- 7 Temmuz 2019
- 2.217
- 1.434
- 83
- 27
- Konu Sahibi Cansinsenn
-
Aynen canım tam beni tarif etmişsin benimde dün olmam lazımdı olmadım daha ama ağrılarım var olurum herhalde bende hep 26 gün bazen 29 günde olurum nadirenBat 4 Ekim aslında geçmemiş ama normalde adetim 26. Gün olur bazen nadir de olsa 29. Günde olmuşluğu var o yüzden ben bat ı 4 Ekim demiştim yoksa normalde 26. Gündeki adet olmam gerektiğine göre ise 4 gün geçmiş ama ben her zaman tam 30 gün olsun geçsin öyle anlarım hamileliğimi diye düşünürüm emin olma açısından
Aaa bu kadar olur kıs aynıymışız gerçektenAynen canım tam beni tarif etmişsin benimde dün olmam lazımdı olmadım daha ama ağrılarım var olurum herhalde bende hep 26 gün bazen 29 günde olurum nadiren
26 ya göre çünkü 3 aydır hep öyle oluyorum bende senin gibi bi 29 geçsin 30 da yaparım ama adet olurum ben yaAaa bu kadar olur kıs aynıymışız gerçektenama neden öyle düşünüyorsun bugün kaçıncı günün 26 ya göre mi yoksa 29 a göre mi geçmiş, bence test yap yarın ilk idrarla inşallah vardır
Çok kişi öyle söylüyor ama mevsimlerden de gecikiyor olabilir ben bu hastaneye gitmiştim süt hormonu için ilaç veridlr onu kullanıcam adet oluncaAğrı olur çünkü çok benzer adet ağrılarıyla o yüzden ayırt edemezsin bence test yap geçmişse
O zaman Pazar günü yapacan değil mi 30 oluyor ayy hadi inşallah vardır26 ya göre çünkü 3 aydır hep öyle oluyorum bende senin gibi bi 29 geçsin 30 da yaparım ama adet olurum ben ya
Aynen canım ya cumartesi ya pazar yaparım Rabbim seninde sağ salim kucağına almayı nasip etsin ❤O zaman Pazar günü yapacan değil mi 30 oluyor ayy hadi inşallah vardır
Allah razı olsun canım benim imşallah senin de müjdeli haberini bekliyorum beni etiketle olur muAynen canım ya cumartesi ya pazar yaparım Rabbim seninde sağ salim kucağına almayı nasip etsin ❤
Tmm canım inşAllah adet olmazsam.Allah razı olsun canım benim imşallah senin de müjdeli haberini bekliyorum beni etiketle olur mu
Hadi bakalım kuzum 36 saat sonrasını iyi değerlendir bende senden çok umutluyum bu ay olacak inşCansinsenn cnm bgn doktora gittim ve 2 tane yumurtam oluşmuş biri küçükmüş ama biri büyükmüş doktor catlatma iğnesi verdi 1:30da vuruldum hadi inşallah cnm bu ay çok ümitliyim
Amin insallah kuzumHadi bakalım kuzum 36 saat sonrasını iyi değerlendir bende senden çok umutluyum bu ay olacak inş❤
Canım dr bişey demedi mi. Ben aşılama olduğumda iğneden 36 saat sonra yapıldı aşılamam çünkü yumurta 36 saat sonra çatlıyo. Öğlen 1 buçuk dimi bu eğer öyleyse yarın gece başla 2 veya 3 günü değerlendir muhakkakAmin insallah kuzum1:30da iğne vurdurdum saat kaçta ilişki olması lazım cnm
Tamam kuzumCanım dr bişey demedi mi. Ben aşılama olduğumda iğneden 36 saat sonra yapıldı aşılamam çünkü yumurta 36 saat sonra çatlıyo. Öğlen 1 buçuk dimi bu eğer öyleyse yarın gece başla 2 veya 3 günü değerlendir muhakkak
Olacak kuzum inş. İçin rahat gönlün rahat olsun olmuş say gün sayma düşünme kafana takma ben pek beceremiyorum ama sen inş yaparsın elinden geleni yap gerisini Rabbime bırak verecek olan o çünküTamam kuzuminşallah bu sefer olacak hissediyorum
Amin insallah bebem inşallah çok istyrmOlacak kuzum inş. İçin rahat gönlün rahat olsun olmuş say gün sayma düşünme kafana takma ben pek beceremiyorum ama sen inş yaparsın elinden geleni yap gerisini Rabbime bırak verecek olan o çünkü
Amin insallah bebem inşallah çok istyrmAllahim kimsenin kucağını boş bırakmaz inşallah ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?