- Konu Sahibi Cansinsenn
-
Kızlar bende bugün kırmızıları gördümumutlarım bi dahaki aya kaldı inşallah ekim uğur getirir hepimize
Hayırlısı olsun canım önümüzdeki ay inş.Kızlar bende bugün kırmızıları gördümumutlarım bi dahaki aya kaldı inşallah ekim uğur getirir hepimize
Hadi ya canım sende mi oldun Ekim’e inşallah güzel haberleri veririzAdet oldum canım ben tamda günümde
Bata son 4Kızlar nerdesiniz. Test yapan yok mu güzel haberler alalım
Aynen canım dün oldum artık şu ay bu ay diye düşünmücem zaten prolaktin hormonu yüksek bu gidişle biraz zor olucak gibi o yüzden artık olmayacak gözüyle bakıyorum nasipte ne varsa o..Hadi ya canım sende mi oldun Ekim’e inşallah güzel haberleri veririz
Olmayacak gözüyle bakma canım öyle düşünme Allah ın gücüne gider veren de Allah alan da Allah sen sabret elinden geleni yap gerisi AllahtanAynen canım dün oldum artık şu ay bu ay diye düşünmücem zaten prolaktin hormonu yüksek bu gidişle biraz zor olucak gibi o yüzden artık olmayacak gözüyle bakıyorum nasipte ne varsa o..
Haşa canım ama her ay bi umut hayal kırıklığı oluyor en azından her ay umutla beklemektense böyle düşünüyorum artıkOlmayacak gözüyle bakma canım öyle düşünme Allah ın gücüne gider veren de Allah alan da Allah sen sabret elinden geleni yap gerisi Allahtaninşallah olacak canım umudunu yitirme
Haklısın ama yapacak bir şey Yok denemelere devam o hormonun yüksek olup da hamile kalan da çok duymuşumdurHaşa canım ama her ay bi umut hayal kırıklığı oluyor en azından her ay umutla beklemektense böyle düşünüyorum artık
Bata son 4
Henüz test yapmadım
Gazim nispeten azaldı
2 gündür basım dönüyor ve mide bulantim var
Belim de çok ağrıyor
Kendi kendimi havaya soktum sanırım
Çarşamba ya kadar olmazsam regl , test yapmayı planlıyorum
Prolaktin için ilaç var doktor vermedımı sana kullan dıe içinde 2 tane var 1 hafta arayla içiyorsunHaşa canım ama her ay bi umut hayal kırıklığı oluyor en azından her ay umutla beklemektense böyle düşünüyorum artık
Hayırlısı ya hakkımızda şimdi tekrar kan vericem bu sefer kaç çıkıcak bakalımHaklısın ama yapacak bir şey Yok denemelere devam o hormonun yüksek olup da hamile kalan da çok duymuşumdur
Yok ben tahlillerimi sağlık ocağında yaptırıyorum şimdi tekrar yaptırıcam ona göre kadın doğum a gidicemProlaktin için ilaç var doktor vermedımı sana kullan dıe içinde 2 tane var 1 hafta arayla içiyorsun
Belki yerleşmedir canım kan verseneKızlar nasılsınız ben tam sökülmedim Cumartesi akşama doğru az geldi ve dahada gelmedi sırtımda çok ağrıyo böyle olan oldu mu hiç bat 8Eylüldü
Allah söyletmistir inşallahhamilesin o zaman senden çok umudum var canım olacak inş Rabbim hepimizin yüzünü güldürecek
Test yap bakalım benceKızlar nasılsınız ben tam sökülmedim Cumartesi akşama doğru az geldi ve dahada gelmedi sırtımda çok ağrıyo böyle olan oldu mu hiç bat 8Eylüldü
Hadi bakalım az kalmışAllah söyletmistir inşallah
Bakalım şaka Maka son 3 gün
Heyecanli bekleyiş sürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?