• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🤰Eylül & Ekim & Kasım & Aralık Gebeliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat 4 Ekim aslında geçmemiş ama normalde adetim 26. Gün olur bazen nadir de olsa 29. Günde olmuşluğu var o yüzden ben bat ı 4 Ekim demiştim yoksa normalde 26. Gündeki adet olmam gerektiğine göre ise 4 gün geçmiş ama ben her zaman tam 30 gün olsun geçsin öyle anlarım hamileliğimi diye düşünürüm emin olma açısından 🤗
Aynen canım tam beni tarif etmişsin benimde dün olmam lazımdı olmadım daha ama ağrılarım var olurum herhalde bende hep 26 gün bazen 29 günde olurum nadiren

Aynen canım tam beni tarif etmişsin benimde dün olmam lazımdı olmadım daha ama ağrılarım var olurum herhalde bende hep 26 gün bazen 29 günde olurum nadiren
Aaa bu kadar olur kıs aynıymışız gerçekten 😊 ama neden öyle düşünüyorsun bugün kaçıncı günün 26 ya göre mi yoksa 29 a göre mi geçmiş, bence test yap yarın ilk idrarla inşallah vardır🤲😍

Ağrı olur çünkü çok benzer adet ağrılarıyla o yüzden ayırt edemezsin bence test yap geçmişse

Aaa bu kadar olur kıs aynıymışız gerçekten 😊 ama neden öyle düşünüyorsun bugün kaçıncı günün 26 ya göre mi yoksa 29 a göre mi geçmiş, bence test yap yarın ilk idrarla inşallah vardır🤲😍
26 ya göre çünkü 3 aydır hep öyle oluyorum bende senin gibi bi 29 geçsin 30 da yaparım ama adet olurum ben ya

Ağrı olur çünkü çok benzer adet ağrılarıyla o yüzden ayırt edemezsin bence test yap geçmişse
Çok kişi öyle söylüyor ama mevsimlerden de gecikiyor olabilir ben bu hastaneye gitmiştim süt hormonu için ilaç veridlr onu kullanıcam adet olunca

Daha 8 günüm var bat a insan heyecan yapıp erken bakmak görmek istiyor bakalım hayırlısı olsun bekleyen herkesin hakkında 😊 yeni öğrenenlere de hayırlı olsun gözleri aydın olsun insallah 💜

Cansinsenn Cansinsenn cnm bgn doktora gittim ve 2 tane yumurtam oluşmuş biri küçükmüş ama biri büyükmüş doktor catlatma iğnesi verdi 1:30da vuruldum hadi inşallah cnm bu ay çok ümitliyim 🙏🙏🙏🙏
Hadi bakalım kuzum 36 saat sonrasını iyi değerlendir bende senden çok umutluyum bu ay olacak inş 🙏

Amin insallah kuzum 🙏🙏💞 1:30da iğne vurdurdum saat kaçta ilişki olması lazım cnm 🤔🤔🤔
Canım dr bişey demedi mi. Ben aşılama olduğumda iğneden 36 saat sonra yapıldı aşılamam çünkü yumurta 36 saat sonra çatlıyo. Öğlen 1 buçuk dimi bu eğer öyleyse yarın gece başla 2 veya 3 günü değerlendir muhakkak

Canım dr bişey demedi mi. Ben aşılama olduğumda iğneden 36 saat sonra yapıldı aşılamam çünkü yumurta 36 saat sonra çatlıyo. Öğlen 1 buçuk dimi bu eğer öyleyse yarın gece başla 2 veya 3 günü değerlendir muhakkak
Tamam kuzum 😘inşallah bu sefer olacak hissediyorum 😍😘💞🙏🙏🙏🙏

Olacak kuzum inş. İçin rahat gönlün rahat olsun olmuş say gün sayma düşünme kafana takma ben pek beceremiyorum ama sen inş yaparsın elinden geleni yap gerisini Rabbime bırak verecek olan o çünkü 😍😘
Amin insallah bebem inşallah çok istyrm 🙏🙏Allahim kimsenin kucağını boş bırakmaz inşallah 😘🙏♥️

Back