- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
- Konu Sahibi Cansinsenn
-
Geç döllenme olabilir belkiMerhabalar cümleten hayırlı cumalar dilerim.
Benim bat tarihim 8 agustos dun dayanamayıp test yaptım ögleden sonra negatif cıktı.belim kasıklarım ağrıyor adet belirtisiyle gebelik belirtisini nasıl ayırt edebiliriz?
Enfeksiyon da olabilir hamilelik de ..Benim bat 8eylül kızlar ama çok aşırı akıntım var ve kasıklarımda çok az ağrılarım oluyor acaba üşüttüm mü diye düşünüyorum inşallah kırmızılarımız gelmez Amin
Moral bozmuyorum yarin nasipse aşılamaya geçiyoruz:)))İnşallah bu son olur
Moral bozmak yok. ☺☺
Cnm ben bat tarihini yanlış yazmisimGeç döllenme olabilir belki
Bir arkadaşın 3.gun gecikmeyle bile silik çıkmıştı
Bu iyi haber o zamanCnm ben bat tarihini yanlış yazmisim8 eylül bat dun test yaptim negatis
( her ayın baslarında tarihleri karistiriyorum daha eylule alisamadim :)))
İnşallah olumlu sonuç alacak,burda bizimle paylaşacaksınızMoral bozmuyorum yarin nasipse aşılamaya geçiyoruz:)))
InsaAllah olumlu pozitif sonucumu burda paylaşıcam rabbim evlatla sınamasın benim gibi bekleyenleri dua edin bana lütfenİnşallah olumlu sonuç alacak,burda bizimle paylaşacaksınız ☺☺
Inş cnm pazar gunu olmazsam 1 hafta bekleyip test yaparim dua edelim birbirimize lutfen. Az önce haber okudum 74 yasinda anne olmus bayan hindistanlı masallahBu iyi haber o zaman
Aynisi bende de oldu sizi üzmek istemem ama adet belirtisi oldu bendeÇok fazla hazımsızlık ve siskinligim var
Belirti olabilir mi sizce ?
Aramak istemiyorum gerçi ama
Amin inşallah canım Rabbim kucaklarımızı evlatsız bırakmasınEnfeksiyon da olabilir hamilelik de ..
İnşallah hsmileliktiir ☺☺
İnş hayırlı sonuç alırsın canım ❤msraba kızlar 3.aşılamayı da olsm. pzt çatlatma iğnesi salıda aşılama oldm. 20 eylülde bhcg baktrcm. hayırlı haberler olsn
Adet oldum canım ben tamda günümdeFloraa12 canım ne durumdasın bat gününmüş bugün
Olsun canım bu ay daha bitmedi bu ayı daha iyi değerlendirirsin gelir minnak bi bebiş ❤Adet oldum canım ben tamda günümde
3. Günü gidip tekrar test yaptırıcam bi de bi bitki varmış onu kullanıcam inşAllah bu ay sizlerden güzel haberler alırız❤Olsun canım bu ay daha bitmedi bu ayı daha iyi değerlendirirsin gelir minnak bi bebiş ❤
İnş. Güzel sonuçlarla karşılaşırsın canım hepimizden güzel heberler gelsin inş.3. Günü gidip tekrar test yaptırıcam bi de bi bitki varmış onu kullanıcam inşAllah bu ay sizlerden güzel haberler alırız❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?