• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim gonlundekini hayirlisiyla versin canim 🤲 insallah insallahhh. Benim de var bi kaybim 6 aylik... her zaman dedim ki kucagina alip kaybedenler var. Ya oyle olsaydi... ama sonra yine verdi rabbim. Hic uzulme. En azindan igne kullanman gerektigini biliyosun artik. Bat ne zamandi senin
8 agustos canim bir hafta var ama ben iki gundur kasiklarda batma ve bel agrisi cekiyorum bugun goguslerimde hassaslasti ya hastalanicam yada belirti diyorum ama kafaya takmiyim diyorum 1 tane testim var yapmamak icin kendimi zor tutuyorum

8 agustos canim bir hafta var ama ben iki gundur kasiklarda batma ve bel agrisi cekiyorum bugun goguslerimde hassaslasti ya hastalanicam yada belirti diyorum ama kafaya takmiyim diyorum 1 tane testim var yapmamak icin kendimi zor tutuyorum
Az kalmis biraz daha bekle bence. Bu defa varsa bile erken oldugundan cikmayacak durduk yere canini sikacaksin. Belirtiler icin ise kendini cok dinleyen belirti arayan biri degilsen (ben kendimi cok dinliyorum maalesef 😊) Insallah vardir. Rabbim bu ay yuzunu guldursun insallah. 🤲

Az kalmis biraz daha bekle bence. Bu defa varsa bile erken oldugundan cikmayacak durduk yere canini sikacaksin. Belirtiler icin ise kendini cok dinleyen belirti arayan biri degilsen (ben oyleyim 😊) Insallah vardir. Rabbim bu ay yuzunu guldursun insallah. 🤲
Amin canim bu ay isteyen herkezin yuzu guler insallah mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine herkez buraya hamileyim yazar😘😘

Hanımle merhaba iyi geceler , postu baya aktif buldum o yuzden size danışmak istiyorum bileniniz muhakak vardır 💜 ilk defa ovulasyon testi yapıyorum bu ay ve testlerim bu şekilde yorumlayabılırmısınız acaba 💜
30 u 31 i yumurtlama 1 i çatlama canım

Peki 29-30 onlardada koyu değil mi ? 2 kezmi yumurtluyorum ki ? 22-29 tarihindede aşırı kasık agrısı ve akıntım oldu birde
Aynı ay içinde 7 ile 10 gün arasında yeniden yumurtlama görebilirsiniz. Ama benim gördüğüm kadarıyla 30 tam yumurtlama çünkü max çizgisi dikkate alınıyor

Hsg dedigin sanirim rahim filmi oluyor onu cektirdikten sonra hamile kalan cok duydum benimde bat 7 gun var iki gundur adet agrilarim basladi bugun kasikta batma ve sanci oldu suanda goguslerimdede biraz hassaslasma var bakalim bekleyip gorucez hakkimizda hayirlisi neyse o olsun🤲🤲
Amiiin inşallah kuzumm benimm Allahım hayırlısıyla hayırlı bir evlat nasip etsin isteyen herkese inşallahh olmayız regl hamişisdir 🥰🥰🥰

Hsgden sonraki ikinci ayim bu ay klomenle denedim ustelik yine olmadı valla. Başarı oranı yüzde 99 olan bir şey denesem bu şansla başarısız olan yüzde 1 olurum o kadar😂 gökten para yağsa benim kafama 50 kuruş düşer o kadar şanssızım 😂
Öyle demeyin 💙💙 bence bebeğiniz gelmek için doğru zamanı bekliyor 🙏🏻😇

Kızlar düşündüğüm gibi adet oldum iğnenin 17. gününde. jnci jnci canım benim batı 26 ağustos olarak değiştirir misin?

Kızlar düşündüğüm gibi adet oldum iğnenin 17. gününde. jnci jnci canım benim batı 26 ağustos olarak değiştirir misin?
Değiştiririmm tabii ama adet olduğuna emin misin yani yerleşme falan olamaz mı ? Çünkü beklenen adet tarihinden bir hafta falan önce yerleşme oluyormuş

Canım merhaba benim kürtaj sonrasıydı temmuZda gelmedi adetim bugün oldum 🔴 bat 30 ağustos gözüküyor zaten öyle yazmıştın sende eylüle kaldı umutlar🤗
Eylül topiğini sen açsana o zaman kuzum batı eylül olanlar gelir 😊

Back