Gebeliğe Hazırlık 🤰Eylül & Ekim & Kasım & Aralık Gebeliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
31 ekim bat beni de ekler misiniz :) Biz de bir yıldır deniyoruz, ayları kovalamaktan yorgun düştüm, doktora gittim detaylı bakılsın dedi hsg çekimi istedi ilaç verilemediği için işlem uygulanamadı, ardından histeroskopi oldum polip varmış o alındı doktor 6 ay içinde şansın yüksek dedi bu ikinci ayım hala bekliyorum. Üstüne hafif pcos da var inofolic kullanıyorum. Her şey o kadar üstüste geldi ki artık kendimi bir hengamede kaybolmuş hissediyorum. Yine de dua ve ümitle inanıyorum inşallah hepimiz güzel haberleri alacağız :)

Geç döllenme olabilir erken yapmış olabilirsin biraz daha bekle sonra normal gebelik testi yap bence
sancıdan oldum olacam dedim ama hala birşey yok.yarın doktor kontrolüm var belli olur varsa birşey heralde yarın. ama ben dayanamayıp erken gebelik testi yaptım dün gece yine negatif:/ ya testlerdesorun var ya değilim gerçekten.

Herkese merhaba bi sorum olucak adetime daha 6 gün var ben dayanamadım test yaptım sizde bakabilirmisinizz :) adete 6 gün varken silik çıkması normal mi

Eklentiler

• 3460E493-3DF0-4FF8-A9D3-B115D7DCEDDA.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 60
Herkese merhaba bi sorum olucak adetime daha 6 gün var ben dayanamadım test yaptım sizde bakabilirmisinizz :) adete 6 gün varken silik çıkması normal mi
6 gün önce teste çıkanlar var ama mesela oğlumda adet bir gün geçince yapmıştım çok silik çıkmıştı. senin de şuan göremedim bir şey ama. geçince yapmak en iyisi ama ah dayanabilsek :)

Canım sürekli test yapıp strese girme bekle kendimden biliyorum geçen aylarda üç defa test yaptım üçü de negatifti insan sürekli düşünüyor bu defa kafaya takıyor test yapınca en güzeli beklemek bu defa rahatım düşünmediğim için sen de düşünme umarım vardır

Haklısın ama hiç gecikmeyen adetim gecikince öyle oldum. sende de gecikme olmuşmuydu canım ?

kızlar valla kasıklarımda bir çekmeler var
psikolojik olarak da sıkıntılı bir süreçten geçiyorum ama
sanki göğüs uçlarım da bir büyümüş gibi geldi
ama hiç daha önce adam gibi incelememişim tam emin de olamıyorum.
4 gün kaldı adete bakalım

Hoşgeldin canım ekliyorum hemen topik uğur getirsin Allah bidaha yaşatmasın ve en kısa zamnda bebişine kavuşursun inş

En öğretmenanneye demiştim bata bikaçgün varken hamilesin yani diye hakikaten hamileymiş sana diyorum canım hamilesin yani bu durumda Allah söyletmiştir belki

benimde göğüslerim ağrımaya başladı ama başka bir şey yok oda adet ağrısı için olan ağrıdan :) Benimde 7 gün kaldı bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…