- 26 Ağustos 2017
- 139
- 145
- 103
- 27
- Konu Sahibi Cansinsenn
Benimde 11 eylül canım ekler misin 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Müsait olduğumda eklicem canımBenimde 11 eylül canım ekler misin![]()
Farklı bir yıkama yontemiymis sadece tüp bebek merkezlerinde var sanırım normalde bu yontemi tüp bebekde kullaniyorlar aşılama da da kullanıldığını yeni öğrendim direkt yaptırdık önceki ile pek bi fark görmedim ben kağıtta aslında bana methedilen gibi değildi.. Bakcaz görecez. Erkek infertilesi yoksa mikrocipe de gerek duyulmuyor bu arada
Orası öyle tabi de bunca sıkıntılar yetmiyormuş gibi bide cocuk mevzusu beni cok yıprattı şu iki yılda Allah sonumuzu hayır etsin hayırlısını versin inşallahhh cümlemizeHmm anladım canmmm. İnşallah olumlu sonuçlar alırsın, alırız Allah'ım duysun sesimizi inşAllaaahhhhh...
Ben bi özel hastahanede yaptırıyorum bakalım hayırlısı artık olursa olur olmazsa olmaz yapcak bişey yok zamanı gelmemiştir deriz.
Program ile yüklenmiyor bende de. Siteden giriş yaparak o şekilde yükleyebilirsinizKızlar adetime 5 gün var dayanamadım test yaptım ama foto yükleyemiyorum![]()
Orası öyle tabi de bunca sıkıntılar yetmiyormuş gibi bide cocuk mevzusu beni cok yıprattı şu iki yılda Allah sonumuzu hayır etsin hayırlısını versin inşallahhh cümlemizeinsanın belini büküyor cekmeyen anlamıyor ahh
Maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinInternetten test siparişi vermiştim kızlar bi deniyim dedim sonuç mükemmelEki Görüntüle 2304671
Internetten test siparişi vermiştim kızlar bi deniyim dedim sonuç mükemmelEki Görüntüle 2304671
Amin inşallah canımYok 6 günüm vardı daha
Bende çok şaşırdım canım ya çizgi bekliyodum ama bu kadar değilMaşallahh yaa 6 gün öncesinde gayet güzel çıkmış![]()
Amin inşallah birbirimize ettiğim duadan başka neyimiz var kiBende öyle diyorum hep bazen herşey üst üste geliyor zaten yeterince sıkıntı ediyo insan bide evlat hasreti katlanınca daha da zor bi hal alıyo anlayabiliyorum. Dediğin gibi Allah sonumuzu hayır etsin. Tez zamanda hayırlısıyla bizlere de nasip etsin inşAllah sağlıklı evlat
Teşekkür ederim canımProgram ile yüklenmiyor bende de. Siteden giriş yaparak o şekilde yükleyebilirsiniz
Yaa hayır tabiki bende gördümmm hemmen kan ver ayy cok heyecanlı. Rabbim hepimize nasip etsin hayırlı olsun canımEki Görüntüle 2304702 sonunda ekleyebidim adetime 5 gün var daha umarım o silik çizgiyi tek ben görmüyorumdur![]()