Ah kuzum yaaa çok üzüldümmm Rabbim sağlıklı gebelikler yaşatsın sana ve hepimizeBende isteyen herkez icin cok dua ediyorum mayisin 8 kurtaj olmak zorunda kaldim 10 haftalik bebegimin kalp atisi durdu bu 3 kaybim insallah hamile arkadaslarda saglikli bir hamilik yasarlarda sag salim kucaklarina alirlar Allahim isteyen herkezin kucagini bos birakmasin
Amin canim hemde cok Amin dualarimizi birbirimizden esirgemiyelim simdi olmemis olsaydi 23 haftalik olacakti arada eski topigimdeki arkadaslarin yazdiklarini okuyorum inan icim yaniyorAh kuzum yaaa çok üzüldümmm Rabbim sağlıklı gebelikler yaşatsın sana ve hepimize
Amin canim hemde cok Amin dualarimizi birbirimizden esirgemiyelim simdi olmemis olsaydi 23 haftalik olacakti arada eski topigimdeki arkadaslarin yazdiklarini okuyorum inan icim yaniyor
Belli olmaz canım geç döllenmeyse çıkmaz zaten, çok kişi var regl den birkaç gün önce negatif regl geçince pozitife dönen inşallah seninde öyle olurKızlar Ben reglden iki gğn önce bebetime yapmıştım negatifti kızlar olsa çıkarmıydı 2 ağustos bat
Canim gec dollenme olmussa cikmayabilir adet gecikmesini bekle derim yada beklemek istemezsen kan tahlili verebilirsin en azindan onda kesin cikar umarim hamilesindir Allah gonlune gore versin cnmKızlar Ben reglden iki gğn önce bebetime yapmıştım negatifti kızlar olsa çıkarmıydı 2 ağustos bat
Erken gebelik testi değil o çıkmazKızlar Ben reglden iki gğn önce bebetime yapmıştım negatifti kızlar olsa çıkarmıydı 2 ağustos bat
Geç döllenme nasıl oluyor mantığını kavrayamadım bir türlü.Canim gec dollenme olmussa cikmayabilir adet gecikmesini bekle derim yada beklemek istemezsen kan tahlili verebilirsin en azindan onda kesin cikar umarim hamilesindir Allah gonlune gore versin cnm
Senin de bayramin mubarek olsun canimBu arada Herkesinnn Bayramını Kutluyorummmm
Nasılsınızzzz??
Bebe time hatalı sonuc veriyor bende pozitif gostermişti ama kan negatifti aynı şekilde pozitif olup ta bebe time de cıkma yan sonuclar da gorulmus bu forumda okudum cok şikayet var bir bak ıstersenKızlar Ben reglden iki gğn önce bebetime yapmıştım negatifti kızlar olsa çıkarmıydı 2 ağustos bat
Adete yakın yumurtlama olduysa doğal olarak testlerde çıkması geç oluyor ben böyle biliyorumGeç döllenme nasıl oluyor mantığını kavrayamadım bir türlü.
Ooyyyyssss balımmmSenin de bayramin mubarek olsun canim
Bu dediginiz çatlatma iğnesinden sonra mümkün değil dimi. Sonuçta yumurtlamanın ve çatlamanın olduğu gün iğneyle belli. 15 gün geçmesine rağmen negatif çıkıyorsa negatiftir yani.Adete yakın yumurtlama olduysa doğal olarak testlerde çıkması geç oluyor
En doğru sonucu Hangisi veriyor biliyor musun canımBebe time hatalı sonuc veriyor bende pozitif gostermişti ama kan negatifti aynı şekilde pozitif olup ta bebe time de cıkma yan sonuclar da gorulmus bu forumda okudum cok şikayet var bir bak ıstersen
Aynen kuzum ama bende tam bilmiyorum yine deBu dediginiz çatlatma iğnesinden sonra mümkün değil dimi. Sonuçta yumurtlamanın ve çatlamanın olduğu gün iğneyle belli. 15 gün geçmesine rağmen negatif çıkıyorsa negatiftir yani.
Teşekkür ederim canımErken gebelik testi değil o çıkmaz
Lqobiack miraclhep, proyvna bunların yalnıs gosyerdiğini hiç goremedim canım kuruma cizgisi bile goremedim ben bunlardaEn doğru sonucu Hangisi veriyor biliyor musun canım
Yaa ondan almayım bidaha o zaman bakalım yarın günüm olmazsam ertesi gün kan vercemBebe time hatalı sonuc veriyor bende pozitif gostermişti ama kan negatifti aynı şekilde pozitif olup ta bebe time de cıkma yan sonuclar da gorulmus bu forumda okudum cok şikayet var bir bak ıstersen
lquack, miraclhep, proyvna dogrumu yazdım bilmiyorum ama bunlar hep dogru sonuc verdi bende kuruma cizgisi bile görmedim canımEn doğru sonucu Hangisi veriyor biliyor musun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?