- 23 Mart 2019
- 1.005
- 1.896
- 83
- 38
- Konu Sahibi Cansinsenn
Amin canımİnşallah. Canım Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canımİnşallah. Canım Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin![]()
Canım saymak istemedim bu ay hesap bile yapmadım 15 ekim benim doğum günüm o gün adet olmazsam test yapmak istiyorum totem yaptım anlayacağın kendime süpriz yapmak istiyorumCansinsenn senin ne kadar var Bata ?
Eklerim tabi canımIyi akşamlar arkadaşlar benim bat da 12 ekim beni de ekleyebilir misiniz
Hoşgeldin canım seni de eklicem canım müsait olduğumda topik uğur getirsin inşBenimde bat 25 Ekim heyecanla bekliyorum
Canım ya ne güzel bi tablo bu hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla al kucağına darısı da benim gibi isteyen tüm kardeşlerime olsun inşallah bizlere de dua etmeyi unutma olur mu
Kaç aydır istiyodun canım kaç yaşındasın
5 ay felan oldu istiyordum 32Kaç aydır istiyodun canım kaç yaşındasın
ederim tabi canım benim Allah razı olsun inşallah Rabbim sizlerde tez vakitte nasip etsinCanım ya ne güzel bi tablo bu hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla al kucağına darısı da benim gibi isteyen tüm kardeşlerime olsun inşallah bizlere de dua etmeyi unutma olur mu ☺
Ne güzel çok beklememişsin bize de nasip olur inşallah5 ay felan oldu istiyordum 32
Bide Herhangi bişey yaptın mı canım kür veya ilaç tedavisiE
ederim tabi canım benim Allah razı olsun inşallah Rabbim sizlerde tez vakitte nasip etsin![]()
İnşallah canım bir sene önce düşük yaptım daha doğrusu kürtaj oldum iki defa bundan önce inşallah bunda bir şey olmaz sağlıkla ilerler biraz korkuyorum bu yüzdenNe güzel çok beklememişsin bize de nasip olur inşallah ☺
Sağol canım Allah razı olsun amiiinnnnnnn sizlerin de yüzü gülsün inşallahmaşşalaah Allah sağ salim kucağıma almayı nasip etsinçok sevindim darısı hepimizin başına
![]()
Ne güzel bi görüntü o
Sağol canım benim Allah razı olsun darısı sizlere inşallahNe güzel bi görüntü o❤ Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş
![]()