• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🤰Eylül & Ekim & Kasım & Aralık Gebeliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi geceler kızlar yarın doktora gidip kontrol olacgm yumurtam gelişmiş ise catlatma iğnesi verecek doktor inşallah hamilelik olur bu sefer🙏🙏🙏

Cansinsenn Cansinsenn canım yaptım test Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah 🙏🙏😍😍

Eklentiler

• F1211581-FE3C-4148-ABB7-C44074182AA8.webp
    F1211581-FE3C-4148-ABB7-C44074182AA8.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 41
Cansinsenn Cansinsenn canım yaptım test Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah 🙏🙏😍😍
Canım ya ne güzel bi tablo bu hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla al kucağına darısı da benim gibi isteyen tüm kardeşlerime olsun inşallah bizlere de dua etmeyi unutma olur mu ☺️

E
Canım ya ne güzel bi tablo bu hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla al kucağına darısı da benim gibi isteyen tüm kardeşlerime olsun inşallah bizlere de dua etmeyi unutma olur mu ☺
ederim tabi canım benim Allah razı olsun inşallah Rabbim sizlerde tez vakitte nasip etsin🙏😍😍

Ne güzel çok beklememişsin bize de nasip olur inşallah ☺
İnşallah canım bir sene önce düşük yaptım daha doğrusu kürtaj oldum iki defa bundan önce inşallah bunda bir şey olmaz sağlıkla ilerler biraz korkuyorum bu yüzden

Back