- 26 Ağustos 2017
- 139
- 145
- 103
- 27
- Konu Sahibi Cansinsenn
-
Kendini gebeliğe hazırlamak da güzel :)
Benim hiç umudum olmadığı için erken yaptığımı bile hatırlamam
Canım benim Allah tez zamanda gönlünden geçeni versin inşallahKendini gebeliğe hazırlamak da güzel :)
Benim hiç umudum olmadığı için erken yaptığımı bile hatırlamam
11 Eylülbat bekleyen anne adaylarım liste oluşturuyorum listeye eklememi isteyenler bat tarihlerinizi bekliyorum ❤
Ekliyorum canım ❤11 Eylül ☺
Rica ederim canımTeşekkür ederiiim☺
Ben predıctor early le hüsrana ugradım malesef negatifYaa hayır tabiki bende gördümmm hemmen kan ver ayy cok heyecanlı. Rabbim hepimize nasip etsin hayırlı olsun canımdogal mi oldu tedavi mi
Bat ı bi bekle bakalım canım ya inşallah ilk testin yaniltmamistr.. Bide ilk idrarla yapmalısın sonrakilerdd olsa da çıkmıyorBen predıctor early le hüsrana ugradım malesef negatif
Hayırlısı olsun artıkBat ı bi bekle bakalım canım ya inşallah ilk testin yaniltmamistr.. Bide ilk idrarla yapmalısın sonrakilerdd olsa da çıkmıyor
4 günde 12 den catlayacak kadar buyumusmudur
olabilir canım.sen birlikte ol eşinle. ama ovulasyonada devam et bence. bu ay bende öyle yapıcam. çünkü emin olamıyorum ve benımde hiç bi zaman t çizgisi kopkoyu olmuyo ne yazıkki. bunun sebebide eksiklikmidir bilmiyorum4 günde 12 den catlayacak kadar buyumusmudur
Canım benim Allah tez zamanda gönlünden geçeni versin inşallah
Senin bebiş ikizler burcu olmak istememişMerhaba kizlar benimde hayaller ekime kaldı bugün kırmızılar geldi :)
InsaAllah canım ikizler burcunun özelliklerini bilmiyorum balık ve kova burcunun anne ve babaya gelmek istememiş demekki :)))Senin bebiş ikizler burcu olmak istememişEkim güzel aydır hayırlısıyla
Ayırt edilmiyor canım bende daha dune kadar bel kaşık ağrısı çektim hafifde göğüs sizlamasi sonrası karnımın doluluğu üstüne bile yatamıyordum bugün sonuç olarak adet oldumMerhabalar cümleten hayırlı cumalar dilerim.
Benim bat tarihim 8 agustos dun dayanamayıp test yaptım ögleden sonra negatif cıktı.belim kasıklarım ağrıyor adet belirtisiyle gebelik belirtisini nasıl ayırt edebiliriz?
İnşallah bu son olurMerhaba kizlar benimde hayaller ekime kaldı bugün kırmızılar geldi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?