- Konu Sahibi Cansinsenn
-
Eczanwlerde var bende eczanese çalısıyorum bu arada evet yumurtlama döneminde kullanıyorsun ve ilişkiden yarım saat once kullanıyorsun bana bir yan etki olmadı bildigim bir yan etkiside yokilişkiden sonramı kullanıyorsun?.ben ilk defa duyuyorum. Tam yumurtlama günlerim bu hafta,alayım olmadı. Herhangi bi yan etkisi varmı? Ve eczanelerdemi satılıyor. bi firmanın ürünümü?
çok soru sordum ama merak uyandırdı
Ahhh güzel teyzoşumuz inşallah o günler gelir de bende yeğenime yelek örerim
ne kadar ücretiEczanwlerde var bende eczanese çalısıyorum bu arada evet yumurtlama döneminde kullanıyorsun ve ilişkiden yarım saat once kullanıyorsun bana bir yan etki olmadı bildigim bir yan etkiside yok
Ekliyorum canım hemenBenimde bat 29 eylül bakalım bu ayda bekleyelim
Hayırlısı olsun canım
145 lira normalde bendede öyle oluyırdu bunu bu ay kullandım hiç olmadı akmadı yani bilmiyorum umarım faydasını görürüm umarımne kadar ücretimadem calısıyosun sana sorayım.
Ya ama benım ilişkilerim genelde planlı olmazki . bi anda olur.Olucak diye kafamda kursam bişey çıkıp olmuyor onu nasıl yapıcam.
Afedersin dün gece eşimle birliktelik oldu tam 1 saat yattım. ona ragmen ayaga kalktgıım gibi su gibi döküldü. cinlerim tepeme cıkıyo öyle olunca
10 eylül benide eklermisinizHadi bakalım Anne adayları 2020 ye son 4 ay.
Allah ın izni ile hepimiz bebişlerimize kavuşalım inşallah
GÜZEL ANNE ADAYLARI
TOPİC ' İMİZ HAYIR VE UĞUR GETİRSİN!...
Beklenmeyen Adet Tarihi
listesi
@Floraa12 ...............: 07.09.2019
@SeymaKenan ........: 08.09.2019
@Zerdem2016 ........: 10.09.2019
Lollapollosaa .........: 12.09.2019
@Ahenfatma ...........: 17.09.2019
Cansinsenn ...................: 17.09.2019
@Eslem91 ...............: 19.09.2019
@Mrs terazi ................: 27.09.2019
@BayanPinpirik ..........: 29.09.2019
15yusra11 ............: 02.10.2019
@Deryakadir ............: 04.10.2019
Canımm jeli internetten getirtebiliyor muyuz acaba ??Sanırım bi şırıngası falan var demi bi arkadaşım öyle anlatmıştı ?10 eylül preseed jelle ilk ayım
Eklerim tabi canım10 eylül benide eklermisiniz
Ekliyorum hemen canım k bakma gözde kaçırmışımbeni niye eklemiyorsunnnnn :))Cansinsenn BAT 21 EYLÜL
3 gün önce aşılama oldum bat 16 Eylül
Jel zaten ıcınde enjektoru var jelı ıcıne cekıyorsun 2gr kadar sonra vajınanın içine sıkıyorsun spermi öldürmüyor hatta daha uzun yasayıp yerine kavusmasına yardımcı oluyormus ilk kez kullandım bu ay 2 yıl oldu gebelık saglanmıyor histeroskopi ameliyatıboşdum polıp alındı rahım agzı darlıgım vardı giderildi bakalım umarım bu ay olur
Canım günde 125lik gonal f kullandım 8 gün. Sormadım kac yumurtam oldugunu da cogu gelişmiş bi kac tane 13 mmlik var onlarin da gelismesini istiyorum dedi 9. Gün 150lik kullan bi sonraki gün catlatma ignesini vur dedi. 36 saat sonra aşilamam yapıldı ben mikroçip yontemi ile aşılama yaptrdim şans daha yüksekmiş 850 ilaclara 2500 de mikrocipli aşılama ücreti verdim bugün 3. Günün deyim asilamanin haftaya cuma belli olur tutup tutmadığı.. Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın hepimize nasip etsin inşallah tedavin hayırlı olsun tutsun da hayırla gelsin bebisin inşallahBende aşılama olcam canm iğneyle başladım ben. Sende ne gibi bi yol izlediniz anlatabilir misin merak ediyorum bende nasıl olcak diye de
Evet nettede var eczanelerdede sırıngaaı var içindeCanımm jeli internetten getirtebiliyor muyuz acaba ??Sanırım bi şırıngası falan var demi bi arkadaşım öyle anlatmıştı ?
Canım günde 125lik gonal f kullandım 8 gün. Sormadım kac yumurtam oldugunu da cogu gelişmiş bi kac tane 13 mmlik var onlarin da gelismesini istiyorum dedi 9. Gün 150lik kullan bi sonraki gün catlatma ignesini vur dedi. 36 saat sonra aşilamam yapıldı ben mikroçip yontemi ile aşılama yaptrdim şans daha yüksekmiş 850 ilaclara 2500 de mikrocipli aşılama ücreti verdim bugün 3. Günün deyim asilamanin haftaya cuma belli olur tutup tutmadığı.. Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın hepimize nasip etsin inşallah tedavin hayırlı olsun tutsun da hayırla gelsin bebisin inşallah
Farklı bir yıkama yontemiymis sadece tüp bebek merkezlerinde var sanırım normalde bu yontemi tüp bebekde kullaniyorlar aşılama da da kullanıldığını yeni öğrendim direkt yaptırdık önceki ile pek bi fark görmedim ben kağıtta aslında bana methedilen gibi değildi.. Bakcaz görecez. Erkek infertilesi yoksa mikrocipe de gerek duyulmuyor bu aradaBende gonal-f 450 iu/75 ml başladım 6 günlük doz varmış bugün 2. yi yaptım pazar günü iğneyi yapmadan doktor görcek sonra yapcaz, gerekirse 1 kutu daha aldırcak iğneden.
Mikrocipli nasıl oluyomuş canm bana herhangi bisey demedi henüz
Aminn canm aminnn Rabbim hiçbirimizim emeğini boşa çıkarmasın hayırlısıyla nasip etsin hepimize inşAllahhh
Gelmez inş canım bozma moralini bu saydıkların hamilelikte de mevcut ❤Merhaba herkese
Bata son 8
Beklemek istemesem de geliyor yine sanırım
Sivilce,ödem ,gaz,gerginlik,asabiyet mevcut...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?