Gebeliğe Hazırlık PREFERT VAJİNAL JEL

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merak edenler için yazmak istedim ne yaparsam yapayım hamile kalamadım jel de işe yaramadı çörek otu kürü de allah ol demeyince olmuyomuş demekki kendi haline bırakmak lazımmış

Kızlar merak edenler için yazmak istedim ne yaparsam yapayım hamile kalamadım jel de işe yaramadı çörek otu kürü de allah ol demeyince olmuyomuş demekki kendi haline bırakmak lazımmış

Üzülme canım, her şeyde bir hayır vardır ve her şeyin bir zamanı vardır. O yüzden çok kafaya takmadan kendi haline bırakabilmek gerekli. Ne kadar zamandır uğraştığını bilmiyorum ama umut her zaman bizim için var. O yüzden sadece bence oluruna bırakmaya çalış. İnşallah

Çok teşekkür ederim desteğin için dediğin gibi her şeyin bir zamanı var bende artık hiç bir şey yapmadan bekliycem Allah büyüktür vereceği zamanı en iyi o bilir

Kızlar. Bu jeli nerde saklamak gerek. Ben kullanmadım ya aklıma geldi. Çekmecede çamaşırların orda duruyor. Sizce dolaba falan koymak gerekir mi

Kızlar. Bu jeli nerde saklamak gerek. Ben kullanmadım ya aklıma geldi. Çekmecede çamaşırların orda duruyor. Sizce dolaba falan koymak gerekir mi
Canım sen kayseridesin serindir zaten güneş görmeyen bir yerde şaklamak gerekiyo oda sıcaklığı maksimum 30 olacak

Canım sen kayseridesin serindir zaten güneş görmeyen bir yerde şaklamak gerekiyo oda sıcaklığı maksimum 30 olacak
Yok yavru serin değil ama cayır cayır da yanmıyoruz
O zaman çekmece de dursun

Kizlar bende bu ay preseed jel denedim:) klomen ve catlatma ignesi oldum o gun iliskiden once kullandim

Bu arada ben bu aplikatoru atmistim parmagimin ucuyla bir miktar iceri gonderdim:)

Ben preseed bitirdim ancak bende ise yaramadi umarim sizde yararli olur

Bu ay soğan kürü yapıcam ben belki şifam ondadır sebepsiz olmuyo çünkü hiç bir problem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…