- 23 Mart 2019
- 1.005
- 1.896
- 83
- 38
- Konu Sahibi Cansinsenn
-
İnş yerleşmedir canım bayram yaparız burdaYarını bekliyorum kan vermek için belki gelir diye bekliyorum çok umutlanmak istemiyorum şuan ama elimde değil çok heycanlıyım inşallah yerleşme kanamasıdır
İnşallah canımİnş yerleşmedir canım bayram yaparız burda❤
Canım sen sağlık ocağında mı veriyosun kanı eğer öyleyse barkotu iste çarşambayı bekleme akşam 8 gibi bakarsın çıkıyo sonuçİnşallah canımyarın kan verince Çarşamba günü çıkar sonucu çarşambaya kadar inşallah diğer arkadaşlardanda hayırlı haberler alırız hep beraber toplu bayram yaparız ❤
Evet sağlık ocağında vericem kan kısmet olursa sabaha kadar kırmızılar gelmez inşallah tamam dediğin gibi barkod numarasını isterim canımCanım sen sağlık ocağında mı veriyosun kanı eğer öyleyse barkotu iste çarşambayı bekleme akşam 8 gibi bakarsın çıkıyo sonuç
İnş gelmicek canım ❤Evet sağlık ocağında vericem kan kısmet olursa sabaha kadar kırmızılar gelmez inşallah tamam dediğin gibi barkod numarasını isterim canım
Amin canım. Hoşgeldin bu arada topicimiz sana ve herkese uğurlu gelsin inş batını ekledim canımBen de şuraya batımı yazdırayım belki uğurlu gelir de bu ay hamiş olurum. Bat 26 Eylül ki inşallah gelmez ovu testi yapıyorum bugün 14. gün tam yumurtlama günlerim bugünkü testim pik yspmış olur inşallah da değerlendiririz. Rabbim anne olmayı isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşallah
İnşallah canımYarını bekliyorum kan vermek için belki gelir diye bekliyorum çok umutlanmak istemiyorum şuan ama elimde değil çok heycanlıyım inşallah yerleşme kanamasıdır
İnşallah uğur getiririzBen de varım kızlar, bekliyoruz bakalım 19-20 eylülde belli olur inşallah.daha önce olmazsa benim bat . Gectigimiz carsamba gunu asilama oldu. Inşallah hayırlısı olur bakalım
İnşallah uğur getiririz
Güzel haberinizi bekliyoryz
Hoşgeldin canım inş güzel bi sonuç alırsın Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşBen de varım kızlar, bekliyoruz bakalım 19-20 eylülde belli olur inşallah.daha önce olmazsa benim bat . Gectigimiz carsamba gunu asilama oldu. Inşallah hayırlısı olur bakalım
Gelen kan rengi nasıldı canımKızlar nasılsınız ben tam sökülmedim Cumartesi akşama doğru az geldi ve dahada gelmedi sırtımda çok ağrıyo böyle olan oldu mu hiç bat 8Eylüldü
İnşallah canım teşekkürlerAmin canım. Hoşgeldin bu arada topicimiz sana ve herkese uğurlu gelsin inş batını ekledim canım
Pembe rengiydi çok fazla yoktu canımGelen kan rengi nasıldı canım
O zaman yerleşme olabilir hadi İnşAllahPembe rengiydi çok fazla yoktu canım
Canım haber vericem demiştim. Bugün doktora gittim beta 160 çıktı. Netleşti çok şükürCaglass canım batı ekleyemeden hamiş kalmışsın süper olmuş hamiş listesine yazarız seni bi netleşsin ❤
Hayırlı olsun canım rabbim sağlıkşa kucağına almayı naaip etsin inşallah bizede dua etCanım haber vericem demiştim. Bugün doktora gittim beta 160 çıktı. Netleşti çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?