- 25 Ağustos 2018
- 6.225
- 11.723
- 178
Böyle devam edersek kadın doğum uzmanı olacağız zaten az kaldı...Yansın testler üniversiteye hazırlanırken bu kadar test cozseydim şimdi doktordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Böyle devam edersek kadın doğum uzmanı olacağız zaten az kaldı...Yansın testler üniversiteye hazırlanırken bu kadar test cozseydim şimdi doktordum
Senin ki normal canim beni biliosun bagimliyim naapimmOoooo ben 3 gün gecikmeye belki geç yumurtlamışımdır ihtimalini konduruyorum..
Benim test yapmam 6 günü bulur yani eğer gelen giden olmazsa planlarım o yönde
Teste verdiğimiz parayla bi tüp bebek denerdim herhaldeSorma yaa test bagimlisi oldumm yine siparis verdirdim esime 10 tane :)) yapmak icin bahanem hazir. Yaaaeeh nasil olsa bu ay hamile kalicam elimde kalmasin bosuna
O batağı biliyorum .. ve uzak duruyorumSenin ki normal canim beni biliosun bagimliyim naapimm
Aklımızı kaybetmeden bebişlerimize kavuşuruz inşallahBöyle devam edersek kadın doğum uzmanı olacağız zaten az kaldı...
Aaaaayyyyy hadiiiii inşşşşşş gırgır geçmesi Bile ne kadar heyecan ve zevk vericiHepimizin iyiligi icin hic masraftan kacinmadim tum kartlari ulke genelinde toplattim bu ay hamilelikte patlama yasanacak
Aklımızı kaybetmeden bebişlerimize kavuşuruz inşallah
Oyle tabi canim zamanla insan kendi kendinin doktoru oluyor bu 3 kaybim ve arastirmalarima gore kan pihtilasma sorunum var zaten doktorda olabilir demisti hamile kalirsam hemen igne istiycem doktordan bir kaybi daha kaldiracak gucum varmi emin degilimAmiiin canım. Bana kalsa tüp bebeğe çoktan başlamıştım. Eşim ısrar ediyor bir ay daha klomen deneyelim olmazsa aşılama deneyelim diye. Hissediyorsun yani neyin olup neyin olmayacağını kendindeki sorunları da biliyorsun. Boşa vakit kaybetmenin ne gereği var.
Test falan istemedi mi doktor kayıplardan sonra? Allah sabır versin canım bilirim o kadar uğraştıktan sonra kaybetmek mahvediyor insanıOyle
Oyle tabi canim zamanla insan kendi kendinin doktoru oluyor bu 3 kaybim ve arastirmalarima gore kan pihtilasma sorunum var zaten doktorda olabilir demisti hamile kalirsam hemen igne istiycem doktordan bir kaybi daha kaldiracak gucum varmi emin degilim
Canım normalde incelme yapmaları gerekmiyor mu kayıp 3 olduğunu içinOyle
Oyle tabi canim zamanla insan kendi kendinin doktoru oluyor bu 3 kaybim ve arastirmalarima gore kan pihtilasma sorunum var zaten doktorda olabilir demisti hamile kalirsam hemen igne istiycem doktordan bir kaybi daha kaldiracak gucum varmi emin degilim
Uzulunce bisey degismiyor ben artik isi delilige vurdum sizde oyle yapin elimde teff kafamda huni geziyorum evin icindeAaaaayyyyy hadiiiii inşşşşşş gırgır geçmesi Bile ne kadar heyecan ve zevk verici
Insallah son kez para dokmus olalim yaa yoksa piyasadaki butun testlerin icine edicezz yanlis anlasilmasin idrar :)) toobe yarabbim yaaaTeste verdiğimiz parayla bi tüp bebek denerdim herhalde
Aman yavaş edelim de doğru sonucu versinInsallah son kez para dokmus olalim yaa yoksa piyasadaki butun testlerin icine edicezz yanlis anlasilmasin idrar :)) toobe yarabbim yaaa
Test icin bisey demedi yaptirmak istiyorum ama malum virusten dolayi hastaneye git gel yapmak istemiyorum diger topiklerde benim gibi sorun yasayanlarin hepsinde pihtilasma var kalp atisi duyuyoruz ama sonrdan duruyor bununda en buyuk sebebi pihtilasma bebege giden kan akisinda sorun olunca kalp durmasi oluyormus ogrenmis oldumTest falan istemedi mi doktor kayıplardan sonra? Allah sabır versin canım bilirim o kadar uğraştıktan sonra kaybetmek mahvediyor insanı
22.07 olan ikiside aynı koyulukta çıkmış bence o yumurtlamaHanımle merhaba iyi geceler , postu baya aktif buldum o yuzden size danışmak istiyorum bileniniz muhakak vardır ilk defa ovulasyon testi yapıyorum bu ay ve testlerim bu şekilde yorumlayabılırmısınız acaba
Rabbim gonlundekini hayirlisiyla versin canim insallah insallahhh. Benim de var bi kaybim 6 aylik... her zaman dedim ki kucagina alip kaybedenler var. Ya oyle olsaydi... ama sonra yine verdi rabbim. Hic uzulme. En azindan igne kullanman gerektigini biliyosun artik. Bat ne zamandi seninOyle
Tabi canim yoksa hincini aliyo al sana bosa heves diyo.. gecen ay bana oyle oldu yaAman yavaş edelim de doğru sonucu versin
İnşallah canım güzel hayırlı haberlerini bekliyoruzİnşallah canım benimmm çok teşekkür ederim haber vereceğim burda mutlaka