• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🤰Eylül & Ekim & Kasım & Aralık Gebeliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben hala hasta olmadım bugün kan verdim gece çokkötüydüm baş ağrısı parol aldım geçmedi dayanamadım arveles aldım anca okeser ağrımı diye. eğer gebelik varsa bir zararı olurmu sizce :/

Kızlar ben hala hasta olmadım bugün kan verdim gece çokkötüydüm baş ağrısı parol aldım geçmedi dayanamadım arveles aldım anca okeser ağrımı diye. eğer gebelik varsa bir zararı olurmu sizce :/
Bişey olmaz canım insanlar haberi yokken ilk haftalarda neler yapıyorlarda bişeycik olmuyo allah nasip etmişse🙏🏻 Bugün test yapmayı düşünüyomusun

kızlaarr .daha önce yaptığım kanlarda en son 8 gün önce yapmıştım 0.16 çıkmıştı. bugün ki sonuç 2.31 yani gebelik yok bu durumda. hala adet olmadım. ne yapim fikri olan varmı ?

kızlaarr .daha önce yaptığım kanlarda en son 8 gün önce yapmıştım 0.16 çıkmıştı. bugün ki sonuç 2.31 yani gebelik yok bu durumda. hala adet olmadım. ne yapim fikri olan varmı ?
Canım zaten adet gelene kadar yapacak bişey yok sanki geç döllenme olmuş olabilir gibi geldi bana eğer varsa 3 gün sonra belli olur

Canım zaten adet gelene kadar yapacak bişey yok sanki geç döllenme olmuş olabilir gibi geldi bana eğer varsa 3 gün sonra belli olur
Akıntım var normalde adete yakın olmazdı günüm hiç geçmezdi 3 günlük gecikme.kasık ağrısı sık idrara çıkma .ya psikolojik ya da var birşeyler. belim bakalım.

Back