- 18 Haziran 2019
- 317
- 186
- 53
Peki 29-30 onlardada koyu değil mi ? 2 kezmi yumurtluyorum ki ? 22-29 tarihindede aşırı kasık agrısı ve akıntım oldu birde22.07 olan ikiside aynı koyulukta çıkmış bence o yumurtlama
Evet 29/30 da öyleeePeki 29-30 onlardada koyu değil mi ? 2 kezmi yumurtluyorum ki ? 22-29 tarihindede aşırı kasık agrısı ve akıntım oldu birde
Yani bilenler aydınlatır umarım ben hiç kullanmadımPeki 29-30 onlardada koyu değil mi ? 2 kezmi yumurtluyorum ki ? 22-29 tarihindede aşırı kasık agrısı ve akıntım oldu birde
8 agustos canim bir hafta var ama ben iki gundur kasiklarda batma ve bel agrisi cekiyorum bugun goguslerimde hassaslasti ya hastalanicam yada belirti diyorum ama kafaya takmiyim diyorum 1 tane testim var yapmamak icin kendimi zor tutuyorumRabbim gonlundekini hayirlisiyla versin caniminsallah insallahhh. Benim de var bi kaybim 6 aylik... her zaman dedim ki kucagina alip kaybedenler var. Ya oyle olsaydi... ama sonra yine verdi rabbim. Hic uzulme. En azindan igne kullanman gerektigini biliyosun artik. Bat ne zamandi senin
Bilenler bi göz atın ben bilmiyorum tamHanımle merhaba iyi geceler , postu baya aktif buldum o yuzden size danışmak istiyorum bileniniz muhakak vardırilk defa ovulasyon testi yapıyorum bu ay ve testlerim bu şekilde yorumlayabılırmısınız acaba
Az kalmis biraz daha bekle bence. Bu defa varsa bile erken oldugundan cikmayacak durduk yere canini sikacaksin. Belirtiler icin ise kendini cok dinleyen belirti arayan biri degilsen (ben kendimi cok dinliyorum maalesef8 agustos canim bir hafta var ama ben iki gundur kasiklarda batma ve bel agrisi cekiyorum bugun goguslerimde hassaslasti ya hastalanicam yada belirti diyorum ama kafaya takmiyim diyorum 1 tane testim var yapmamak icin kendimi zor tutuyorum
Amin canim bu ay isteyen herkezin yuzu guler insallah mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine herkez buraya hamileyim yazarAz kalmis biraz daha bekle bence. Bu defa varsa bile erken oldugundan cikmayacak durduk yere canini sikacaksin. Belirtiler icin ise kendini cok dinleyen belirti arayan biri degilsen (ben oyleyim) Insallah vardir. Rabbim bu ay yuzunu guldursun insallah.
Tabii ko canim hepimize hepimizee insallah hepimiz ona calisiyoruzAmin canim bu ay isteyen herkezin yuzu guler insallah mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine herkez buraya hamileyim yazar
30 u 31 i yumurtlama 1 i çatlama canımHanımle merhaba iyi geceler , postu baya aktif buldum o yuzden size danışmak istiyorum bileniniz muhakak vardırilk defa ovulasyon testi yapıyorum bu ay ve testlerim bu şekilde yorumlayabılırmısınız acaba
Aynı ay içinde 7 ile 10 gün arasında yeniden yumurtlama görebilirsiniz. Ama benim gördüğüm kadarıyla 30 tam yumurtlama çünkü max çizgisi dikkate alınıyorPeki 29-30 onlardada koyu değil mi ? 2 kezmi yumurtluyorum ki ? 22-29 tarihindede aşırı kasık agrısı ve akıntım oldu birde
Herkese hayırlı bayramlaaaarBu arada Herkesinnn Bayramını Kutluyorummmm
Nasılsınızzzz??
Amiiin inşallah kuzumm benimm Allahım hayırlısıyla hayırlı bir evlat nasip etsin isteyen herkese inşallahh olmayız regl hamişisdirHsg dedigin sanirim rahim filmi oluyor onu cektirdikten sonra hamile kalan cok duydum benimde bat 7 gun var iki gundur adet agrilarim basladi bugun kasikta batma ve sanci oldu suanda goguslerimdede biraz hassaslasma var bakalim bekleyip gorucez hakkimizda hayirlisi neyse o olsun
Öyle demeyinHsgden sonraki ikinci ayim bu ay klomenle denedim ustelik yine olmadı valla. Başarı oranı yüzde 99 olan bir şey denesem bu şansla başarısız olan yüzde 1 olurum o kadargökten para yağsa benim kafama 50 kuruş düşer o kadar şanssızım
Inşallah öyledirÖyle demeyinbence bebeğiniz gelmek için doğru zamanı bekliyor
Değiştiririmm tabii ama adet olduğuna emin misin yani yerleşme falan olamaz mı ? Çünkü beklenen adet tarihinden bir hafta falan önce yerleşme oluyormuşKızlar düşündüğüm gibi adet oldum iğnenin 17. gününde.jnci canım benim batı 26 ağustos olarak değiştirir misin?
Canım merhaba benim kürtaj sonrasıydı temmuZda gelmedi adetim bugün oldumBat daşlarım Bir gün gecikmem var benim inş çekmem kırmızı kartı siz ne yaptınız çektiniz mi bayrakları
Laagertha
Inquisitive
A Alisa Alisoy
D Dh120910
Eylül topiğini sen açsana o zaman kuzum batı eylül olanlar gelirCanım merhaba benim kürtaj sonrasıydı temmuZda gelmedi adetim bugün oldumbat 30 ağustos gözüküyor zaten öyle yazmıştın sende eylüle kaldı umutlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?