Gebeliğe Hazırlık 🤰Eylül & Ekim & Kasım & Aralık Gebeliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de 1 yıl 4 ay oldu hiç korunmadim. Ben de pkoyum soğan kürü vs denedin mi hiç hamile kalamadım bende
Kullanıyorum canim soğan küründe 13. Günüm bugün ama ben liste için içiyorum rahmimde 5.5 santimlik kist çıktı

Beni de ekletin listeye beklenmeyen adet tarihi 20.10.2019

Kızlar bu ay daha yumurtlama zamanımda bi his vardı içimde bu ay sanki olacak diye sonra uzun süredir bekleyen arkadaşımın hamile olduğunu duyunca o his gitti bende yani iki arkadaşın aynı zamanlarda hamile kalabileceği olasılığı düşük geldi bana çok saçma ama öyle oldu. Şimdilerde ise o hamile olabileceğim hissini psikolojik değilse eğer bikaç belirti ile birlikte tekrar yaşamaya başladım. Bugün yumurtlamamın 7. Günü dün bel ağrım başladı 5. Gün itibariylede kasıklarda batma mı anlam veremediğim bişey var inş psikolojik değildir hislerimde yanılmıyorumdur.

Yaa inşallah hamilesindir canım benim bu topik gerçekten çok uğurlu oldu bi anda bi sürü hamiş oldu inşallah sende bende hepimizde bu ay amacımıza ulaşırız

Yaa inşallah hamilesindir canım benim bu topik gerçekten çok uğurlu oldu bi anda bi sürü hamiş oldu inşallah sende bende hepimizde bu ay amacımıza ulaşırız ☺❤
İnş canım adetime 7 gün var nasıl sabredicem bilmiyorum inş bu yaşadıklarım psikolojik değildir. Burdaki herkesin sırayla değil toplu hamile kalmasını istiyorum komik belki ama ya biri sevinirken biri üzülüyo ve ben buna çok üzülüyorum Allah hepimize yardım etsin inş kuzum

Ederim canım tabiki barkodu alıcam kendim bakıcam netten birde randevu aldım ayın 21 ine nasip olursa gitmek hem kese hem kalp atışı duyulur belki.
İnşallah canım ben randevu alamıyorum çok sıkıntılı bizim burası devlete randevu bulamıyoruz

Hayırlısı olsun inşallah canım sen de bize mutlu haberi ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…