Amiin kuzumm Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah yarın olmazsam diğer gün kan vermeyi düşünüyorum bakalım bu ay hsg çekilmiştim 14 ünde yumurtlamayı sonunda 2gün değerlendirebildik bide başka gün 1 kez bakalım inşallah vardır batmalarım da oldu ama bilemiyor ki insanCanim gec dollenme olmussa cikmayabilir adet gecikmesini bekle derim yada beklemek istemezsen kan tahlili verebilirsin en azindan onda kesin cikar umarim hamilesindir Allah gonlune gore versin cnm
Sana da kirmizilar gelmedi dimi canimOoyyyyssss balımmm
İnşallah canım benimmmBelli olmaz canım geç döllenmeyse çıkmaz zaten, çok kişi var regl den birkaç gün önce negatif regl geçince pozitife dönen inşallah seninde öyle olur
Ben iki tane ekleyeyim miratech ve ovula. Hatta ovulanin hassasiyeti 10 musEn doğru sonucu Hangisi veriyor biliyor musun canım
Geç döllenme nasıl oluyor mantığını kavrayamadım bir türlü.
Hsg dedigin sanirim rahim filmi oluyor onu cektirdikten sonra hamile kalan cok duydum benimde bat 7 gun var iki gundur adet agrilarim basladi bugun kasikta batma ve sanci oldu suanda goguslerimdede biraz hassaslasma var bakalim bekleyip gorucez hakkimizda hayirlisi neyse o olsunAmiin kuzumm Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah yarın olmazsam diğer gün kan vermeyi düşünüyorum bakalım bu ay hsg çekilmiştim 14 ünde yumurtlamayı sonunda 2gün değerlendirebildik bide başka gün 1 kez bakalım inşallah vardır batmalarım da oldu ama bilemiyor ki insan
Anladım sanırımCanımmmsınn yaaaçok sağol tatlım
Ya benim gecikmem en fazla 3 gün oldu hani lutuel fazım 14 olduğu için oradan anlıyorum yani adetimin geldiği günün 14 gün öncesi yumurtladığım gün oluyor bu lutuel faz çoğu kadında 14 olur..ama dediğim şey adetin 14.günü yumurtlama değil o herkesin döngüsüne göre değişir. Umarım anlatabildim
Bu arada bende senin içinedeceğimmmm
Hsgden sonraki ikinci ayim bu ay klomenle denedim ustelik yine olmadı valla. Başarı oranı yüzde 99 olan bir şey denesem bu şansla başarısız olan yüzde 1 olurum o kadarHsg dedigin sanirim rahim filmi oluyor onu cektirdikten sonra hamile kalan cok duydum benimde bat 7 gun var iki gundur adet agrilarim basladi bugun kasikta batma ve sanci oldu suanda goguslerimdede biraz hassaslasma var bakalim bekleyip gorucez hakkimizda hayirlisi neyse o olsun
İnşallahhhh olmazsınnnnnYaa ondan almayım bidaha o zaman bakalım yarın günüm olmazsam ertesi gün kan vercem
Yok daha çekmedim kırmızı kartıSana da kirmizilar gelmedi dimi canim
Erken gebelik değildi insallah oyledir canimm valla çok stresli bir bekleyiş :)Kuzum testin erken gebelik testi değilse çıkmaması normal değil mi? Geçtiğinde bile silik çıkıyor çünkü bazılarının
Kelimelerin gücü vardır olumlu düşünnnnnnHsgden sonraki ikinci ayim bu ay klomenle denedim ustelik yine olmadı valla. Başarı oranı yüzde 99 olan bir şey denesem bu şansla başarısız olan yüzde 1 olurum o kadargökten para yağsa benim kafama 50 kuruş düşer o kadar şanssızım
Sanssizlik konusuna gelirsek bende cok sanssizim cole gitsem karsima kutup ayisi cikar o derece yaniHsgden sonraki ikinci ayim bu ay klomenle denedim ustelik yine olmadı valla. Başarı oranı yüzde 99 olan bir şey denesem bu şansla başarısız olan yüzde 1 olurum o kadargökten para yağsa benim kafama 50 kuruş düşer o kadar şanssızım
Aynen bu stres öldürüyoooooErken gebelik değildi insallah oyledir canimm valla çok stresli bir bekleyiş :)
Amiiin canım. Bana kalsa tüp bebeğe çoktan başlamıştım. Eşim ısrar ediyor bir ay daha klomen deneyelim olmazsa aşılama deneyelim diye. Hissediyorsun yani neyin olup neyin olmayacağını kendindeki sorunları da biliyorsun. Boşa vakit kaybetmenin ne gereği var.Sanssizlik konusuna gelirsek bende cok sanssizim cole gitsem karsima kutup ayisi cikar o derece yanibu ayda hamile degilsem bende klomene basliycam kafaya koydum 3 sene sonunda hamile kalmistim ama olmadi yasimda ilerliyor bu yuzden cok oyalanacak vaktim yok insallah cok bekletmeden gelir hepimizin kucuk melekleri
Ahhhh ne iyi etttiiiinnnnnn bacımmmmm sen çok yaşaBu ay kimse cekemiycek o kirmizi kartlari az once yaktum piyasada kirmizi kart kalmadi
Ohh hadi insallah canimmYok daha çekmedim kırmızı kartı
Yansın testler üniversiteye hazırlanırken bu kadar test cozseydim şimdi doktordumOhh hadi insallah canimmbana kaldi 6 testleri heba etmeye basladim bile
Ooooo ben 3 gün gecikmeye belki geç yumurtlamışımdır ihtimalini konduruyorum..Ohh hadi insallah canimmbana kaldi 6 testleri heba etmeye basladim bile
Sorma yaa test bagimlisi oldummYansın testler üniversiteye hazırlanırken bu kadar test cozseydim şimdi doktordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?