- Konu Sahibi Cansinsenn
-
Daha 5 gün0m var az daha beklicem umarım vardır bu ay preseed jel kullandım hazırandada histeroskopı olmustum 2 yıldır deniyoruzYaa hayır tabiki bende gördümmm hemmen kan ver ayy cok heyecanlı. Rabbim hepimize nasip etsin hayırlı olsun canımdogal mi oldu tedavi mi
Problem neydi peki canımDaha 5 gün0m var az daha beklicem umarım vardır bu ay preseed jel kullandım hazırandada histeroskopı olmustum 2 yıldır deniyoruz
Bu jeli sende duydum bana anlatirmisin nedir bu ne ise yariyor benim esimde sperm sayısı düşüklüğü var 13 milyonda ileri hareket %9 ise yarar mi bize de acaba?Daha 5 gün0m var az daha beklicem umarım vardır bu ay preseed jel kullandım hazırandada histeroskopı olmustum 2 yıldır deniyoruz
Spermı etkılemıyor sadece koruyor ve hızlı yerıne ulasması için yardım ediyorBu jeli sende duydum bana anlatirmisin nedir bu ne ise yariyor benim esimde sperm sayısı düşüklüğü var 13 milyonda ileri hareket %9 ise yarar mi bize de acaba?
Umarım vardır adetıme daha 5 gün var ara ara adet olucak gibi sancım oluyor gecıyorTest yapan arkadaşlar hayırlısı olsun sağ salim kucağınıza alın inşAllah bende adet olcam gibi hissediyorum bat a son 2 ya da 3 gün
Canım iki yıldır kaç kez gebelik testi yaptım saymadım kimyasal gebeliklerimde ve catlatma iğnesinin etkisi dışında hayali olarak bile ikinci cizgiyi görmedimUmarım vardır adetıme daha 5 gün var ara ara adet olucak gibi sancım oluyor gecıyor
Benim geçen ayda böyleydi 6 gün önceden ara ara saniyelik sancı oluyordu bu ay da sanki ara ara sancı oluyor o yüzden adet olurum diye düşünüyorum..Umarım vardır adetıme daha 5 gün var ara ara adet olucak gibi sancım oluyor gecıyor
İnşallahCanım iki yıldır kaç kez gebelik testi yaptım saymadım kimyasal gebeliklerimde ve catlatma iğnesinin etkisi dışında hayali olarak bile ikinci cizgiyi görmedim
Bende çok test yaptım hatta geçen ay bundan daha koyuydu rengı sabah yaptım testı 1 saat sonra adet oldumCanım iki yıldır kaç kez gebelik testi yaptım saymadım kimyasal gebeliklerimde ve catlatma iğnesinin etkisi dışında hayali olarak bile ikinci cizgiyi görmedim
Canım albi pek guvenilir degil başka testle deneme imkanın var mıBende çok test yaptım hatta geçen ay bundan daha koyuydu rengı sabah yaptım testı 1 saat sonra adet oldum
Eczanede çalısıyorım ama elimizde sadece bu varCanım albi pek guvenilir degil başka testle deneme imkanın var mı
Erken gebelik testi de olabilirEczanede çalısıyorım ama elimizde sadece bu var
Erlen gebwlik testi 40 lira 5 gün beklesem cokta sorun olmaz sanırımErken gebelik testi de olabilir
Canım öncekinde kimyasal yaşamıştım şimdi biraz beklemeyi düşünüyorum haber veririm ama netleşinceCaglass canım batı ekleyemeden hamiş kalmışsın süper olmuş hamiş listesine yazarız seni bi netleşsin ❤
Ay bizim burda 20 lira. Çok pahalıymış bekle bencedeErlen gebwlik testi 40 lira 5 gün beklesem cokta sorun olmaz sanırım
Tamam canım güzel haberini bekliyorumCanım öncekinde kimyasal yaşamıştım şimdi biraz beklemeyi düşünüyorum haber veririm ama netleşince
Bende çok şaşırdım canım ya çizgi bekliyodum ama bu kadar değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?