• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🤰Eylül & Ekim & Kasım & Aralık Gebeliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Farklı bir yıkama yontemiymis sadece tüp bebek merkezlerinde var sanırım normalde bu yontemi tüp bebekde kullaniyorlar aşılama da da kullanıldığını yeni öğrendim direkt yaptırdık önceki ile pek bi fark görmedim ben kağıtta aslında bana methedilen gibi değildi.. Bakcaz görecez. Erkek infertilesi yoksa mikrocipe de gerek duyulmuyor bu arada

Hmm anladım canmmm. İnşallah olumlu sonuçlar alırsın, alırız Allah'ım duysun sesimizi inşAllaaahhhhh...
Ben bi özel hastahanede yaptırıyorum bakalım hayırlısı artık olursa olur olmazsa olmaz yapcak bişey yok zamanı gelmemiştir deriz.

Hmm anladım canmmm. İnşallah olumlu sonuçlar alırsın, alırız Allah'ım duysun sesimizi inşAllaaahhhhh...
Ben bi özel hastahanede yaptırıyorum bakalım hayırlısı artık olursa olur olmazsa olmaz yapcak bişey yok zamanı gelmemiştir deriz.
Orası öyle tabi de bunca sıkıntılar yetmiyormuş gibi bide cocuk mevzusu beni cok yıprattı şu iki yılda Allah sonumuzu hayır etsin hayırlısını versin inşallahhh cümlemize 🤲 insanın belini büküyor cekmeyen anlamıyor ahh

Kızlar adetime 5 gün var dayanamadım test yaptım ama foto yükleyemiyorum :110:

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar bende ekim gibi bebiş düşünüyorum inşallah 2 kizim var Rabbim herkese gonlunden geçeni nasip etsin

Orası öyle tabi de bunca sıkıntılar yetmiyormuş gibi bide cocuk mevzusu beni cok yıprattı şu iki yılda Allah sonumuzu hayır etsin hayırlısını versin inşallahhh cümlemize 🤲 insanın belini büküyor cekmeyen anlamıyor ahh

Bende öyle diyorum hep bazen herşey üst üste geliyor zaten yeterince sıkıntı ediyo insan bide evlat hasreti katlanınca daha da zor bi hal alıyo anlayabiliyorum. Dediğin gibi Allah sonumuzu hayır etsin. Tez zamanda hayırlısıyla bizlere de nasip etsin inşAllah sağlıklı evlat

Internetten test siparişi vermiştim kızlar bi deniyim dedim sonuç mükemmel:anneadayı:
20190905_145939.jpg

Kızlar ovulasyonum nasıl sizce? daha pik değil diymi.

Eklentiler

• 72568236-3f85-4ac8-9a7e-2380953a030b.jpg
    72568236-3f85-4ac8-9a7e-2380953a030b.jpg
    56,3 KB · Görüntüleme: 32
Bende öyle diyorum hep bazen herşey üst üste geliyor zaten yeterince sıkıntı ediyo insan bide evlat hasreti katlanınca daha da zor bi hal alıyo anlayabiliyorum. Dediğin gibi Allah sonumuzu hayır etsin. Tez zamanda hayırlısıyla bizlere de nasip etsin inşAllah sağlıklı evlat
Amin inşallah birbirimize ettiğim duadan başka neyimiz var ki

Kizlar ya daha pazartesi 12 milimdi 2- 3 yumurta vardi ovu testi yaptim dun ve bugun ama 4 gunde 12 milim yumurtanin buyuyup catlamasi imkansız dmi teste gore catlamis duruyo ama

Eklentiler

• 20190905_132145.jpg
    20190905_132145.jpg
    104,6 KB · Görüntüleme: 27
Back