Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oyle Oyle tabi canim zamanla insan kendi kendinin doktoru oluyor bu 3 kaybim ve arastirmalarima gore kan pihtilasma sorunum var zaten doktorda olabilir demisti hamile kalirsam hemen igne istiycem doktordan bir kaybi daha kaldiracak gucum varmi emin degilim

Test falan istemedi mi doktor kayıplardan sonra? Allah sabır versin canım bilirim o kadar uğraştıktan sonra kaybetmek mahvediyor insanı

Canım normalde incelme yapmaları gerekmiyor mu kayıp 3 olduğunu için

Hanımle merhaba iyi geceler , postu baya aktif buldum o yuzden size danışmak istiyorum bileniniz muhakak vardır ilk defa ovulasyon testi yapıyorum bu ay ve testlerim bu şekilde yorumlayabılırmısınız acaba

Eklentiler

• B3288C1E-B2B9-4657-AB20-ACA809EC21CB.jpeg
    128,9 KB · Görüntüleme: 52
Test falan istemedi mi doktor kayıplardan sonra? Allah sabır versin canım bilirim o kadar uğraştıktan sonra kaybetmek mahvediyor insanı
Test icin bisey demedi yaptirmak istiyorum ama malum virusten dolayi hastaneye git gel yapmak istemiyorum diger topiklerde benim gibi sorun yasayanlarin hepsinde pihtilasma var kalp atisi duyuyoruz ama sonrdan duruyor bununda en buyuk sebebi pihtilasma bebege giden kan akisinda sorun olunca kalp durmasi oluyormus ogrenmis oldum

Hanımle merhaba iyi geceler , postu baya aktif buldum o yuzden size danışmak istiyorum bileniniz muhakak vardır ilk defa ovulasyon testi yapıyorum bu ay ve testlerim bu şekilde yorumlayabılırmısınız acaba
22.07 olan ikiside aynı koyulukta çıkmış bence o yumurtlama

Rabbim gonlundekini hayirlisiyla versin canim insallah insallahhh. Benim de var bi kaybim 6 aylik... her zaman dedim ki kucagina alip kaybedenler var. Ya oyle olsaydi... ama sonra yine verdi rabbim. Hic uzulme. En azindan igne kullanman gerektigini biliyosun artik. Bat ne zamandi senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…