Gebeliğe Hazırlık PREFERT VAJİNAL JEL

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu jel ne işe yarıyo? Okudum ama hepsini okuyamadım bende gebe kalamıyorumda ilgimi çekti konu

Bu jel ne işe yarıyo? Okudum ama hepsini okuyamadım bende gebe kalamıyorumda ilgimi çekti konu
Spermlerin daha uzun yaşamasını yumurtaya doğru daha hızlı gitmesini sağlıyo ben bu ay kullandım şimdi bekliyorum inşallah olur da herkese umut olurum

Spermlerin daha uzun yaşamasını yumurtaya doğru daha hızlı gitmesini sağlıyo ben bu ay kullandım şimdi bekliyorum inşallah olur da herkese umut olurum
İnş...
İnternetten biraz baktım 100 lira fiyatı içinde 4 tane var doğrumu?
Öyleyse çok az okadar denemeye hamile kalamadımki 4 seferde kalayım

İnş...
İnternetten biraz baktım 100 lira fiyatı içinde 4 tane var doğrumu?
Öyleyse çok az okadar denemeye hamile kalamadımki 4 seferde kalayım
Aynen canım 4 tane ama zaten tam ovülasyon günlerinde kullanıyosun bunu yani bir aylık olarak almış oluyosun nasipte varsa bir ay da da olur bir günde de

Aynen canım 4 tane ama zaten tam ovülasyon günlerinde kullanıyosun bunu yani bir aylık olarak almış oluyosun nasipte varsa bir ay da da olur bir günde de
Biliyosun olmayınca umutlar gün gün bitiyor.
Oyüzden 4 seferde olurmu dedim .
Allah yardımcımız olsun takip edecem konuyu bizimde sperm sorunumuz var çünkü

Biliyosun olmayınca umutlar gün gün bitiyor.
Oyüzden 4 seferde olurmu dedim .
Allah yardımcımız olsun takip edecem konuyu bizimde sperm sorunumuz var çünkü
Ne zamandır deniyodunuz? Allah büyüktür ya umut bitmesin hiç bi zaman rabbim isterse her şey olur içinizi ferah tutmaya çalışın zor biliyorum ama başka çaremiz yok

Ne zamandır deniyodunuz? Allah büyüktür ya umut bitmesin hiç bi zaman rabbim isterse her şey olur içinizi ferah tutmaya çalışın zor biliyorum ama başka çaremiz yok
Allah verirse olur vermezse imtihan olur ama insanların bukadar hassas bi konuda nispet yapmaya çalışması çok üzüyo insanı.

Allah verirse olur vermezse imtihan olur ama insanların bukadar hassas bi konuda nispet yapmaya çalışması çok üzüyo insanı.
Yazık o insanlara üzülüyorum veren de Allah alanda kendilerinin herhangi bir marifetleri yok önemsemeyin bizimde olur inşallah hayırlısıyla sağlıkla ..

Yazık o insanlara üzülüyorum veren de Allah alanda kendilerinin herhangi bir marifetleri yok önemsemeyin bizimde olur inşallah hayırlısıyla sağlıkla ..
Bu kişiler dost bildiklerimiz olunca önemsememek zor oluyo.
Çoğu kişi bunu kadınlık olarak görüyo onlara göre biz hala evli bile sayılmıyoruz.
Hayırlısı diyelim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…