Gebeliğe Hazırlık 🤰Eylül & Ekim & Kasım & Aralık Gebeliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha 8 günüm var bat a insan heyecan yapıp erken bakmak görmek istiyor bakalım hayırlısı olsun bekleyen herkesin hakkında yeni öğrenenlere de hayırlı olsun gözleri aydın olsun insallah
Sağol canım inşallah senin de haberini alalım

Üzülme canım bu sefer olmadıysa daha hayırlısı olacağı içindir sen gönlünü ferah tut bakarsın 31 ekim olmadan görmüşsün çift çizgiyi bol bol dua et sen ❤
Aynen kuzum bende öyle düşünüyorum rabbimin vardır bir bildiği en hayırlı şekilde isteyen herkese nasip olur inşallah

Çok sağol darısı başına ben bu ay prolaktin için ilaca başlıcaktım ilacımı bile almıştım.
herşeyde vardır bi hayır tam umudu kesince oluyor herhalde ya :) bir okudum bi önceki yazını adet olacağım herhalde falan yazmışsın yanlış alrmmış :))

herşeyde vardır bi hayır tam umudu kesince oluyor herhalde ya :) bir okudum bi önceki yazını adet olacağım herhalde falan yazmışsın yanlış alrmmış :))
Aynen test yaparken de yapayım da artık adet olacağımı bileyim dedim ama kasıkta sancılarım var korkuyorum ya

Eki Görüntüle 2542088
D Deryakadir canım dayanamadım test yaptım sonuç çok şaşkınım
Aaaaaa canımmmm çok mutlu oldum İnan kendimkine sevindiğim gibi aynı sevindim yaaaaa ne kadar güzel iyi yaptın ya sen de benim gibi dayanamayıp yaptın ben de öyle olmuştum yaptım pozitifi gördüm sen de gördün çok şükür yaaa çok mutlu oldum dua ediyordum ya biliyor musun adını bilmiyorum ama dua ettim

Sağol canım Allah razı olsun Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşAllah dayanamadım yaptım ama ağladım resmen çift çizgi çıkınca çünkü hiç beklemiyordum

Sağol canım Allah razı olsun Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşAllah dayanamadım yaptım ama ağladım resmen çift çizgi çıkınca çünkü hiç beklemiyordum
Bak gördün mü gerçekten insan beklemediği anda öğreniyor nasip kurban olduğum Allah işte Ben de bu ay bırakmıştım olmasa da olur diyordum kan ver inşallah sağlıkla ilerler

Bak gördün mü gerçekten insan beklemediği anda öğreniyor nasip kurban olduğum Allah işte Ben de bu ay bırakmıştım olmasa da olur diyordum kan ver inşallah sağlıkla ilerler
Aynen gerçekten öyle ovülasyon testi bile denedim olmadı demekki Rabbim ne zaman vereceğini biliyor yarın yaptırıcam inşAllah kan testi sen yaptırdın mı

Aynen gerçekten öyle ovülasyon testi bile denedim olmadı demekki Rabbim ne zaman vereceğini biliyor yarın yaptırıcam inşAllah kan testi sen yaptırdın mı
Aynen canım her şey nasip kısmet evet verdim ben bugün aslında ben gitmezdim doktora daha önce iki defa kürtaj olduğum İçin korkup gittim nolur nolmaz diye benim beta hcg 3985 çıktı canım

Aynen canım her şey nasip kısmet evet verdim ben bugün aslında ben gitmezdim doktora daha önce iki defa kürtaj olduğum İçin korkup gittim nolur nolmaz diye benim beta hcg 3985 çıktı canım
İyi bari canım çok şükür benimde bu ağrım olmasa içim rahat olcakta İnşAllah geçer ya yarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…