Gebeliğe Hazırlık 🤰Eylül & Ekim & Kasım & Aralık Gebeliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nerde yaşıyorsun canım sen bizim burda erken tarihlere yok ama biraz erken alırsan bulabiliyorsun bende o yüzden erken aldım.
İyi yaptın canım bizim de öyle 15 gün sonraya veriyor da ama onu da bulamıyoruz işte Van dayım

Amin canım amin inşallah kimse hasret kalmasın o duyguya. Sen ne zamandır istiyodun

Amin canım amin inşallah kimse hasret kalmasın o duyguya. Sen ne zamandır istiyodun
Canım 2 yıl oldu evleneli hiç korunmadım 5.ayımda hamile kaldım düşükle sonuçlandı sonra birbuçuk yıl geçti hiç olmadı sen canım

Canım 2 yıl oldu evleneli hiç korunmadım 5.ayımda hamile kaldım düşükle sonuçlandı sonra birbuçuk yıl geçti hiç olmadı sen canım
9.aydayım bende canım 8 ay bomboş geçti ben hiç hamile kalamadım

Kızlar merhaba adetım gectı göğüs agrısı ve ishal olunca test yaptım yumurtlamanın 10. Günü ve negatıf çıktı sonra çöpe attım 2 saat sonda baktığımda çizgi belırmıs ti acaba varmı sızce hamılelık ne olur yardımmmm

Eklentiler

• 8A68EAC9-2457-454B-ADA4-BC461584FBCF.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 45
canm eğer çizgide en ufak pembelik varsa hamilesindir beyaz ise değilsindir inşallah vardır

ne güzel baha hamiş haberi varmış bu ay hayırlısı olsun inşallah kızlar çok mutlu oldum gör0nce tam bir yıldır deniyoruz bu ay da olmadı benim artık bu ay demek ki hayırlısı değilmiş ki Allah nasip etmiyor diyorum artık kafama takmama kararı aldım bat 5 kasım ama artık belirti arayıp test yapıp kendimi üzmicem hayırlısı ne zaman ise o zaman nasip olsun

canım testlerin üstünde de yazıyor 10 dk sonra çıkan sonuçları dikkate almayın diye ama olmasa da çıkmıyor çizgi falan inşallah vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…