- 23 Mart 2019
- 1.005
- 1.896
- 83
- 38
- Konu Sahibi Cansinsenn
-
İnş canım mutlaka etiketlicem Rabbim hepimize nasip inş.Sağol canım benim Allah razı olsun darısı sizlere inşallahsen de güzel haberi aldığında beni etiketle muhakkak
Amiiiiinnnnn canımİnş canım mutlaka etiketlicem Rabbim hepimize nasip inş.❤
Canım benim çok sevindim
Allah razı olsun canım inşallah cümlemizinCanım benim çok sevindim
Bu topik uğurlu gerçekten
Sağlıkla al kucağına inşallah
Ben bir kala silik çizgiyle öğrendim canımbu topikte hamile olan arkadaşlar sizler hamile olduğunuzu bat tarihinden önce mi öğrendiniz yoksa geçince mi test yaptınız :)
Bişey olmaz inşallah canım kan verdin miİnşallah canım bir sene önce düşük yaptım daha doğrusu kürtaj oldum iki defa bundan önce inşallah bunda bir şey olmaz sağlıkla ilerler biraz korkuyorum bu yüzden
Yarın sabaha randevu aldım kan verecem inşallah kürtajlar olmasa doktora hemen gitmezdim kese görünmesi için giderdim o da 6 haftalıkta ancak belli olurBişey olmaz inşallah canım kan verdin mi
Ben normalde buraya yazdırdığım tarihten önce öğrendim yarın bat günüm bugün öğrendim ama aslında bugün de 30. Gün normalde adetim 26. Günde felan olurdu ona göre de dört gün sonra öğrenmişimbu topikte hamile olan arkadaşlar sizler hamile olduğunuzu bat tarihinden önce mi öğrendiniz yoksa geçince mi test yaptınız :)
Hemen git tabi inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine canımYarın sabaha randevu aldım kan verecem inşallah kürtajlar olmasa doktora hemen gitmezdim kese görünmesi için giderdim o da 6 haftalıkta ancak belli olur
İnşallah canımHemen git tabi inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine canım
Sağol canım benim Allah razı olsun darısı sizlereD Deryakadir canım tebrikler inşallah sağlıcakla alırsın kucağına ve bir ömür saglıklı hayırlı günleriniz olur
Amin çok amin tatlımSağol canım benim Allah razı olsun darısı sizlere❤
Canım geçen ay birlikte adet olmuştuk senin erken olmuştu hatta çok sevindim test pozitif çıkmışSağol canım benim Allah razı olsun darısı sizlere❤
Evet canım hatırladım evet benim erken olmuştu çok şükür oldu ya darısı sanaCanım geçen ay birlikte adet olmuştuk senin erken olmuştu hatta çok sevindim test pozitif çıkmış❤
Amin canım adetine ne kadar geçti ki test baya koyu çıkmışEvet canım hatırladım evet benim erken olmuştu çok şükür oldu ya darısı sana
Bat 4 Ekim aslında geçmemiş ama normalde adetim 26. Gün olur bazen nadir de olsa 29. Günde olmuşluğu var o yüzden ben bat ı 4 Ekim demiştim yoksa normalde 26. Gündeki adet olmam gerektiğine göre ise 4 gün geçmiş ama ben her zaman tam 30 gün olsun geçsin öyle anlarım hamileliğimi diye düşünürüm emin olma açısındanAmin canım adetine ne kadar geçti ki test baya koyu çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?