- 29 Nisan 2020
- 2.643
- 3.323
- 53
Dun oldum ben ne yazikkiKızlaaaarrr beklenen adet gününüz geldi çattıııı ne alemdesinizzz ?
@Chern30
@buzlubademlover
S Spagetti bolonez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dun oldum ben ne yazikkiKızlaaaarrr beklenen adet gününüz geldi çattıııı ne alemdesinizzz ?
@Chern30
@buzlubademlover
S Spagetti bolonez
Ah canım benim yaaaaDun oldum ben ne yazikki
Geldim inşallah isteyen herkese nasip olurA Azragulcan gel canım
İnşş yaaaGeldim inşallah isteyen herkese nasip olur
Ah yaaa du bakalım kesmeyelim ümitleri yine bu ay olsun inş bol çalışma yapalımda gelsin bebişlerjnci Maalesef olmadi. Umitler 30 ağustos a bağlandı
Aynen birde onunla dene belki sebep olurUmarımm. Ovulasyon testini deneyeceğim bu ay
Adetin 1.gününden sayılıyor diye biliyorum o yüzden hafta olarak fazla çıkıyorBi şey Sorcam adet geciktiğinde testte pozitifi gördük diyelim ki o zaman kaç haftalık hamile olmuş oluyoruz yani 1ay nasıl oluyor zaten yumurtlamadan sonra 9/10 gün döllenip anca yerleşiyor ya
Ama öyle doğru oluyor mu ?Adetin 1.gününden sayılıyor diye biliyorum
Daha gelen giden yok ama beta ayın 24 nde 0.1 çıkmıştı yumurtlamam ayın 18 nde yani adetimin 15. Gününde oldu diye tahmin etmiştim ama bir gün geçti dolayısıyla 18 nde yumurtlamamışım daha geç yumurtlamışımInsallah insallah. Sen ne durumdasnn umarım olmamışsındır regl
Anladım kuzumZaten direk doktor son adet tarihiniz ne diyor hemen onu baz alıyorlar
Geç yumurtlama olabilir o zaman. Inşallah senden iyi haber alırızDaha gelen giden yok ama beta ayın 24 nde 0.1 çıkmıştı yumurtlamam ayın 18 nde yani adetimin 15. Gününde oldu diye tahmin etmiştim ama bir gün geçti dolayısıyla 18 nde yumurtlamamışım daha geç yumurtlamışım