- 8 Ağustos 2019
- 3.116
- 5.492
- 108
- 30
- Konu Sahibi Cansinsenn
-
Hayırlısı olsun inşallah burayada yaz merak ederizbiraz bekleyip kan vereceğim inşallah vardır :)
Bişey olmaz canım insanlar haberi yokken ilk haftalarda neler yapıyorlarda bişeycik olmuyo allah nasip etmişseKızlar ben hala hasta olmadım bugün kan verdim gece çokkötüydüm baş ağrısı parol aldım geçmedi dayanamadım arveles aldım anca okeser ağrımı diye. eğer gebelik varsa bir zararı olurmu sizce :/
tabiki yazıcam :))Hayırlısı olsun inşallah burayada yaz merak ederiz☺
kan testi yaptım çıkar sonuç 1,2 saateBişey olmaz canım insanlar haberi yokken ilk haftalarda neler yapıyorlarda bişeycik olmuyo allah nasip etmişseBugün test yapmayı düşünüyomusun
Hadi hayırlısı kaç gün gecikme vardıkan testi yaptım çıkar sonuç 1,2 saate
Hoşgeldin canım müsait olduğumda eklicem canım seni ❤Kızlar ben de katılayım mı aranıza
Bat 16 Ekim
Güzel sonuçlarla gel inş canımkan testi yaptım çıkar sonuç 1,2 saate
Hoş bulduummHoşgeldin canım müsait olduğumda eklicem canım seni ❤
3 gün oldu canmHadi hayırlısı kaç gün gecikme vardı
Baya olmuş ya inşallah güzel sonuçlar nasip olur sizede bizede3 gün oldu canm
Hoş bulduumm
Tamamdır14 aydır evliyim, 2 aydır bebek deniyoruz ve 25 yaşındayım.
Canım zaten adet gelene kadar yapacak bişey yok sanki geç döllenme olmuş olabilir gibi geldi bana eğer varsa 3 gün sonra belli olurkızlaarr .daha önce yaptığım kanlarda en son 8 gün önce yapmıştım 0.16 çıkmıştı. bugün ki sonuç 2.31 yani gebelik yok bu durumda. hala adet olmadım. ne yapim fikri olan varmı ?
Akıntım var normalde adete yakın olmazdı günüm hiç geçmezdi 3 günlük gecikme.kasık ağrısı sık idrara çıkma .ya psikolojik ya da var birşeyler. belim bakalım.Canım zaten adet gelene kadar yapacak bişey yok sanki geç döllenme olmuş olabilir gibi geldi bana eğer varsa 3 gün sonra belli olur
Mevsim geçişindende oluyo canm inşallah vardır bebişAkıntım var normalde adete yakın olmazdı günüm hiç geçmezdi 3 günlük gecikme.kasık ağrısı sık idrara çıkma .ya psikolojik ya da var birşeyler. belim bakalım.
Mevsim geçişindende olabilir. ama 0.16 0.14 lerde olan değer 2,30 olunca bende bi acaba mı oldum :) allah her isteyene nasp etsin.Mevsim geçişindende oluyo canm inşallah vardır bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?