• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🤰Eylül & Ekim & Kasım & Aralık Gebeliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar kızlar adetime 2 gün kaldı normal gebelik testi yaptım içimde şüphem vardı yarım saat sonra cıktı silik çizgi bilgisi olan var mı birde 3 gün önce yapmıştım 4 5 saat sonra cıkmıştı silik cok zor görünen yaklaşık olarak 3 farklı marka test yaptım böyle cıkıp gebe olduğunu öğrenen varmı yada fikri olan
İlk 5 dakikada ciikmadiysa dikkate almayın

Merhabalar kızlar adetime 2 gün kaldı normal gebelik testi yaptım içimde şüphem vardı yarım saat sonra cıktı silik çizgi bilgisi olan var mı birde 3 gün önce yapmıştım 4 5 saat sonra cıkmıştı silik cok zor görünen yaklaşık olarak 3 farklı marka test yaptım böyle cıkıp gebe olduğunu öğrenen varmı yada fikri olan
Buharlaşma çızgısı olabılır. Benım de başıma geldi 😔

Bence kan ver canım olabilir şimdiye kadar bende hiç silik bile çıkmadı olmasa silik de çıkmazdı bence

Canım iki acile de gittim kan testi yapmadılar ne saçma bişey ya sinir oldum kasık ağrımı söyledim kadın doğum acilinde bişey ifade etmiyor polikliniğe gel dediler var mı böyle bieşy ya D Deryakadir
Canım benimde böyle bişey başıma geldi eğer adetinin 10 gün falan geçtiğini söylersen kasıklarının çok ağrıdığını söyle gebelikten şüphe ediyorum de yada özel bi hastaneye gidebilirsen orda hiç sorgulamıyolar malesef sistem böyle

Selam kızlar bugün 11 de transferim oldu ekranda minicik görüntüsünü gördüm ya çok güzeldi sıkıca tutunur inşallah bebeğim bana dualarınızı eksik etmeyin lütfen Şafak 11 😍😍😍. Cansinsenn Cansinsenn
11 gün sonra o muhteşem haberi alıcaz inş kuzum 😍 kendine çok dikkat et bu süreç içersinde dualarımız seninle 🙏😘

Canım benimde böyle bişey başıma geldi eğer adetinin 10 gün falan geçtiğini söylersen kasıklarının çok ağrıdığını söyle gebelikten şüphe ediyorum de yada özel bi hastaneye gidebilirsen orda hiç sorgulamıyolar malesef sistem böyle
Zaten dedim gebelik testi pozitif çıktı kasıklarım ağrıyo dedi idrar yolu iltihabı olabilir ya da gaz falan bilemeyiz polikliniğe gel dedi biri de dedi kan testiyle gebelik öğrenilmesiz ama sapan işler işte.

Zaten dedim gebelik testi pozitif çıktı kasıklarım ağrıyo dedi idrar yolu iltihabı olabilir ya da gaz falan bilemeyiz polikliniğe gel dedi biri de dedi kan testiyle gebelik öğrenilmesiz ama sapan işler işte.
Ne saçma sapan bişey sen en iyisi pazartesiyi bekle o zamn canım boşa strese girme 2 gereksiz yüzünden

Canım iki acile de gittim kan testi yapmadılar ne saçma bişey ya sinir oldum kasık ağrımı söyledim kadın doğum acilinde bişey ifade etmiyor polikliniğe gel dediler var mı böyle bieşy ya D Deryakadir
Yok canım çok saçma yapmaları lazım diğer testler acilde yapılmıyor ama beta hcg yapıyorlar şaşırdım ya

Evet saatler sonra da olsa cizgileri göz arda etmemek gerekiyormus testi yaptirdim 38 cıktı yorumlariniz için teşekkür ederim:)
Yaaa çok güzel bi haber 🥰 çok sevindim sağlıkla ilerler inşallah canım ☺️

Back