Gebeliğe Hazırlık 🤰Eylül & Ekim & Kasım & Aralık Gebeliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2,30 çıktı bugün
Küçüktür 2,30 değil dimi ? Öyleyse bazı hastaneler o sayıdan itibaren alııladığı için öyle yazıyorlar yani 2,30 çıkmış olmuyor bana öyle oldu da geçen ay şimdi üç günüm var. Hiç belirti yok. Bi kasık gerilmesi oluyor arada o kadar. Nprmaldr adete bi iki gün kala gögüs uçlarım acırdı o da olmadı bu ay,biraz üzgünüm sizlerden güzel haber alsakta sevinsek

Yani <2,30

Benıde ekleyın bende pkoyum ne zaman adet olcam bilmiyorum ekimde adeti günüm bekliyorum sancılarımda başladı tedavide görüyorum ama daha bişey yok

Nasıl oldu size geçen ay? geçmişmiydi bat ınız ?
Bi gün geçmişti ama ben sandım ki beta değerim 2,30 diye öyle yazıyor.kendimce kimyasal filan sandım . Sonraki ay daha erken bi zamanda aynı hastanede bişey için tekrar baktılar bi baktım yine <2,30 sonra anladım ki hastanenin minimum algı değeriymiş

Özel hastanelerde böyle olabiliypr devlette direk değer yazıyor diyelim <0,001 yazıyor özelleree öyle değil bazısında

Özel hastanelerde böyle olabiliypr devlette direk değer yazıyor diyelim <0,001 yazıyor özelleree öyle değil bazısında
Devlette yaptırdım hepsini ben hep 0,14 yada .0,16 çıkardı gerçi geçen ay 0,100 dü .bugün ilk defa 2,30 çıktı ve hala hasta olmadım.

Varmı acaba benim durumda olup değeri sonra yükselen ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…