• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende isteyen herkez icin cok dua ediyorum mayisin 8 kurtaj olmak zorunda kaldim 10 haftalik bebegimin kalp atisi durdu bu 3 kaybim insallah hamile arkadaslarda saglikli bir hamilik yasarlarda sag salim kucaklarina alirlar Allahim isteyen herkezin kucagini bos birakmasin🤲🤲
Ah kuzum yaaa çok üzüldümmm Rabbim sağlıklı gebelikler yaşatsın sana ve hepimize 🤲🏻

Ah kuzum yaaa çok üzüldümmm Rabbim sağlıklı gebelikler yaşatsın sana ve hepimize 🤲🏻
Amin canim hemde cok Amin dualarimizi birbirimizden esirgemiyelim simdi olmemis olsaydi 23 haftalik olacakti arada eski topigimdeki arkadaslarin yazdiklarini okuyorum inan icim yaniyor 😥😥

Selam kızlar bir sorum olucak ilk defa ozele gidicem ilk muanem olucak aşamaları anlatırmısınızzz hemen birleyler baslarmı mesela pcos var? Bide ortalama hormon tahlili fiyatlarında bilgisi olan var mı

Kızlar Ben reglden iki gğn önce bebetime yapmıştım negatifti kızlar olsa çıkarmıydı 2 ağustos bat
Belli olmaz canım geç döllenmeyse çıkmaz zaten, çok kişi var regl den birkaç gün önce negatif regl geçince pozitife dönen inşallah seninde öyle olur🤗

Kızlar Ben reglden iki gğn önce bebetime yapmıştım negatifti kızlar olsa çıkarmıydı 2 ağustos bat
Canim gec dollenme olmussa cikmayabilir adet gecikmesini bekle derim yada beklemek istemezsen kan tahlili verebilirsin en azindan onda kesin cikar umarim hamilesindir Allah gonlune gore versin cnm

Canim gec dollenme olmussa cikmayabilir adet gecikmesini bekle derim yada beklemek istemezsen kan tahlili verebilirsin en azindan onda kesin cikar umarim hamilesindir Allah gonlune gore versin cnm
Geç döllenme nasıl oluyor mantığını kavrayamadım bir türlü.

Bebe time hatalı sonuc veriyor bende pozitif gostermişti ama kan negatifti aynı şekilde pozitif olup ta bebe time de cıkma yan sonuclar da gorulmus bu forumda okudum cok şikayet var bir bak ıstersen

Adete yakın yumurtlama olduysa doğal olarak testlerde çıkması geç oluyor
Bu dediginiz çatlatma iğnesinden sonra mümkün değil dimi. Sonuçta yumurtlamanın ve çatlamanın olduğu gün iğneyle belli. 15 gün geçmesine rağmen negatif çıkıyorsa negatiftir yani.

Bebe time hatalı sonuc veriyor bende pozitif gostermişti ama kan negatifti aynı şekilde pozitif olup ta bebe time de cıkma yan sonuclar da gorulmus bu forumda okudum cok şikayet var bir bak ıstersen
Yaa ondan almayım bidaha o zaman bakalım yarın günüm olmazsam ertesi gün kan vercem 🥰🥰🥰

Back