heyaz degıllcanm eğer çizgide en ufak pembelik varsa hamilesindir beyaz ise değilsindir inşallah vardır
canm dikkatlice baktım ümitlendirmemek için emin olmak için sordum pembe mi diye yarın ilk idrarla bi test daha yap bence hamilesin yoksa çıkmazdıAttım foto canım baksana bi pembe cızgı benımkı heyaz degıll
Tamam cNm saolasın yarın sabah kan testı verıcem ınsallh güzel sonuç alırımcanm dikkatlice baktım ümitlendirmemek için emin olmak için sordum pembe mi diye yarın ilk idrarla bi test daha yap bence hamilesin yoksa çıkmazdı
inşallah canm dua edicem senin için Allahın izniyle hayırlı haberlerle geleceksinTamam cNm saolasın yarın sabah kan testı verıcem ınsallh güzel sonuç alırım
Teşekkür ederim :) hepimizin hakkında önce hayırlısı Allah isteyen herkese nasip etsinÇok sevindim ❤hayırlı olsun.. Ben 1 gün sonra adet olmustum
canım testlerin üstünde de yazıyor 10 dk sonra çıkan sonuçları dikkate almayın diye ama olmasa da çıkmıyor çizgi falan inşallah vardırKızlar merhaba adetım gectı göğüs agrısı ve ishal olunca test yaptım yumurtlamanın 10. Günü ve negatıf çıktı sonra çöpe attım 2 saat sonda baktığımda çizgi belırmıs ti acaba varmı sızce hamılelık ne olur yardımmmm
Insallh canım kan tahlil verdım beklıyrumcanım testlerin üstünde de yazıyor 10 dk sonra çıkan sonuçları dikkate almayın diye ama olmasa da çıkmıyor çizgi falan inşallah vardır
ayy hadi inşallah güzel haberler alırızz.. bende heyecanlandım şimdi haber ver mutlaka :)Insallh canım kan tahlil verdım beklıyrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?