- 7 Aralık 2019
- 8.397
- 32.208
- 498
Iyi degilim 19 gundeyim halen yumurtlama goremedim incim ya bu ay rahim filmi de cektik bat 9 da offf offf.Bu arada Herkesinnn Bayramını Kutluyorummmm
Nasılsınızzzz??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi degilim 19 gundeyim halen yumurtlama goremedim incim ya bu ay rahim filmi de cektik bat 9 da offf offf.Bu arada Herkesinnn Bayramını Kutluyorummmm
Nasılsınızzzz??
Rahim filmi nasıl çıktı kuzum 18 nde yumurtlama gördüğüm zaman oldu sen yine de değerlendir hiç belli olmuyor yumurtladığıma çok emin olduğum bi ay akıntı kıvamı vücud kasıklar resmen bağırıyodu meğer 3 gün sonra akıntıyı hiç görmediğim kuru olduğum için not bile almadığım zamanda yumurtlamışım adetim geç geldi ordan biliyorum bazen hiç belli etmiyorIyi degilim 19 gundeyim halen yumurtlama goremedim incim ya bu ay rahim filmi de cektik bat 9 da offf offf.
Güncelledim kuzummBat 9 canm gunceller misin jnci
Ayin 14 unde randevum onu bekliyorum işte ovülasyon testi yapiyorm halen bisey yok dedigin gibi bazen akinti olmaz sürekli takip etmek lazm.Rahim filmi nasıl çıktı kuzum 18 nde yumurtlama gördüğüm zaman oldu sen yine de değerlendir hiç belli olmuyor yumurtladığıma çok emin olduğum bi ay akıntı kıvamı vücud kasıklar resmen bağırıyodu meğer 3 gün sonra akıntıyı hiç görmediğim kuru olduğum için not bile almadığım zamanda yumurtlamışım adetim geç geldi ordan biliyorum bazen hiç belli etmiyor
Benide eklermisin bat 08.08.2020 herkezin kurban bayrami mubarek olsun umarim bu mubarek bayramin yuzu suyu hurmetine isteyen herkezin karnini ve kucagini bebekle doldurur AminnBu arada Herkesinnn Bayramını Kutluyorummmm
Nasılsınızzzz??
Geç yumurtladiginizi nasıl anlıyorsunuz? Adet gecikmesi geç yumurtlamadan değilde başka bir sebeplerdeb dolayı da olabiliyor cunku bu arada çok neşeli ve pozitif bir kişiliğe benziyorsunuz, inşallah eeeeen kisa zamanda bebek sahibi olursunuz. Dua edicem sizin içinYok kuzum yapmadımmm testim yok zaten şu an eğer geçersee 7 gün falan o zaman yapcammm
Çünkü 2 Aydır 4.günümde adet oluyorum 3 gün geç yumurtluyorum yani..
Canımmmsınn yaaa çok sağol tatlımGeç yumurtladiginizi nasıl anlıyorsunuz? Adet gecikmesi geç yumurtlamadan değilde başka bir sebeplerdeb dolayı da olabiliyor cunku bu arada çok neşeli ve pozitif bir kişiliğe benziyorsunuz, inşallah eeeeen kisa zamanda bebek sahibi olursunuz. Dua edicem sizin için
Ekleyimmm tabi hoşgeldiiiiiinnnnB
Benide eklermisin bat 08.08.2020 herkezin kurban bayrami mubarek olsun umarim bu mubarek bayramin yuzu suyu hurmetine isteyen herkezin karnini ve kucagini bebekle doldurur Aminn
Ekliyorummmm sende hoşgeldin canımKızlar iyi bayramlar benim bat 11 ağustos. 28 çatlama oldu. 26 ve 28i değerlendirdik 2. Bebek için. Kısmet olur inşallah
Bende daha gelen giden yok ama kırmızı kartı çekecek gibiyimInşallahh. Hepimiz bu ay güzel sonuçlar alalım. Sen ne alemdesinn ☺
İnş canım benim kendime değil yalnızca hepimize ediyorum duaTesekurler umarim bu topik isteyen herkeze ugurlu gelir
Kuzum testin erken gebelik testi değilse çıkmaması normal değil mi? Geçtiğinde bile silik çıkıyor çünkü bazılarınınGerçi 3 gün önce test yaptım negatifti ama. Bir ihtimal diyorummm
Bende isteyen herkez icin cok dua ediyorum mayisin 8 kurtaj olmak zorunda kaldim 10 haftalik bebegimin kalp atisi durdu bu 3 kaybim insallah hamile arkadaslarda saglikli bir hamilik yasarlarda sag salim kucaklarina alirlar Allahim isteyen herkezin kucagini bos birakmasinİnş canım benim kendime değil yalnızca hepimize ediyorum dua