- 27 Haziran 2018
- 665
- 483
- 33
- 37
- Konu Sahibi Cansinsenn
-
Kaç aydır bekliyorsunuz canım. Benim 28 ay oldu. Artık öyle umudum kalmadı. O yüzden ben 28 Eylül u bekliyorum uslu uslu.Benim 27sinde hafif lekelenmem oldu akşam. Şuan da öyle adet olmadım henüz ama minnacık lekeleniyor çamaşırımgeliyor gelmekte olan
Üzme canım kendini güzel bi haber alacaksın sende inş.bence de erken canm kafaya taka taka hasta ediyoruz kendimizi
1 yılı aştı artıkKaç aydır bekliyorsunuz canım. Benim 28 ay oldu. Artık öyle umudum kalmadı. O yüzden ben 28 Eylül u bekliyorum uslu uslu.
Ama inşallah rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün
İnşallah geç döllenme falan olmuştur hamilesindir .1 yılı aştı artıkdün lekelenmem olmuştu bu sabaha adet olmuş olarak uyanmam gerekiyordu ancak olmamışım. Test yaptım tek çizgi. Ciddi kasık ağrım da var. Bilemiyorum ne oluyor şuan vücudumda
İnşallah olmayızİnşallah geç döllenme falan olmuştur hamilesindir .
Ben de test yaptım çıkmadı. Zaten belirti de yoktu bugün olmam lazımdı. Bakalım
Yazarım canım hoşgeldinBeni de yazın. 18 ekim
Benim de dördü beni de ekler misinizBenide ekler misiniz benİmde 4 ü
Rabbim sana bana bebek sahibi olmak isteyen herkese yardım etsin inş. Evlilik hayatımız boyunca acı tatlı herşeyi yaşıyoruz ama en ağır sınav bu dünyaya gelmeden kaybetmiş olsanda insanın içi acıyo bende düşük yaptım üzerinden 1 buçuk yıl geçti olmadı hep kendimi suçladım tedbirsiz davrandım diye hey ay kendime kızdım ama Allahın bi bildiği var elbet olacaktır zamanı vardır. Allah kimseye böyle bir durumu yaşatmasın bekleyen herkesede en kısa zamanda o güzel haberi almayı nasip etsin inş.Benim de dördü beni de ekler misinizbenim bi kaybım var kalbi durmuştu nisanda.. hâla bekliyorum 2,5 yıllık evliyim. Pcos genetik olarak var ama adetlerim düzenli tahlillerim iyi. Yine de nasib olmadı.. soğan bal çörek otu yakı.. bunların çok faydasını görmüştüm bir de hayıt. Bu ay yine bazılarını denedim. Dua edin kalbinizden olur mu allah bu müjdeyi bütün bekleyenlere nasib etsin .
İnşallah canım.. ben de kendimi çok suçladım. Pcoda insülin hassas ya , Belki tatlı bir şey yedim ondan oldu diye.. ama kalbi durduğunu öğrendikten sonra ki tokluk şekerim 84tü.. onunla hiç ilgisi olmadıgını görünce biraz daha sakinleştim.. doktor göremiyorum durmuş gelişimi çok üzgünüm dediğini anın rüya olmasını umarak etraıma bakıyordum kontrol masasında doktorun ardında kaldıgımda. Hadi uyanayım diyordum..Çünkü kötü rüyalarımda da hep gerçek zanneder aonra rüya olduğunu anlamak için etrafıma bakar kendime dokunur gerçek olmadıgını anlar kendimi uyandırırım. Baktım baktım.. her şey aynı hâla aynı yerdeyim. Kendime dokundum,gerçek. Çaresiz bir an. Kalp atışını görmüş cihazdan sesini duymayı bekliyorduk o hafta..o yüzden gitmiştik. Allah kimseye yaşatmasın.Rabbim sana bana bebek sahibi olmak isteyen herkese yardım etsin inş. Evlilik hayatımız boyunca acı tatlı herşeyi yaşıyoruz ama en ağır sınav bu dünyaya gelmeden kaybetmiş olsanda insanın içi acıyo bende düşük yaptım üzerinden 1 buçuk yıl geçti olmadı hep kendimi suçladım tedbirsiz davrandım diye hey ay kendime kızdım ama Allahın bi bildiği var elbet olacaktır zamanı vardır. Allah kimseye böyle bir durumu yaşatmasın bekleyen herkesede en kısa zamanda o güzel haberi almayı nasip etsin inş.
Canım olmadım ama en geç yarın olur. Ben test yaptım dün negatif çıktı. Olsa bile şimdiye kadar çıkardı. Çünkü yumurtlama tarihimi biliyorum.Sadece02matilda canım durum nedir adetin gelmemiştir inş
Hayırlısı canım önümüzdeki ay olur sıkma canını 2020 ye kadar sen dahil çok hamiş çıkacak burdan ben inanıyorumCanım olmadım ama en geç yarın olur. Ben test yaptım dün negatif çıktı. Olsa bile şimdiye kadar çıkardı. Çünkü yumurtlama tarihimi biliyorum.
Canım hoşgeldin sen pazartesi dra git sonucunu al hamiş listesine ekleyelim inş seniCanım beni de ekle bat 27 eylül bir gün geçişti pazartesi doktora gideceğim bendede pko var bu ay klomen + çat iğnesi oldum bir yumurtam vardı sonucu merakla beklıyorum
İnşallah canım.. ben de kendimi çok suçladım. Pcoda insülin hassas ya , Belki tatlı bir şey yedim ondan oldu diye.. ama kalbi durduğunu öğrendikten sonra ki tokluk şekerim 84tü.. onunla hiç ilgisi olmadıgını görünce biraz daha sakinleştim.. doktor göremiyorum durmuş gelişimi çok üzgünüm dediğini anın rüya olmasını umarak etraıma bakıyordum kontrol masasında doktorun ardında kaldıgımda. Hadi uyanayım diyordum..Çünkü kötü rüyalarımda da hep gerçek zanneder aonra rüya olduğunu anlamak için etrafıma bakar kendime dokunur gerçek olmadıgını anlar kendimi uyandırırım. Baktım baktım.. her şey aynı hâla aynı yerdeyim. Kendime dokundum,gerçek. Çaresiz bir an. Kalp atışını görmüş cihazdan sesini duymayı bekliyorduk o hafta..o yüzden gitmiştik. Allah kimseye yaşatmasın.
Canım bikaç ay öncesine kadar yapıyodum artık yapmıyorumİlişkiden sonra özellikle yaptıklarınız var mı? Yarım saat kalkmamak gibi mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?