- Konu Sahibi Cansinsenn
Tamam canımayy hadi inşallah güzel haberler alırızz.. bende heyecanlandım şimdi haber ver mutlaka :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canımayy hadi inşallah güzel haberler alırızz.. bende heyecanlandım şimdi haber ver mutlaka :)
Allah razı olsun canım inşallahÇok geçmiş olsun kuzum insallah iyilesirsin![]()
noldu sonuç canımInsallh canım kan tahlil verdım beklıyrum
Dermoid kist ameliyatı mı oldun canımBenim de 2 yil oldu evleneli. Nisan ayinda laparoskopik kist ameliyati oldum. Bakalim bundan sonrasi icin beklemedeyiz. Allah isteyen herkese nasip etsin, insallah saglikla kucagimiza alacagimiz gunler de gelecek :)
Çok garip ya normalde tek seferde belki yanlış verir ama 2 seferde de pozitif verdiğini ilk defa duydum defalarca silik çıktı diyosun gerçekten tuhafKızlar testlerde gebelik olmazsa çizgi çıkmıyor demişsiniz benim 2 kere gayet kırmızı çift çizgi çıktı ve hamile olma ihtimalim yoktu silik falan da değil çok netti ve ben hamile değildim ve defalarca silik çıktı ve ben yine değildim o yüzden en garantisi kan tahlili
Evet o yüzden idrar testi benim için Bi anlam ifade etmiyorÇok garip ya normalde tek seferde belki yanlış verir ama 2 seferde de pozitif verdiğini ilk defa duydum defalarca silik çıktı diyosun gerçekten tuhaf
Merhaba beni de ekler mısınız bat 8 ekimHadi bakalım Anne adayları 2020 ye son 4 ay.
Allah ın izni ile hepimiz bebişlerimize kavuşalım inşallah
GÜZEL ANNE ADAYLARI
TOPİC ' İMİZ HAYIR VE UĞUR GETİRSİN!...
Beklenmeyen Adet Tarihi
listesi
@glshtnc .......................: 05.10.2019
almora34 ....................: 08.10.2019
@Ipek8006 ....................: 11.10.2019
@gmz613 ......................: 12.10.2019
@eskigramafon .............: 12.10.2019
@Gurbetfr ......................: 15.10.2019
@Semamusti .................: 15.10.2019
@m_aslicim ....................: 16.10.2019
@Eslem91 ......................: 17.10.2019
@Algernonya ..................: 20.10.2019
@Elizan1 ........................: 20.10.2019
@Semaknc .....................: 21.10.2019
@karadenizkizi1982 .......: 22.10.2019
MoonfacedMom ..........: 22.10.2019
@Ahenfatma ..................: 23.10.2019
EsrDG .......................: 24.10.2019
@Damla1989 ..................: 25.10.2019
@Srks .............................: 25.10.2019
@Aslihanugur .................: 26.10.2019
@Guloos .........................: 27.10.2019
@nimesota .....................: 31.10.2019
@Peripellas ....................: 04.10.2019
@baby0101 ....................: .../10/2019
Cansinsenn ..........................: ../../2019
@Caglass ......................: HAMİŞEYLÜL HAMİŞLERİ
@Ogrtmnanne ...............: HAMİŞ
@bsrkbl .........................: HAMİŞ
@beren20 ......................: HAMİŞ
@Deryakadir ..................: HAMİŞEKİM HAMİŞLERİ
@Floraa12 ......................: HAMİŞ
yarın yani :) var mı belirtiler falanMerhaba beni de ekler mısınız bat 8 ekim
2 gündür alr karnmda adet olacakmışım gibi bi ağrı var ishal gaz var ve her an adet olacakmışım hissi var... cumartesi evde idrar testi yaptım negatif... bi umutyarın yani :) var mı belirtiler falan
Aminn Rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin benim 2. Olacak eğer kısmet olursa yaklaşık 1 yıldır istiyoruz ama olmuyorinşallah vardır bebiş. hayırlısı canım
Hayırlısı olsun ilk çocuğunuz kaç yaşında?Aminn Rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin benim 2. Olacak eğer kısmet olursa yaklaşık 1 yıldır istiyoruz ama olmuyor
Hepimiz için hayırlısı... 3 yaşındaHayırlısı olsun ilk çocuğunuz kaç yaşında?
Hayir cikolata kistiydiDermoid kist ameliyatı mı oldun canım
Hayırlısı olsun kuzum önümüzdeki ay inş.Ben de bugün regl oldum kızlar artık kasıma kaldı hayırlısı bakalım![]()
En kısa zamanda hayırlısıyla olsun inşallahBen de bugün regl oldum kızlar artık kasıma kaldı hayırlısı bakalım![]()
Malesef gebelık yok kızlar çok üzgünüm ve kötüyüm. 0.100 çıktı çok sasırıyroum ya belırtıler o kadar cok kinoldu sonuç canım
Benı de ekler misin cNımEklerim tabi canım hoşgeldin![]()