Gebeliğe Hazırlık 🤰Eylül & Ekim & Kasım & Aralık Gebeliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk 5 dakikada ciikmadiysa dikkate almayın

Buharlaşma çızgısı olabılır. Benım de başıma geldi

Bence kan ver canım olabilir şimdiye kadar bende hiç silik bile çıkmadı olmasa silik de çıkmazdı bence

Canım benimde böyle bişey başıma geldi eğer adetinin 10 gün falan geçtiğini söylersen kasıklarının çok ağrıdığını söyle gebelikten şüphe ediyorum de yada özel bi hastaneye gidebilirsen orda hiç sorgulamıyolar malesef sistem böyle

11 gün sonra o muhteşem haberi alıcaz inş kuzum kendine çok dikkat et bu süreç içersinde dualarımız seninle

Zaten dedim gebelik testi pozitif çıktı kasıklarım ağrıyo dedi idrar yolu iltihabı olabilir ya da gaz falan bilemeyiz polikliniğe gel dedi biri de dedi kan testiyle gebelik öğrenilmesiz ama sapan işler işte.

Zaten dedim gebelik testi pozitif çıktı kasıklarım ağrıyo dedi idrar yolu iltihabı olabilir ya da gaz falan bilemeyiz polikliniğe gel dedi biri de dedi kan testiyle gebelik öğrenilmesiz ama sapan işler işte.
Ne saçma sapan bişey sen en iyisi pazartesiyi bekle o zamn canım boşa strese girme 2 gereksiz yüzünden

Yok canım çok saçma yapmaları lazım diğer testler acilde yapılmıyor ama beta hcg yapıyorlar şaşırdım ya

Evet saatler sonra da olsa cizgileri göz arda etmemek gerekiyormus testi yaptirdim 38 cıktı yorumlariniz için teşekkür ederim:)
Yaaa çok güzel bi haber çok sevindim sağlıkla ilerler inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…