- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
- 53
- Konu Sahibi Cansinsenn
-
Evet ediyor ama pko olduğundan bana normal geliyorCanım ne durumdasın gecikmen devam ediyor mu
Canım hiç test yaptın mı 2 gün kalmışBenim de bat 4 Ekim çok heyecanlıyım ya
Anladım canım hayırlısı olsunEvet ediyor ama pko olduğundan bana normal geliyorsaat 3 de randevum var bakalım dr ne diyecek tedaviye başlıyacağız bakalım
Olur inş canım dua etdun dr gıttık klomen günde 4 e cıktı femara 10 güne çıktı glifor devam günde 2 de inofolic combı eklendı bu ayda yumurta olmassa gonal f lere geccez
Yok canım daha önceki aylarda test yapıp hüsrana uğradığım İçin yapmak istemiyorum Pazar gününe kadar bekleyecemCanım hiç test yaptın mı 2 gün kalmış
İnş bu ay hüsrana uğramıcan kuzumYok canım daha önceki aylarda test yapıp hüsrana uğradığım İçin yapmak istemiyorum Pazar gününe kadar bekleyecem
İnşallah canım yaİnş bu ay hüsrana uğramıcan kuzum
Resmi tam anlayamadım inşallah vardır amaHerkese merhaba bi sorum olucak adetime daha 6 gün var ben dayanamadım test yaptım sizde bakabilirmisinizz :) adete 6 gün varken silik çıkması normal mi
Hadi inşallah vardırkızlar valla kasıklarımda bir çekmeler var
psikolojik olarak da sıkıntılı bir süreçten geçiyorum ama
sanki göğüs uçlarım da bir büyümüş gibi geldi
ama hiç daha önce adam gibi incelememişim tam emin de olamıyorum.
4 gün kaldı adete bakalım
Test yapmadınız mı ?Regl olmadım ama pek de ümidim yok gecikme henüz 1 gün
Ben 5 in altı negatif kabul ediliyor diye biliyorum canımVarmı acaba benim durumda olup değeri sonra yükselen ?
Canım ovu testi eğer böyle gösteriyosa hemen koş gebelik testi al nöbetçi eczane bulursun bence hamilesinCansinsenn canım dayanamayıp ovu testi yaptım bakar mısın
Sağol canım benim inşallahCanım ovu testi eğer böyle gösteriyosa hemen koş gebelik testi al nöbetçi eczane bulursun bence hamilesin
Hadi sonucu bekliyorum beni etiketlemeyi unutma buranın şansına inanıyodum işte bu da kanıtı seninle 5. Hamişimiz olacakSağol canım benim inşallahgebelik testi de var yarın sabah yapacam
İnşallah canım ya etiketleyecemHadi sonucu bekliyorum beni etiketlemeyi unutma buranın şansına inanıyodum işte bu da kanıtı seninle 5. Hamişimiz olacak
Ayyy kuzum benim nasıl sevindim anlatamam hcg testini görünce sevincim 2 ye katlanacak inş.İnşallah canım ya etiketleyecem
İnşallah. Canım Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsinAyyy kuzum benim nasıl sevindim anlatamam hcg testini görünce sevincim 2 ye katlanacak inş.❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?