• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim gec dollenme olmussa cikmayabilir adet gecikmesini bekle derim yada beklemek istemezsen kan tahlili verebilirsin en azindan onda kesin cikar umarim hamilesindir Allah gonlune gore versin cnm
Amiin kuzumm Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah yarın olmazsam diğer gün kan vermeyi düşünüyorum bakalım bu ay hsg çekilmiştim 14 ünde yumurtlamayı sonunda 2gün değerlendirebildik bide başka gün 1 kez bakalım inşallah vardır batmalarım da oldu ama bilemiyor ki insan 🥰🥰

Geç döllenme nasıl oluyor mantığını kavrayamadım bir türlü.
Amiin kuzumm Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah yarın olmazsam diğer gün kan vermeyi düşünüyorum bakalım bu ay hsg çekilmiştim 14 ünde yumurtlamayı sonunda 2gün değerlendirebildik bide başka gün 1 kez bakalım inşallah vardır batmalarım da oldu ama bilemiyor ki insan 🥰🥰
Hsg dedigin sanirim rahim filmi oluyor onu cektirdikten sonra hamile kalan cok duydum benimde bat 7 gun var iki gundur adet agrilarim basladi bugun kasikta batma ve sanci oldu suanda goguslerimdede biraz hassaslasma var bakalim bekleyip gorucez hakkimizda hayirlisi neyse o olsun🤲🤲

Canımmmsınn yaaa 😍 çok sağol tatlım
🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Ya benim gecikmem en fazla 3 gün oldu hani lutuel fazım 14 olduğu için oradan anlıyorum yani adetimin geldiği günün 14 gün öncesi yumurtladığım gün oluyor bu lutuel faz çoğu kadında 14 olur..ama dediğim şey adetin 14.günü yumurtlama değil o herkesin döngüsüne göre değişir. Umarım anlatabildim :süslü::süslü:
Bu arada bende senin için 🤲🏻 edeceğimmmm 💓
Anladım sanırım ☺️☺️ 🙏🏻💙 teşekkür ederimmmm 😘

Hsg dedigin sanirim rahim filmi oluyor onu cektirdikten sonra hamile kalan cok duydum benimde bat 7 gun var iki gundur adet agrilarim basladi bugun kasikta batma ve sanci oldu suanda goguslerimdede biraz hassaslasma var bakalim bekleyip gorucez hakkimizda hayirlisi neyse o olsun🤲🤲
Hsgden sonraki ikinci ayim bu ay klomenle denedim ustelik yine olmadı valla. Başarı oranı yüzde 99 olan bir şey denesem bu şansla başarısız olan yüzde 1 olurum o kadar😂 gökten para yağsa benim kafama 50 kuruş düşer o kadar şanssızım 😂

Hsgden sonraki ikinci ayim bu ay klomenle denedim ustelik yine olmadı valla. Başarı oranı yüzde 99 olan bir şey denesem bu şansla başarısız olan yüzde 1 olurum o kadar😂 gökten para yağsa benim kafama 50 kuruş düşer o kadar şanssızım 😂
Kelimelerin gücü vardır olumlu düşünnnnnn

Sanssizlik konusuna gelirsek bende cok sanssizim cole gitsem karsima kutup ayisi cikar o derece yani🤣🤣bu ayda hamile degilsem bende klomene basliycam kafaya koydum 3 sene sonunda hamile kalmistim ama olmadi yasimda ilerliyor bu yuzden cok oyalanacak vaktim yok insallah cok bekletmeden gelir hepimizin kucuk melekleri😘😘

Sanssizlik konusuna gelirsek bende cok sanssizim cole gitsem karsima kutup ayisi cikar o derece yani🤣🤣bu ayda hamile degilsem bende klomene basliycam kafaya koydum 3 sene sonunda hamile kalmistim ama olmadi yasimda ilerliyor bu yuzden cok oyalanacak vaktim yok insallah cok bekletmeden gelir hepimizin kucuk melekleri😘😘
Amiiin canım. Bana kalsa tüp bebeğe çoktan başlamıştım. Eşim ısrar ediyor bir ay daha klomen deneyelim olmazsa aşılama deneyelim diye. Hissediyorsun yani neyin olup neyin olmayacağını kendindeki sorunları da biliyorsun. Boşa vakit kaybetmenin ne gereği var.

Back