• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🤰Eylül & Ekim & Kasım & Aralık Gebeliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi bakalım Anne adayları 2020 ye son 4 ay.
Allah ın izni ile hepimiz bebişlerimize kavuşalım inşallah
💑👨‍👩‍👧👨‍👩‍👧‍👦

GÜZEL ANNE ADAYLARI
TOPİC ' İMİZ HAYIR VE UĞUR GETİRSİN!...

Beklenmeyen Adet Tarihi
listesi 😎

@glerknglerkn ...............: 04.10.2019
@mihrimahayse .............: 04.10.2019
@LaMademoiselle .........: 04.10.2019
@silgimavisi ..................: 04.10.2019
@Dahanelerr ..................: 04.10.2019
Papatya1610 Papatya1610 .......................: 05.10.2019
@almora34 ....................: 08.10.2019
@Ipek8006 ....................: 11.10.2019
@gmz613 ......................: 12.10.2019
@eskigramafon .............: 12.10.2019
@Gurbetfr ......................: 15.10.2019
@m_aslicim ....................: 16.10.2019
@Eslem91 ......................: 17.10.2019
@Algernonya ..................: 20.10.2019
Semaknc Semaknc .....................: 21.10.2019
@karadenizkizi1982 .......: 22.10.2019
@MoonfacedMom ..........: 22.10.2019
@Ahenfatma ..................: 23.10.2019
@EsraD88 .......................: 24.10.2019
@Damla1989 ..................: 25.10.2019
@Srks .............................: 25.10.2019
@Aslihanugur .................: 26.10.2019
@Guloos .........................: 27.10.2019
@nimesota .....................: 31.10.2019
@Peripellas ...................: 04.10.2019
@baby0101 ....................: .../10/2019

@gizsiz ..........................:

@SeymaKenan ................:
@Zerdem2016 ................:
@nazli95 .........................:

@aselgam .......................:
@Benimdemelegimolsa ..:
@Sadece02matilda ........:

@BayanPinpirik .............:
@bsrgmsy ....................:
@elzem2615 .................:
@15yusra11 ..................:
@murakami2501 ...........:

Cansinsenn Cansinsenn ..........................: ../../2019

:anneadayı: EYLÜL HAMİŞLERİ :anneadayı:
@Caglass ......................: HAMİŞ :anneadayı:
@Ogrtmnanne ...............: HAMİŞ :anneadayı:
@bsrkbl .........................: HAMİŞ :anneadayı:
@beren20 ......................: HAMİŞ :anneadayı:

:anneadayı: EKİM HAMİŞLERİ :anneadayı:
D Deryakadir ..................: HAMİŞ :anneadayı:
Floraa12 Floraa12 ......................: HAMİŞ :anneadayı:

Beni de ekletin listeye beklenmeyen adet tarihi 20.10.2019

Kızlar bu ay daha yumurtlama zamanımda bi his vardı içimde bu ay sanki olacak diye sonra uzun süredir bekleyen arkadaşımın hamile olduğunu duyunca o his gitti bende yani iki arkadaşın aynı zamanlarda hamile kalabileceği olasılığı düşük geldi bana çok saçma ama öyle oldu. Şimdilerde ise o hamile olabileceğim hissini psikolojik değilse eğer bikaç belirti ile birlikte tekrar yaşamaya başladım. Bugün yumurtlamamın 7. Günü dün bel ağrım başladı 5. Gün itibariylede kasıklarda batma mı anlam veremediğim bişey var inş psikolojik değildir hislerimde yanılmıyorumdur.

Kızlar bu ay daha yumurtlama zamanımda bi his vardı içimde bu ay sanki olacak diye sonra uzun süredir bekleyen arkadaşımın hamile olduğunu duyunca o his gitti bende yani iki arkadaşın aynı zamanlarda hamile kalabileceği olasılığı düşük geldi bana çok saçma ama öyle oldu. Şimdilerde ise o hamile olabileceğim hissini psikolojik değilse eğer bikaç belirti ile birlikte tekrar yaşamaya başladım. Bugün yumurtlamamın 7. Günü dün bel ağrım başladı 5. Gün itibariylede kasıklarda batma mı anlam veremediğim bişey var inş psikolojik değildir hislerimde yanılmıyorumdur.
Yaa inşallah hamilesindir canım benim bu topik gerçekten çok uğurlu oldu bi anda bi sürü hamiş oldu inşallah sende bende hepimizde bu ay amacımıza ulaşırız ☺️❤️

Yaa inşallah hamilesindir canım benim bu topik gerçekten çok uğurlu oldu bi anda bi sürü hamiş oldu inşallah sende bende hepimizde bu ay amacımıza ulaşırız ☺❤
İnş canım adetime 7 gün var nasıl sabredicem bilmiyorum inş bu yaşadıklarım psikolojik değildir. Burdaki herkesin sırayla değil toplu hamile kalmasını istiyorum komik belki ama ya biri sevinirken biri üzülüyo ve ben buna çok üzülüyorum Allah hepimize yardım etsin inş kuzum 🙏

Ederim canım tabiki barkodu alıcam kendim bakıcam netten birde randevu aldım ayın 21 ine nasip olursa gitmek hem kese hem kalp atışı duyulur belki.
İnşallah canım ben randevu alamıyorum çok sıkıntılı bizim burası devlete randevu bulamıyoruz 😒

Hayırlısı olsun inşallah canım sen de bize mutlu haberi ver🤲

Back