• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🤰Eylül & Ekim & Kasım & Aralık Gebeliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
4 günde 12 den catlayacak kadar buyumusmudur
olabilir canım.sen birlikte ol eşinle. ama ovulasyonada devam et bence. bu ay bende öyle yapıcam. çünkü emin olamıyorum ve benımde hiç bi zaman t çizgisi kopkoyu olmuyo ne yazıkki. bunun sebebide eksiklikmidir bilmiyorum

Merhabalar cümleten hayırlı cumalar dilerim.
Benim bat tarihim 8 agustos dun dayanamayıp test yaptım ögleden sonra negatif cıktı. 😔 belim kasıklarım ağrıyor adet belirtisiyle gebelik belirtisini nasıl ayırt edebiliriz?

Merhabalar cümleten hayırlı cumalar dilerim.
Benim bat tarihim 8 agustos dun dayanamayıp test yaptım ögleden sonra negatif cıktı. 😔 belim kasıklarım ağrıyor adet belirtisiyle gebelik belirtisini nasıl ayırt edebiliriz?
Ayırt edilmiyor canım bende daha dune kadar bel kaşık ağrısı çektim hafifde göğüs sizlamasi sonrası karnımın doluluğu üstüne bile yatamıyordum bugün sonuç olarak adet oldum

Benim bat 8eylül kızlar ama çok aşırı akıntım var ve kasıklarımda çok az ağrılarım oluyor acaba üşüttüm mü diye düşünüyorum inşallah kırmızılarımız gelmez Amin 🤲🤲

Back