- Konu Sahibi Cansinsenn
-
Cok teşekkürler darısı isteyen herkesin başına inşallah :))Yaaa çok güzel bi haberçok sevindim sağlıkla ilerler inşallah canım ☺
Gerçekten de saçmalığa bak ya öyle şey mi olur bunu diyen doktor mu hemşire miZaten dedim gebelik testi pozitif çıktı kasıklarım ağrıyo dedi idrar yolu iltihabı olabilir ya da gaz falan bilemeyiz polikliniğe gel dedi biri de dedi kan testiyle gebelik öğrenilmesiz ama sapan işler işte.
Aaa hadi inşallah canım ya dualarım seninleSelam kızlar bugün 11 de transferim oldu ekranda minicik görüntüsünü gördüm ya çok güzeldi sıkıca tutunur inşallah bebeğim bana dualarınızı eksik etmeyin lütfen Şafak 11. Cansinsenn
Ay inşallah dua etmeyi bırakma bizlereCok teşekkürler darısı isteyen herkesin başına inşallah :))
Allah razı olsun taze annişAaa hadi inşallah canım ya dualarım seninle
Aynen ya özele giderim ya da pazartesi sağlık ocağınaNe saçma sapan bişey sen en iyisi pazartesiyi bekle o zamn canım boşa strese girme 2 gereksiz yüzünden
Bi kadın doğum acilinde yapmadılar bide normal acil bende anlamadımYok canım çok saçma yapmaları lazım diğer testler acilde yapılmıyor ama beta hcg yapıyorlar şaşırdım ya
İkisi de doktordu canım yaGerçekten de saçmalığa bak ya öyle şey mi olur bunu diyen doktor mu hemşire mi
Valla ilk defa duydum böyle bir şeyi ben bizim burda acilde yaptırmışım normal acilde hem de hatta bi hastanenin aile hekiminden bile yaptırdım aile hekimindeki ne anlar değil mi mesela yaptılarBi kadın doğum acilinde yapmadılar bide normal acil bende anlamadım
Canım onu ben bilmiyorum ama aynı çıktıysa sonuçta var başka hastaneye gitseydin keşkeCanım şimdi yine test yaptım hemen hemen aynı gibi çıktı sizce bir günde koyulaşma nasıl olmalı D Deryakadir
Aile hekimliği yapıyo zaten de ne bileyim olmazsa yarın özele gidicemValla ilk defa duydum böyle bir şeyi ben bizim burda acilde yaptırmışım normal acilde hem de hatta bi hastanenin aile hekiminden bile yaptırdım aile hekimindeki ne anlar değil mi mesela yaptılar
İki yere gittim başka hastane kalmadı ki yakında benim mayısta kimyasal olmuştu korkumda o yüzden zatenCanım onu ben bilmiyorum ama aynı çıktıysa sonuçta var başka hastaneye gitseydin keşke
Özele git canımAile hekimliği yapıyo zaten de ne bileyim olmazsa yarın özele gidicem
Olmaz canım inşallah korkma etkileme bebişi stres iyi değil yarın git rahatlaİki yere gittim başka hastane kalmadı ki yakında benim mayısta kimyasal olmuştu korkumda o yüzden zaten
aynen canım çok sağolOlmaz canım inşallah korkma etkileme bebişi stres iyi değil yarın git rahatla
Rica ederim canım öyle ama cidden stres yapma tadını çıkart inşallah sağlıklı ilerleraynen canım çok sağol
Maalesef durum olumsuz.hayirlisi olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?