Gebeliğe Hazırlık 🤰Eylül & Ekim & Kasım & Aralık Gebeliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bekle bakalım canım belki gelmez adetin

İlişkiden sonra özellikle yaptıklarınız var mı? Yarım saat kalkmamak gibi mesela
Canım ilişkiden sonra hemen kalkma ayağını duvara uzat yat biraz WC ilişkiden önce git sonrasında hemen gitme ve mümkünse o gece duş alma ayağını da üşütmemekte dikkat et

Neden bıraktın?
Tanıdığım 2 kişi vajinusmus canım yani ilişkiyi doğru dürüst yaşayamıyolar her ikiside buna rağmen hamile kalıp doğum yaptılar sperm ve yumurta sağlıklıklıysa zaten döllenme gerçekleşiyo bide Allahın izni gerekli sen ilişkini yaşayabiliyosan sperm zaten oraya gidiyo ayaklarını dikmek oraya gitmeyi sağlamıyo mu zaten ben o yüzden vazgeçtim bi arkadaşımda demişti bana ayaklarımı diktim sabaha kadar duş almadım falan aylarca sonra hamile kaldığım ay hiçbirini yapmadım demişti. Ben geçen yıl nisan ayında hamile kaldığımdada bu tür şeyler yapmıyodum düşük yaptıktan sonra her yolu denedim olmadı k bakma canım biraz uzun yazdım sen kendin bilirsin yani aslında sende dene belki sana faydası olur ne bileyim

Bende bu gece bir rüya gördüm iki test yapıyorum çift çizgi herkese gösteriyorum falan. gecenin 4 ünde kalktım test yaptım ama bir şey çıkmadı rüya tabirine baktım bir tanesi yazmış ikizi olacak her şeyin hayırlısı tabi de bir an düşündüm hayal ettim de bir gözüm korkmadı değil

Haklısın olacağı varsa olur zaten. Belki sadece bacaklarını dikerse hemen lavaboya gitmezse hamile kalabilir denecek insan binde birdir ama o ihtimali düşünerek işte ne bileyim

Ben hala adet olmadım .sancılarım gelip gidiyor akıntım var sadece.bi test daha yapsammı evde acaba:/ 3 gün önce negatif ti bilemedim ki beklesemmi yarınıda.

Ben hala adet olmadım .sancılarım gelip gidiyor akıntım var sadece.bi test daha yapsammı evde acaba:/ 3 gün önce negatif ti bilemedim ki beklesemmi yarınıda.
Merhaba ben de adet olmadım ama 30. Güne kadar bekleyecem bugün 25. Gün 5 6 gün sonra bi test yaparım tabi regl gelmezse

Bence yapma sen de bekle kaçıncı gün oldu senin
dün en geç bugün hasta olmama gerekirdi günm hiç geçmez 31 günde adet olurum hep.olmadım ama sancılarım gelip giddiyor.6 gün önce kan da gebelik yoktu 3 gün öncede erken gebelik testi yaptım evde yine negatif.bilemedim.

Geç döllenme olabilir erken yapmış olabilirsin biraz daha bekle sonra normal gebelik testi yap bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…