Gebeliğe Hazırlık 🤰Eylül & Ekim & Kasım & Aralık Gebeliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım yarın kan verince Çarşamba günü çıkar sonucu çarşambaya kadar inşallah diğer arkadaşlardanda hayırlı haberler alırız hep beraber toplu bayram yaparız ❤
Canım sen sağlık ocağında mı veriyosun kanı eğer öyleyse barkotu iste çarşambayı bekleme akşam 8 gibi bakarsın çıkıyo sonuç

Ben de şuraya batımı yazdırayım belki uğurlu gelir de bu ay hamiş olurum. Bat 26 Eylül ki inşallah gelmez ovu testi yapıyorum bugün 14. gün tam yumurtlama günlerim bugünkü testim pik yspmış olur inşallah da değerlendiririz. Rabbim anne olmayı isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşallah

Amin canım. Hoşgeldin bu arada topicimiz sana ve herkese uğurlu gelsin inş batını ekledim canım

Ben de varım kızlar, bekliyoruz bakalım 19-20 eylülde belli olur inşallah.daha önce olmazsa benim bat . Gectigimiz carsamba gunu asilama oldu. Inşallah hayırlısı olur bakalım
Hoşgeldin canım inş güzel bi sonuç alırsın Allah hepimizin yüzünü güldürsün inş bu topic te somurtan kimse kalmasınnn ...

Adet olavakmisim gibi hissediyorum
Karnimda sizi şeklinde agri var
Memitolar hassaslasti
Baş donmem ve mide bulantim geçti
Bata son 3...

Kızlar merhaba bende aralıkta kürtaj oldum ondan sonra hem ruhen toparlanamadım hem de bebek istediğim halde olmuyor ne eşimde ne de bende sorun yok fakat bu işler beyinde bitiyor her an umutlanmak yoruyor insanı bat 12 eylül Cumartesi ölekelenme gördüm ama kısa sürdü ardından bugün bi lekelenme oldu ama azıcık anlayamadım gögüs hassasiyetimden başka bi durumum yok ne hastalanacam ne de hamile belirtisi var valla taktım artık ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…