- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
- Konu Sahibi Cansinsenn
-
İlk 5 dakikada ciikmadiysa dikkate almayınMerhabalar kızlar adetime 2 gün kaldı normal gebelik testi yaptım içimde şüphem vardı yarım saat sonra cıktı silik çizgi bilgisi olan var mı birde 3 gün önce yapmıştım 4 5 saat sonra cıkmıştı silik cok zor görünen yaklaşık olarak 3 farklı marka test yaptım böyle cıkıp gebe olduğunu öğrenen varmı yada fikri olan
Buharlaşma çızgısı olabılır. Benım de başıma geldiMerhabalar kızlar adetime 2 gün kaldı normal gebelik testi yaptım içimde şüphem vardı yarım saat sonra cıktı silik çizgi bilgisi olan var mı birde 3 gün önce yapmıştım 4 5 saat sonra cıkmıştı silik cok zor görünen yaklaşık olarak 3 farklı marka test yaptım böyle cıkıp gebe olduğunu öğrenen varmı yada fikri olan
Bence kan ver canım olabilir şimdiye kadar bende hiç silik bile çıkmadı olmasa silik de çıkmazdı benceMerhabalar kızlar adetime 2 gün kaldı normal gebelik testi yaptım içimde şüphem vardı yarım saat sonra cıktı silik çizgi bilgisi olan var mı birde 3 gün önce yapmıştım 4 5 saat sonra cıkmıştı silik cok zor görünen yaklaşık olarak 3 farklı marka test yaptım böyle cıkıp gebe olduğunu öğrenen varmı yada fikri olan
Canım benimde böyle bişey başıma geldi eğer adetinin 10 gün falan geçtiğini söylersen kasıklarının çok ağrıdığını söyle gebelikten şüphe ediyorum de yada özel bi hastaneye gidebilirsen orda hiç sorgulamıyolar malesef sistem böyleCanım iki acile de gittim kan testi yapmadılar ne saçma bişey ya sinir oldum kasık ağrımı söyledim kadın doğum acilinde bişey ifade etmiyor polikliniğe gel dediler var mı böyle bieşy ya D Deryakadir
11 gün sonra o muhteşem haberi alıcaz inş kuzumSelam kızlar bugün 11 de transferim oldu ekranda minicik görüntüsünü gördüm ya çok güzeldi sıkıca tutunur inşallah bebeğim bana dualarınızı eksik etmeyin lütfen Şafak 11. Cansinsenn
Allah razı olsun bitanem inşallahhh11 gün sonra o muhteşem haberi alıcaz inş kuzumkendine çok dikkat et bu süreç içersinde dualarımız seninle
Sen hiç merak etme bayram yapıcaz burda inşAllah razı olsun bitanem inşallahhh
Ağzın bal yesin kuzum inşallah Rabbim duysun sesimiziSen hiç merak etme bayram yapıcaz burda inş
Zaten dedim gebelik testi pozitif çıktı kasıklarım ağrıyo dedi idrar yolu iltihabı olabilir ya da gaz falan bilemeyiz polikliniğe gel dedi biri de dedi kan testiyle gebelik öğrenilmesiz ama sapan işler işte.Canım benimde böyle bişey başıma geldi eğer adetinin 10 gün falan geçtiğini söylersen kasıklarının çok ağrıdığını söyle gebelikten şüphe ediyorum de yada özel bi hastaneye gidebilirsen orda hiç sorgulamıyolar malesef sistem böyle
Evet saatler sonra da olsa cizgileri göz arda etmemek gerekiyormus testi yaptirdim 38 cıktı yorumlariniz için teşekkür ederim:)Bence kan ver canım olabilir şimdiye kadar bende hiç silik bile çıkmadı olmasa silik de çıkmazdı bence
Kan testi yaptırdım 38 cıktı:)Buharlaşma çızgısı olabılır. Benım de başıma geldi
Bence tam tersi gözardı etmemek gerekiyormus beta 38 cıktıİlk 5 dakikada ciikmadiysa dikkate almayın
Ağzın bal yesin kuzum inşallah Rabbim duysun sesimizi
Ne saçma sapan bişey sen en iyisi pazartesiyi bekle o zamn canım boşa strese girme 2 gereksiz yüzündenZaten dedim gebelik testi pozitif çıktı kasıklarım ağrıyo dedi idrar yolu iltihabı olabilir ya da gaz falan bilemeyiz polikliniğe gel dedi biri de dedi kan testiyle gebelik öğrenilmesiz ama sapan işler işte.
Çok sevindim canım tebrik ederimBence tam tersi gözardı etmemek gerekiyormus beta 38 cıktı
Yok canım çok saçma yapmaları lazım diğer testler acilde yapılmıyor ama beta hcg yapıyorlar şaşırdım yaCanım iki acile de gittim kan testi yapmadılar ne saçma bişey ya sinir oldum kasık ağrımı söyledim kadın doğum acilinde bişey ifade etmiyor polikliniğe gel dediler var mı böyle bieşy ya D Deryakadir
Cooook Teşekkür ederimÇok sevindim canım tebrik ederim
Yaaa çok güzel bi haberEvet saatler sonra da olsa cizgileri göz arda etmemek gerekiyormus testi yaptirdim 38 cıktı yorumlariniz için teşekkür ederim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?