- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
KUzu kaç ay oldu oldu dedik olmadı. Belki de olmadı diyince olacakEvet ama hiç heyecan yok içimde hiç bir belirti yok bu defa da olmadı galiba
Kız valla hiç oldu diyemeden hep geldi o kırmızılar bana hiç o duyguyu bile yaşatmadıKUzu kaç ay oldu oldu dedik olmadı. Belki de olmadı diyince olacak
Bende de geldi ama her ay her şey olumlu bi belirtiydi benim içinKız valla hiç oldu diyemeden hep geldi o kırmızılar bana hiç o duyguyu bile yaşatmadı
Nasip kuzum nasipBende de geldi ama her ay her şey olumlu bi belirtiydi benim için
Daha belli değil kuzum doktora gitmedimNasip kuzum nasipsen başlayacak mısın bu ay denemelere
Anladım canım hayırlısıyla başlarsın inşallahDaha belli değil kuzum doktora gitmedim
Kızlar merak edenler için yazmak istedim ne yaparsam yapayım hamile kalamadım jel de işe yaramadı çörek otu kürü deallah ol demeyince olmuyomuş demekki kendi haline bırakmak lazımmış
Çok teşekkür ederim desteğin için dediğin gibi her şeyin bir zamanı var bende artık hiç bir şey yapmadan bekliycem Allah büyüktür vereceği zamanı en iyi o bilirÜzülme canım, her şeyde bir hayır vardır ve her şeyin bir zamanı vardır. O yüzden çok kafaya takmadan kendi haline bırakabilmek gerekli. Ne kadar zamandır uğraştığını bilmiyorum ama umut her zaman bizim için var. O yüzden sadece bence oluruna bırakmaya çalış. İnşallah ☺
Canım sen kayseridesin serindir zaten güneş görmeyen bir yerde şaklamak gerekiyo oda sıcaklığı maksimum 30 olacakKızlar. Bu jeli nerde saklamak gerek. Ben kullanmadım ya aklıma geldi. Çekmecede çamaşırların orda duruyor. Sizce dolaba falan koymak gerekir mi
Yok yavru serin değil ama cayır cayır da yanmıyoruzCanım sen kayseridesin serindir zaten güneş görmeyen bir yerde şaklamak gerekiyo oda sıcaklığı maksimum 30 olacak
Bu arada ben bu aplikatoru atmistim parmagimin ucuyla bir miktar iceri gonderdim:)Bizde internetten aldık fertilshoptan. Yalnız benim aklıma takılan daha önce preseed olarak satılan jelde 3 ml kullanılıyormuş bunların tüpü 6 ml fazla gelmez mi acaba? Bugün döngüde 12. gün ve bugün kullanmaya başlayacağız bakalım
Ben preseed bitirdim ancak bende ise yaramadiBizde internetten aldık fertilshoptan. Yalnız benim aklıma takılan daha önce preseed olarak satılan jelde 3 ml kullanılıyormuş bunların tüpü 6 ml fazla gelmez mi acaba? Bugün döngüde 12. gün ve bugün kullanmaya başlayacağız bakalım
Bişey olmaz canım oralarda gölge 30 dereceyi asla geçmezYok yavru serin değil ama cayır cayır da yanmıyoruz
O zaman çekmece de dursun
Yok yok 30 kalmadı artıkBişey olmaz canım oralarda gölge 30 dereceyi asla geçmez
Bende sivaslıyım ordan biliyorumYok yok 30 kalmadı artık
Ben yapmıştım soğanBu ay soğan kürü yapıcam ben belki şifam ondadır sebepsiz olmuyo çünkü hiç bir problem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?